Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Margaréta :Nem a hő magasság a fontos , lehet valaki terhes 35.5 tel is!:) Nagyon szép a görbéd !:)
Holnap jelentkezem be a nőgyógyászhoz ,nem tudom mikorra kapok időpontot !
Kerie :Az ovud ck.16 napon lehetett szerintem,holnap berakja a rendszer !:)
Amandeen : Én is a ck, 20 napjára tettem volna ,neked is vissza esik az ovu után mindig !:) De örülök hogy már biztos az ovud és betudtad venni a gyogyszert !:)
erikasz
2018-03-25 11:39:15
Encsy :Köszönöm kérdésed jól vagyok ,csak görcsölök kicsit de elviselhető !:)
Látom megindult a hőd felfelé szuper ...:)
erikasz
2018-03-25 11:36:29
Lion :Sok boldogságot kívánok neked egész életed során !:D:D
Kívánom amit szeretnél, mindig teljesüljön ,legyen az bár mi !:D
Margaréta88
2018-03-25 11:13:12
Nahát, nekem eszembe se jutott az óra átállítás, így én 6.10 helyett 5.10kor mértem :D
Kerie
2018-03-25 10:52:51
Lion, köszönöm, mostmár valóban látszik, hogy megvolt az ovu :)
A mikroszkóppal viszont még biztos gyakorolnom kell, páfrányos csak mensi után volt egyszer nyálból, most, az ovu környékén egyszer se, pedig nyákkal néztem :/
Kerie
2018-03-25 10:49:07
Encsy, Amandeen, köszönöm, tényleg, még csak a becsült ovut jelzi...
Látin nálatok is szépen kúszik felfelé, szurkolok!
Encsy883
2018-03-25 09:57:04
Jól is tetted! :-D
Lion86
2018-03-25 09:53:40
Igen, köszönöm, most már sokkal jobb, tegnap is már bírtam rendesen enni. De nem kértem semmilyen levest a fogadóban :D
Encsy883
2018-03-25 09:50:41
Lion: köszi, nagyon szép lenne, ha pont a szülinapomon foganna meg a tesó, hát meglátjuk, mi mindent megtettünk, ami tőlünk telik! :-D
Te hogy vagy? Gyomrod teljesen jó már? :-)
erikasz: nálad miújság van?
Lion86
2018-03-25 09:27:14
Köszönöm szépen mindenkinek :)
Margaréta, az egyik ciklusban nálam is volt ilyen, hogy 1 tizedeket mozgott fel-le szép lassan, aztán azért feljebb kúszott a végére, bár sajnos annak is mensi lett a vége, remélem Nálad nem :)
Amandeen, nagyon örülök, hogy végre elindult felfelé, csak így tovább, jó sokáig :) A fertility lehet, hogy a 22. napra fogja tenni, régóta használom azt is, valobt3 nap emelkedett hő után teszi be.
Kerie, szépen látszik most már, hogy megvolt az ovu, kívánom, hogy sikeres legyen a beavatkozás :)
Encsy, úgy tűnik, pont a szülinapodon volt :) Látod, csak nem megjönni akart. Drukkolok Neked is :)
Én most megnyugodtam, lehet, hogy ki is kell vennem a tegnapit, mert a gyomorrontás miatt is lehetett magasabb.
Holnap jelentkezem be a nőgyógyászhoz ,nem tudom mikorra kapok időpontot !
Kerie :Az ovud ck.16 napon lehetett szerintem,holnap berakja a rendszer !:)
Amandeen : Én is a ck, 20 napjára tettem volna ,neked is vissza esik az ovu után mindig !:) De örülök hogy már biztos az ovud és betudtad venni a gyogyszert !:)