Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen: köszi! :-) 7 körül szoktam mérni, most új idő szerint 7:40 kor mértem! Az még belefér ugye? :-)
Amandeen
2018-03-25 09:09:16
Encsy, milyen egyszerre írtunk Kerie-nek! :-)
Az óraállítás miatt, ha már átállítottad az órádat, akkor új idő szerint 1 órával később. Vagyis ha eddig 6-kor mértél, akkor most 7-re kellett állítani az órát, mert ugye 1 órát előre tekertünk. Most pl. régi idő szerint még csak 8 óra múlt.
Amandeen
2018-03-25 09:04:10
Kerie, nálad a rendszer nem érzékelt ovut, így nem húzta még be, ezért maradt halványan a feltételezett ovu-s rész. Majd ha behúzza, akkor erőteljesebbek lesznek a színek. A rendszer lehet megvár még egy értéket, és akkor behúzza.
Encsy883
2018-03-25 09:02:57
Sziasztok! Én ma így! :-) viszont nem vagyok benne biztos, hogy óraállítás miatt mikor kellett volna mérnem?! :-D szokásos időhöz képest?
Kerie: nem húzta még be neked a rendszer az ovudat, akkor sötétebb lesz majd a szín! :-) ez még csak az előzetesen kalkulált ovu ideje neked!
Kerie
2018-03-25 08:46:10
Na a mai adatot meg ellfelejtettem bevinni :)
Így jó. Viszont ez sem tette arrébb az ovut.
Kerie
2018-03-25 08:42:53
Jó reggelt!
Na most már biztos hogy megvolt az ovu, kizárásos alapon tegnap :)
Amandeen, FF alkalmazás nekem se írta be, de mintha azt olvastam volna, hogy csak 3 nappal később húzza be. Tapasztalatom még nincs vele, ez az első ciklus, hogy használom.
Amandeen
2018-03-25 08:06:32
Képzeljétek, most hogy bevittem ezt az új adatot a fertility oldalra is, ott nem érzékelt még ovut.....
Amandeen
2018-03-25 07:58:54
Jó reggelt!
Ma magasabbat mértem, óraátállításhoz nincs köze, mert a régi idő szerint mértem, ahogy eddig. Ez az oldal csütörtökre tette az ovumat, nem tudom, mi alapján. De végülis lehetett akkor is.
Szóval estére már tuti ihatom az Utrogestan-t, aztán lesz, ami lesz.
Margaréta88
2018-03-25 07:09:04
Jó reggelt!
Erikasz: sajnálom hogy igy alakult, de legalabb most nem volt olyan nagyon rovid a ciklusod mint korabban. Igen, menj csak dokihoz, nézzen meg, az a tuti.
Nálam érdekes a helyzet, valami miatt alacsonyabbakat mérek, legalábbis magamhoz képest.
Margaréta88
2018-03-25 06:37:24
Lion: legyetek nagyon boldogok!!!! :) Nálunk is volt egy-két dolog, ami nem teljesen úgy alakult ahogy terveztuk, de ez mind eltörpül a sok szep es jo dolog mellett. :)