Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion, de aranyos vagy! Gratulálok és sok boldogságot kívánok Férj-Feleségként is Nektek! Örülök, hogy végül minden jól végződött. Biztosan csodásan állt rajtad a ruhád is!
Encsy883
2018-03-24 21:50:43
Így van, Lion: legyetek nagyon boldogok férj és feleségként! ;-)
Amandeen
2018-03-24 21:45:53
Lion, a lényeg, hogy most már férj és feleség vagytok!!! :-) Sok-sok boldogságot kívánok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-*
Encsy883
2018-03-24 21:39:58
Lion: köszönöm szépen! ;-) nagyon örülök, hogy végülis jól alakultok a dolgok! :-) nem baj, hogy volt ez az, legalább tényleg emlékezetesebb lesz! :-D én pl. annó megbotlottam a templomban bevonuláskor, majd pedig gyűrűhúzáskor elejtettem a gyűrűt ... :-D nem mondom, kellemetlen volt akkor és ott, de azóta is akármikor szóba kerül jót nevetünk rajta! :-D
Natus
2018-03-24 21:25:44
Lion: Örülök,hogy végülis minden jól sikerült az esküvőtökön. Legyetek nagyon boldogok!
Kerie
2018-03-24 20:42:56
Hű, Lion, gratulálok és sok boldogságot kívánok! Nem semmi 2 napotok volt, de így még emlékezetesebb lesz! Minden jó, ha a vége jó :)
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem minden doki nézeti meg közvetlenül inszem előtt. Hasi uh-val amúgy is nehezebb, de állítólag a beavatkozás előtt nem szoktak hüvelyit a síkosító miatt, nehogy bekavarjon. Mondjuk nekem az első inszemnél hüvelyi volt, akkor látták is, hogy már megrepedt a tüsző, és valami folyadék is távozik ilyenkor. Egyébként inszemnél tüszőrepesztő szurit kell beadni a doki által megjelölt időpontban, ez persze uh-s tüszőméret meghatározás után dönti el.
Mint sok minden mást, ezt is orvosa és kórháza válogatja, mint ahogy pl. Szegeden szokás csak 2 egymást követő napon inszeminálni.
Lion86
2018-03-24 17:26:53
Sziasztok Csajok!
Tegnap is olvastalak benneteket, csak írni nem volt időm.
Anita34, köszönöm szépen. Még boldogabbá tette a tegnapi napom, hogy olvastam minden rendben volt Veletek az ultrahangon :)
Natus, nagyon szépen felment a hőd,biztos megvolt az ovud és fent is marad :)
Margaréta, a tiéd is szépen megindult felfelé,látod csak kicsit váratott magára :)
Encsy, boldog szülinapot! :-* Én csak nem hiszem, hogy meg fog jönni, inkább csak elhúzódik most valamiért. Nekem is szoktak mensiszerű görcseim lenni ovukor (de még milyenek...) Az utolsó két ciklusom 34 napos volt,de előtte meg 40 és a 23.napon volt ovu. Ne add még fel, ha tegnap délben tök pozitív volt az ovuteszt, akkor csak megtörténik már végre. Azt hittem csak lemaradtál az LH csúcsról, de akkor eszerint még csak tegnap volt, így ma lehet ovud, legkésőbb holnap délelőtt. Próbálj meg mostmár lazítani, a pozitív LH teszt azért nagyon ritkán téved :) Bocsi az indiszkrécióért, de szeretkezzetek egy jót szülinapod alkalmából és ne törődj semmivel. :D A hőd is biztos elindul most már néhány napon belül.
Erikasz, borzasztóan sajnálom, hogy megjött. Szerintem a ciklus 17. napján lehetett ovu, mivel általában Neked a luteálisban sem szökik az egekbe és ha nem lett volna, akkor a luteálisban is többször a coverline alá eshetett volna valószínűleg. Az elő mért ciklusomban 17 nap volt a luteális, a másik kettőben már csak 15, szóval Nálad is simán lehet, hogy most hosszabb volt. Általában 51 éves kor körül kezdenek teljesen leállni a petefészkek, kissé rendszertelen a ciklusod, de azért úgy néz ki minden hónapban van még peteérésed, így talán Nálad még később fog ez bekövetkezni. De valóban az AMH értéket nagyon jó lenne tudni, mert az biztosabbat tudna mutatni.
Amandeen, nem tudom most már tényleg, hogy Nálad mi lehet, lehet, hogy már mindkét tüsző megrepedt, csak a progeszteron vacakol. Nem tudod megint megnézetni a dokival, hogy ott van-e még a tüsző? Mert ha nincs, de a hőd meg nem ment fel, akkor 1000-rel szedned kéne a gyógyszert. A másik variáció: ha két tüsző reped meg, az általában egymást követő 2-3 napon belül történik, az is lehet, hogy az kavar most be a hődbe. Arra tippelnék, hogy a 18. napon repedt meg a jobb oldali, mivel másnap már biztos nem volt ott és hőd is ment felfelé, és talán most van a másik, lehet, hogy a megrepedt tüsző miatt magasabb a progeszteron szinted és nehezebben reped meg a bal oldali (ha sikerül/t neki), mivel a progi közvetetten gátolja a tüszőrepedést. (Hú néha kicsit furán fogalmazok, remélem azért érthető, mit akartam mondani :) )
Fbara, hát rejtély mi van Nálad is, akkor úgy tűnik Te sem szalasztottad el az LH csúcsot, hanem még csak ezután lesz ovud.
Kerie, ilyenkor nem is nézik ultrahangon, hogy ott van-e még a tüsző, vagy hogy van ez? Nem sokat tudok ezekről a dolgokról :)
Anitacool, látom most megint kicsit elhúzódik a ciklusod, de szuper, hogy végre itt az ovu, szép pozitív a teszted :)
A tegnapi napról... Nekünk minden nagyon nehezen jött össze eddig, így csütörtökön elgondolkodtam (gondolom az idegesség is közrejátszott), hogy vajon a sors akar figyelmeztetni valamire, vagy ezek inkább próbatételek és, ha kibírjuk, akkor egy boldog házasság lesz a jutalmunk. Aztán végül arra jutottam, hogy ha sok rosszat (autóbaleset, anyagi nehézségek,a bírósági papírokkal kapcsolatos zűrök, stb.) kibírtuk együtt, akkor a jóban már csak még boldogabbak lehetünk és lenyugodtam, hogy jól döntöttünk. Egyébként a ruha csütörtök este 7-kor lett kész, a gyűrűket is egy kisebb pénzügyi galiba miatt csak csütörtökön, tudtam átvenni, péntek reggel késésben voltunk, mivel a ruha este lett kimosva, még reggel vasalni kellett, alig tudta anyukám befűzni és egyéb "vicces" dolgok történtek, a barátnőm a kölcsön karkötővel az utolsó pillanatban futott be... Aztán végül eljött a pillanat, amikor ott álltunk az anyakönyvvezető előtt és olyan halkan mondtam zavaromban az igent, hogy csak nézett rám, mert nem hallotta, én meg néztem, hogy miért néz :D Aztán megismételtem, mikor leesett, a párom meg szinte túl hangosan mondta :D De a lényeg, hogy végül férj és feleség lettünk, ennek a kalandos történetnek a végén és le sem lehetett törölni a mosolyt az arcunkról :)
A nap további részét kettesben töltöttük, elmentünk ebédelni, de rossz vége lett. Ebéd után még vásárolgattunk, de gyorsan el kellett indulni haza, mert kiderült, hogy nem bírja a hasam a tejszínes banánkrémlevest... A délutánt az ágyban töltöttem hasfájással, este meg már csak aludni kívántam. De a mai családi ebéd istenien sikerült és semmi nem feküdte meg a gyomromat :D
A görbém meg... hát nagyon remélem, hogy nem tegnap volt ovum, mert nem szokott a follikulárisban ekkorát ugrani a hőm.
Encsy883
2018-03-24 16:36:20
Köszönöm lányok, teljesen igaz! Kitöröltem az egészet amit oda beírtam és visszaállt a mostani ciklus is. Őszinte leszek, amiatt izgulok, hogy nem jön-e meg valamiért megint a napokban. Görcsölget a hasam alja, más mensire utaló jel még nincsen.
erikasz
2018-03-24 16:21:08
Encsy :Sikerül ird meg !
Töröld az adatokat a menszeszt is !
Nekünk júniusban lesz :-)