Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen én anno 6 hetesen kaptam Utrogestant, szóval “bármikor” el lehet kezdeni. Jó az, ha biztosra mész :-)
Csajok. Nekem ma reggel 6-7-ig olyan ovus fájdalmam volt, mint eddig soha. Próbáltam volna tovább aludni, de nagyon szúrt, így nem ment..Ez normális? És hogy egy órán át tartott?
Kerie
2018-03-25 13:32:49
Amandeen, én is úgy tudom, h csak ovu után lehet kezdeni az Utrogestant, tény, hogy az uh kontroll miatt könnyebb volt eldönteni és a doki mondta h melyik nappal kezdjem.
Nekem eddig magától az Utrogestantól nem emelkedett a hő, ahogy visszanézem, ovu miatt már emelkedett addigra.
Encsy883
2018-03-25 13:30:29
Amandeen: ha holnap is magasat mérek, akkor tuti meg volt az ovum. :-) Pénteken volt full pozi az ovu teszt, tegnap éreztem már hogy nyitva van a méhszáj, szóval lehetett akár ma hajnalban is. Holnap okosabb leszek én is.
Encsy883
2018-03-25 13:28:34
Erikasz: kedves vagy, köszönöm szépen! :-) azt beszéltük, hogy milyen szép lenne ha most a szülinapom miatt, vagy jövő hónapban sikerülne teherbe esnem, kislányunk is 3 évvel ezelőtt áprilisban fogant meg. :-) de persze lényegében mindegy, hogy most vagy csak pár hónap múlva, de várjuk nagyon! :-)
Te is menj el mindenképpen most már dokihoz, csináltass hormonvizsgálatot, abból sok minden kiderül! :-)
erikasz
2018-03-25 13:22:19
Amandeen :Szerintem lehet sőt ,te csak a hődre hagyatkozhatsz és meg kell várni 100% ig hogy az ovu meg volt !!
erikasz
2018-03-25 13:17:07
Fbara : Hogy állsz ?
Kira :Mi van veled ,nem jelentkezel ?
Valami baj van ?
Anita34 : Na látod nincs semmi baj a gyermekkel ,boldogság !:D:D
Most már nyugodt legyél és érezd azt a mennyei érzést amit a gyermek mozgása kelt benned ,már érzed őt ,beszélj neki zenét hallgass mert azt szeretik nagyon !:D
Vigyázzon rátok a Jó Isten Anita puszi...
Amandeen
2018-03-25 13:12:48
Encsy, a mérésed így tökéletesen megfelel. Akkor nálad is megvolt az ovu, úgy tűnik! :-)
Margaréta, a méréssel én is bajban leszek holnaptól, mert a munka miatt nekem késő lenne már, ha hagynám azt az időt régi szerint, ahogy eddig mértem, úgyhogy kénytelen leszek 1 órával korábban mérni! Holnap ráadásul 2-vel, mert reggel orvoshoz kell mennem mintavételre....
Egy kérdés: ha ma este elkezdem az Utro-t, az megemeli majd a hőmet, ugye? És nem baj, ha nem azonnal ovukor kezdem, hanem pár nappal később? Lehet ilyet csinálni szerintetek?
erikasz
2018-03-25 13:06:45
Lion : Remélem én is ! :)
Jól van a gyomrod ?
Én sem bírom a tejszínes dolgot ,sőt a pörköltet sem mindig hányinger gyötör utána !
Csináltattam e miatt étel allergia vizsgálatot vérből ,de az égvilágon semmire sem vagyok allergiás, most gyógyszer allergia vizsgálat lesz Április 04 én :)
Lion86
2018-03-25 12:10:05
Köszönöm Erikasz :) Remélem hamar kapsz időpontot a nőgyógyászhoz és jó híreket fogsz hallani.
erikasz
2018-03-25 12:07:29
Encsy : Boldog születésnapot kívánok neked erőben egészségben ,és kívánom hogy megfoganjon a bébitek akit annyira vártok születésnapodon !:)
Én a Józsi fiam születésnapomra kaptam Istentől szep.0.1, én, én szep.04 én születtem !:)
Csajok. Nekem ma reggel 6-7-ig olyan ovus fájdalmam volt, mint eddig soha. Próbáltam volna tovább aludni, de nagyon szúrt, így nem ment..Ez normális? És hogy egy órán át tartott?