Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen: jelentkezek mindenképpen, ha beszéltem a dokimmal, izgulok már rendesen! :-D
Lion: te hogy állsz ma?
fbara90
2018-03-26 09:06:41
Remélem tényleg azt jelzi! :D Mikor a 36,1-et mértem, akkor volt az óraátállítás, így egy órávalkevesebbet aludtam,mert új idő szerint mértem.. :) Szerintetek ez mennyit befolyásolta a mérést?
fbara90
2018-03-26 09:04:56
Amandeen ha a 20.-on együtt voltatok, az simán jó lehet még a 22.-i ovura :) Igaz hogy csak egy hadsereg lett küldve ostromolni, de hátha bevették a várat! :D :) előtte mikor voltatok együtt?
Amandeen
2018-03-26 09:04:45
Fbara, ez a leesés a görbéden jelezheti, hogy készül az ovu nálad is! :-)
erikasz
2018-03-26 09:04:01
Tudjátok este mit ettem !
Almát felvagdaltam és fahéjjal megszórtam mézzel lelocsoltam !:D
Tudjátok mire jó el sem hiszitek amit olvastam !:)
1. Fahéj
A Columbia Egyetem kutatói azt találták, hogy a fahéj pótlás rendszeresebbé teszi a menstruális ciklust a PCOS-sal küzdő nők esetében. Emellett, egy másik, a Termékenység és Terméketlenség című folyóiratban megjelent tanulmány kimutatta, hogy ez a fűszer csökkenti az inzulinrezisztenciát a PCOS betegek körében.
- Adjon egy kávéskanálnyi őrölt fahéjat, egy pohár forró vízhez. Fogyassza ezt naponta pár hónapon át, amíg kielégítő eredményhez nem jut.
- Emellett ez a fűszer kiegészítő formájában is bevehető az orvossal való konzultáció után. A napi adag általában háromszor egy kapszula (1000 mg X 3)
- Beépítheti ezt a fűszert étrendjébe is, például fahéjat szórva a müzlire, zabpehelyre, joghurtra, túróra, mogyoróvajas szendvicsre és egyéb ételekre.
Megjegyzés: Ne fogyasszon napi két kávéskanálnyinál többet. Amennyiben az inzulinrezisztencia ellen fogyasztja, beszéljen előbb orvosával, mivel a fahéj lecsökkentheti a vércukorszintet.
Amandeen
2018-03-26 09:01:32
Képzeljétek, a többi oldal, ahol vezetem a hőmet, még nem húzta be az ovut sehova, egyedül az urbia.de-n jelölte be lehetséges ovunak a 19-21. ciklusnapokat. Eljátszottam kicsit a fertility-n is, és bevittem holnapra is egy magas hőt, erre behúzta 22. ciklusnapra az ovumat. Akkor volt egy leesés, és látszik, hogy másnapra feljebb ment, de ez lehetett a 2. dpo-s leesés is akár, vagy valóban akkor lett volna az ovum? Akkor nem jó az időzítésünk, mert 20. ciklusnapon voltunk utoljára együtt. :(
fbara90
2018-03-26 08:53:36
Erikasz az sokat számít, hogy este vagy reggel iszom meg a teát, meg hogy tényleg éhgyomorra iszom-e?? befolyásol ez vmit??
fbara90
2018-03-26 08:52:33
Sziasztok!
Jöttem bepótolni a htvégi elmaradásom! :D
Nálam a jelek szerint mégsem volt még peteérés... tegnap meg ma már ittam megint a málnateát. a tegnapi LH-tesztet este 9 fele lőttem el, erősebb, de hát azért haloványka volt (20as erősségű) de amugy nem szoktam ilyen későn tesztelni, de ekkor értem haza, nem tudtam előbb.. lehet azért sem olyan mérvadó. Ma délelőtt megint csinálok. A hőgörbém is fura.. azért az a 2 nap téves palástfű tea szerintem éreztette a hatását a 36,6os mérésnél... remélem nem tolódik ki megint az ovum.. :( mindenesetre együtt vagyunk rendszeresen, várunk..
Anita34 nagyon-nagyon örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok! :))) olyan boldog vagyok! :D Köszönöm szépen a gratulációt, aranyos vagy!!! :)))
Encsy utólag is nagyon boldog szülinapot! :D a 8 napban még benne vagyok... :D Puszillak!
Natus, Margaréta szépen látszik az ovutok! :) Szép a görbétek :)
Erikasz sajnálom, hogy megjött:( de van még peteérésed, ne aggódj, szépen látszódott a görbéden! :) Köszönöm, h megcsináltad a görbém, de sajnos egyáltalán nem úgy alakult,mint vártam :D
Lion a kis zűröktől lesz még emlékezetesebb ez a nap! :D Remélem azóta már jól vagy teljesen, és örülök, hogy összességében jól éreztétek magatokat, és boldogok vagytok!! :D utóbbi a legfontosabb! :)
Anitacool örülök, h neked is itt az ovu! :) Most még nem próbálkoztok a baby-vel?:)
Amandeen örülök, hogy neked is megvolt a peteérés! :)))
Amandeen
2018-03-26 08:45:23
Encsy, mindenképp jelentkezz, hogy mit mondott a nőgyógyász!
Én ma korábban keltem, ezért 6.40 helyett 5.45-kor mértem, új idő szerint, de ha régit nézem, akkor a szokásos időhöz képest 2 órával korábban. Nem tudom, ez mennyire befolyásolta a reggeli hőmet, de ma is magasat mértem.
Tegnap este nem mertem még elkezdeni az Utrót, de ma este már beveszem.
Natus
2018-03-26 08:44:49
Encsy: Örülök, hogy végre megtörtént az ovud :-) Boldog Születésnapot kívánok! Hátha meglepi pozitív teszt lesz az ajándék.
Amandeen: jelentkezek mindenképpen, ha beszéltem a dokimmal, izgulok már rendesen! :-D
Lion: te hogy állsz ma?