Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-03-26 16:34:53

Szia Anita012! Üdv itt! :-) én csak annyit tudok mondani ezzel kapcsolatosan, hogy én a kislányunkkal eddigi életem legnagyobb súlyával, 78 kgval estem teherbe első próbálkozásra! :-) Aztán terhess÷g alatt csak mentek l rólam a kilók, 5 hétig kijött belőlem minden, még a víz is, aztán pedig kiderült, hogy terhességi cukrom van, úgyhogy akkor a szénhidrát diétát kellett csinálnom! Összesen 7 kg ment le rólam az elején, szülésig jött vissza pont ennyi! :-D Most 70 kg körül mozgok! Próbálkozunk a tesóval, de azért figyelek az étkezésre és heti 3-4 alkalommal sportolok, de nem nagyon intenzíven, torna, tempós séta, szobabicikli! Szóval nekem személyes tapasztalatom alapján, ha van pár kg felesleg, akkor nem feltétlenül befolyásolja önmagában a teherbeesést! :-)
erikasz
2018-03-26 16:29:15

Anita34 :Köszönöm szépen !
Ez igy igaz !
Örülni kel minden napnak és megköszönni ,hogy felkeltem hogy élek mert ez
egy ajándék az Úrtól !
Ő elveheti egy szempillantás alatt, életed !
El veheti a vagyonod ,egészséged !
De ,ha hiszel a Jézus Krisztusban meg is ajándékoz ,egészséget ad ,vagyont és boldog életet ,áldást, gyermeket !

Anita012
2018-03-26 15:56:50

Sziasztok ! Új vagyok itt,most vagyunk benne a babaprojektbe,sajnos eddig nem jött össze :( Kicsi súlyfelesleg is van rajtam,mindent megteszek hogy leadjak 5-10kgot..de nem szeretném,ha e miatt nem esnék teherbe :'( Nem görcsölök rá egyáltalán,de már nagyon szeretnénk egy kisbabát !
Van köztetek olyan,aki volt hasonló helyzetben ? Sok ember mondta már,hogy a többletsúly fiatalon nem befolyásoló tényező,de én akkoris félek ettől :(

Közönöm a tanácsaitokat előre is !
Anita34
2018-03-26 15:25:50

Erikasz, igazából Tőled és itt a Többiektől tanulom, hogy mindig hinni kell és nem szabad feladni. Tudjátok, hogy hogy voltunk az elején a Picivel.......ahhoz képest csoda történt.
Csodállak, hogy bármi történik ilyen erős vagy és hogy mindig felállsz és hiszel továbbra is. Biztosan meglesz a gyümölcse, kitartást!
Ezt neked küldeném ha nem bánod (szoktam olvasni a maiige.hu-t és) ez most pont olyan ide illő.
"A zsoltáros azt írta: "este szállást vesz a sírás, reggelre itt az ujjongás" (Zsolt.30:6). Bármilyen hosszú is az éjszaka, a reggel el fog jönni - és vele az öröm is. Visszatekintve majd felismered, hogy Isten kegyelme védett, gondoskodott rólad, megnyugtatott, megvigasztalt és átsegített mindezen. Az idők és az életszakaszok változnak - de az Úr nem változik. Ő "tegnap, ma és mindörökké ugyanaz." (Zsid.13:8)"
Anita34
2018-03-26 15:01:15

Anitacool, ott a helyed, már nagyon-nagyon várunk!!! Elhiszem, hogy már az esküvő körül forog minden gondolatotok. Hisz nemsokára eljön az. Utána meg hipp-hopp érkezik is a várva várt babátok!
Köszönöm kérdésedet, jól vagyok. A frontokat kevésbé bírom, igaz már kb. 4 hónapja fáradt és álmos vagyok, de ez legyen a legnagyobb problémám. A kicsi fiúval legyen minden rendben, én bírom. Holnapután visszamegyünk kontrollra, nem várok sok mindent a vizsgálattól, hisz biztosan "hamar letudnak". Na de majd utána magánban 4-én, már most alig várom. Amint tudok valamit jelentkezni fogok.

erikasz
2018-03-26 14:56:13

Anitacool :Köszönöm szépen !:)
erikasz
2018-03-26 14:55:01

Anita34 :Köszönöm szépen a kívánságot !
A szeretet árad belőled ,a hit !
Nagyon szeretlek téged ! Isten legyen az egész családoddal vigyázzon rátok !
Puszi ...nagy ölelés neked
Anitacool
2018-03-26 14:45:22

Erikasz, hiszem hogy a pozitív gondolkodásod és hozzáállásod segíteni fog! Én az elme erejében hiszek, Te a Jó Isten segítségében, de a végeredmény ugyanaz lesz, még 100évig fogsz vidáman, boldogan élni! :-)

Anita34 de jó, hogy jöttél! Hogy vagy? Nemsoká jön a meleg, remélem bírod a frontokat! Nem használtuk ki, mert most leálltunk a projektről egy ideje (január óta), kicsit másra összpontosítunk most az esküvő miatt. De a következő ciklusban már nem leszünk megint ellenére, nekem sajnos a következő ovu májusban lesz, mert hosszúak a ciklusaim, de akkor már nem érdekes, mert bele fogok férni a ruhámba, na meg a repülés sem okoz gondot :-)
Aztán remélem hamarosan beléphetek az Anita Baba-Mama klubba :-D
Anita34
2018-03-26 14:30:31

Erikasz, a jó Isten vigyázzon Rád és gyógyítson meg! Imádkozni fogok Érted, ahogy Te is tetted értem és itt Mindannyiunkért! Vigyázz magadra nagyon! Ölellek!
Anita34
2018-03-26 14:27:11

Natus, így már értem. Nálam pl. nem zavart be, hogy ittam a méhpempő mellett. De az is igaz, hogy nem lehet tudni kinél hogyan működik.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!