Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Most értem haza a kardiologiáról ! :)
Heveny szívizom elhalásom van ,ez már igy marad,orvos azt mondta !:)
De öngyógyításba kezdek mától ,és meggyógyulok !:)
Kérem a Jó Istent, mert csak ő gyógyíthat meg ,más senki !
Meggyógyultam a TBC ből ,ami 1990 -ben volt ,még 2 gyermeket szültem utána ! :)
Ebből is megfogok az tuti !
Natus
2018-03-26 14:19:18
Anita34:
Én még nem ittam az Inofolicot, és dokim sem ajánlotta fel hogy szedjem, bár én csak enyhe IR-es vagyok. Van akinek segített az IR-én, valakinek meg nem. Így bizonytalankodom vele kapcsolatban.
Mivel méhpempőzök, nem akartam a kettőt együtt használni.
Anita34
2018-03-26 14:10:33
Sziasztok!
Erikasz, ma lesz meg az eredményed, ugye? Nagy örömmel olvastam, hogy bejelentkezel a nőgyógyászhoz! Majd írd meg, hogy mikor mész!
Nahát, nem is gondoltam volna ezt a fahéjról.
Encsy, én ittam Inofolicot, ettem még mellé a méhpempőt is és szedtem a vitamint (Femibion1) is. Kislányom érkezéséhez nagyban szerepet játszottak ezek is szerintem. Én csak javasolni tudom! Ne add fel, ha az első hónap nem lesz egyből sikeres, de később biztosan meglesz az eredménye. Kívánom, hogy ne is kelljen sokat innod belőle!
Nálam a pajzsmirigy érték volt alacsony, de gyógyszert nem kellett rá szednem, és azt hiszem, hogy enyhe IR-em is volt ha jól emlékszem ezt mondta anno az endokrinológus. Igazság szerint nem ezek miatt kezdtem el inni, hanem a nőgyógyászom ajánlotta. Nem bántam meg. Most is vettem, de nem kellett elszednem az egész dobozzal mert babás lettem.
Encsy, ha 24-én volt az ovud, akkor szerintem még a 21-i együttlét is jó lehet, mert a kiskatonák simán elélnek odabent pár napot. Nekünk ovu előtt 3-4 napi együttlétből lett a Kislányunk. Drukkolok!
Margaréta, a méhpempő nem befolyásolja a hőt. Sőt ahogy Anitacool is írta, nálam is kiegyensúlyozottabbá vált a ciklusom. Volt, hogy kimaradt, de ahogy ettem szépen beállította és még a hosszúsága is normalizálódott. Bátran eheted! Drukkolok! Holnapra biztosan szépen feljebb megy majd a hőd!
Natus, iszod Te is az Inofolicot? Hogy veszed észre, jó az IR-edre? Amúgy én is vékony vagyok. Nagyon szépen fent van a hőd, szorítok Neked is!
Fbara, szerintem most lesz még csak ovud. Ma is csinálj tesztet mindenképpen. Egyéb tüneteid nincsenek? Legyetek azért résen!
Amandeen, szépen felment a hőd. Jó lesz az! Most már bátran beveheted az utrot. Az együttlét jó lehet még Nálatok is, úgyhogy ne keseredj el, ha nem éppen ovu napján volt. Hatalmas Drukk, hátha nem kerül már sor az inszemre és a lombikra sem.
Anitacool, nem semmi ovus fájdalmad volt. Akkor ez összetéveszthetetlen. Remélem, hogy ki is használtátok! Nekem is volt egyszer olyan erős, hogy felhúzott lábakkal aludtam, mert annyira éreztem. Utána már nem igazán. De én nem tudnám annyira, mint Te, teszt és hőmérő nélkül hogy mikor van.
Most olvasom, hogy Nektek Júniusban lesz az esküvőtök. Úgy el fog szaladni az idő, hogy mire észbe kapunk már mész is Férjhez.
Lion, hogy vagy? Ugye milyen jó Férj és Feleségként? Tudom, hogy ugyanúgy vagytok, csak hát maga a tudat, hogy most már házastársak vagytok....olyan szuper érzés, nem? Lehet csak pont erre várt a bébitek!
Kerie, szépen felment a hőd. Ha viszel még be több adatot akkor biztosan behúzza majd a tényleges ovudat. Drukkolok Neked is, hogy mihamarabb babás légy!
Niki, hogy vagytok? Ez a hirtelen jött jó idő nem visel meg?
Szép napot Mindenkinek!
fbara90
2018-03-26 13:49:17
Encsy igazából kb szinte mindig máshol van. de általában 15-20. ciklusnap között. Szóval ideje lenne már.. :D
Encsy883
2018-03-26 12:22:52
Natus: köszi a tippet, meg is rendeltem! :-)
fbara: mikor kéne, hogy legyen kb az ovud?
Margaréta: azért még mindig magas a hőd! :-)
Margaréta88
2018-03-26 12:17:43
akkor más miatt lett alacsony a hőm :(
Encsy883
2018-03-26 12:13:19
Köszönöm szépen lányok a válaszokat! Igazából a dokim azért említette az inzulinrezisztenciát, mert hogy terhességi cukrom volt, de semmi se utal egyelőre erre, hogy ez lenne nekem. Azt mondta, hogy az Inofolic jótékony hatással lehet a DHEA-S és a TSH hormonra is, és ha enyhe IR-em lenne, arra is jó! Szóval rendelek mindenképpen, azért így most csak olcsóbb, aztán meglátjuk. Júniusig meglátjuk hogy alakulnak a dolgok!
Amúgy IR-el kapcsolatosan még annyi, hogy ahogy Anitacool is írta, ugye azért sok esetben PCOS-el együtt jár, és mivel se a hormonvizsgálat, se az ultrahang nem mutatott erre utaló jelet sem, így azért csak reménykedni tudok, hogy nincs erről szó! :-)
Lányok, még annyi kérdésem lenne, hogy Inofolic mellett is szedjem továbbra a babatervezős vitamint? Barátcserje kapszula ezek mellett már teljesen felesleges lenne?
Anitacool
2018-03-26 12:06:35
Én is szedek méhpempőt, azóta sokkal kiegyensúlyozottabb a görbém
Natus
2018-03-26 11:07:08
Margaréta:
Nekem ez a 2. ciklusom, hogy eszem a méhpempőt, de nem tapasztaltam tőle hő leesést.
Margaréta88
2018-03-26 11:02:47
Még nem volt időm visszaolvasni a mai hozzászólásokat, nagyon sok a dolgom. Csak annyi gyorsan, hogy nekem szörnyű a görbém, nem tudom miért megy lefelé. :(
A méhpempő szedése nem befolyásolja? egy hete eszem.
Valaki evett vagy eszik méhpempőt???
Heveny szívizom elhalásom van ,ez már igy marad,orvos azt mondta !:)
De öngyógyításba kezdek mától ,és meggyógyulok !:)
Kérem a Jó Istent, mert csak ő gyógyíthat meg ,más senki !
Meggyógyultam a TBC ből ,ami 1990 -ben volt ,még 2 gyermeket szültem utána ! :)
Ebből is megfogok az tuti !