Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2021-03-29 17:12:22

FBetti, a meddőségi kezelések, lombikok tavaly óta Tb támogatottak. Ez nagyon jó ötlet volt hogy ezt bevezették, hiszen horribilis összegeket elkérnek a magánintézetekben a lombikért, ráadásul a siker még így sem garantált.Valakinek milliók mennek el a sikertelenségre, és az elég drága mulatság a kísérletezgetésekre. Sajnos tavaly mi is ebbe a hibába estünk, sajnos ez tanulópénz volt. A korábbi doki igencsak jól járt, neki persze hogy mindegy volt, sikerül-e vagy nem, a pénzt így is úgyis megkapta, sőt, jobban megéri neki, ha nem sikerül, mert az több pénz, ha egy pár többször megy hozzá. Minket 3X húzott le, de szerencsére észbe kaptunk, és váltottunk. Nem tudom, hogy Pesten laksz-e, de ajánlom a Sote-t, dr. Antritter Zsófiát. És az is nagyon jó, hogy minden vizsgálatot ott helyben megcsináltatnak, nem kell még külön szaladgálni különböző helyekre.
FBetti
2021-03-29 13:34:31

Köszönöm lányok a drukkot. :-)
Andi, minden rendben lesz, meglátod. Ezt erősítsd magadban is és ne is gondolj rosszra!
Most olvasgattam a neten a meddőségi kezelésekről. Azt írja, hogy TB támogatottá teszik. Először idén januárt jelöltek meg, aztán július 01-ről írnak, most meg azt olvastam, hogy már februártól ingyenesek a vizsgálatok és a gyógyszerek. Mi igaz ebből?
Málna27
2021-03-29 12:57:42

Köszönöm, jól vagyunk :) Már 8 hónaposak múltak a srácok, rosszcsontok :)
Az aggodalmad természetes. De minden rendben lesz ezúttal! :)
Andi198729
2021-03-29 11:47:10

Köszönöm szépen Málna! Ti jól vagytok? Igyekszem kiélvezni, de ugyanakkor tudom, hogy végig aggódni fogok, már az elejétől kezdve is aggódtam, hogy minden rendben legyen, de nemsokára a 2.trimeszterbe lépek, még 1 hét, most vagyok a 11. héten. Az biztos, hogy a köldökzsinórt folyamatosan nézetni fogom, amit az előző terhességemnél az akkori dokim elmulasztott, ha kell, be is fekszem a végén, hogy még egyszer ne élhessem át azt a tragédiát,mint akkor.
Málna27
2021-03-29 10:41:30

Szívből gratulálok Andi, végre eljött a te időd is! Nagyon boldog babavárást és jó egészséget kívánok nektek, élvezd ki minden percét!
Andi198729
2021-03-29 07:51:13

Dorottya, nagyon szerencsés a barátnőd, egyrészt a kora miatt, másfelől a problémái miatt, amelyek mind akadályozó tényezők ( de gondolom ezeket kezelték) és hát a férjét illetően is, mert elvileg a kemo megöli a spermákat, ők nagyon nagyon szerencsések, hogy spontán összejött. Sajnos én nem voltam ilyen szerencsés, mi hiába próbálkoztunk 3 éven keresztül, nem sikerült egyszer sem teherbeesnem. Életemben először sikerült spontán: 2017-ben, utána sehogysem. De mindegy, ezen már nem is kesergek, az a lényeg, hogy lombikkal végre sikerült, és ez a fő, magam mögött hagyom a sikertelen spontán próbálkozásokat. Ezek már csak rossz emlékek.
FBetti, szorítok nagyon, hogy ez a hónap sikeres legyen a jó időzítéssel ;-)
Dorottya88
2021-03-28 21:52:50

Betti, szurkolok neked. Én is érzem mindig az ovulációs fájdalmat, bár nem egész nap, csak olyan másfél órát. Reméljük, elcsíptétek a pillanatot.
Dorottya88
2021-03-28 21:50:30

Persze, mindenképp meggyőződni szeretnék.
Most az ad erőt, hogy barátnőm 42 éves, IR, hashimoto, alacsony progeszteron szint, gluténérzékenység, stb. Férjének szeptemberben volt utolsó kemo és decemberben próbálkozhattak újra. Össze is jött, totál spontán, 13 hetes.
Muszáj a pozitívra koncentrálni, mert hajlamos vagyok egy aprócska negatív gondolatot jól felnagyítani, ezáltal bevonzani. (itt jönne a nevetős emoji)
FBetti
2021-03-28 21:47:42

Sziasztok!
Szombaton egész nap ovulációs fájdalmam volt, elég intenzíven. Rég nem éreztem már ilyet. Nem tudom, h ez jót jelent-e. Az együttléteket jól időzítettük. Újabb hónap a remény jegyében.
Andi198729
2021-03-28 20:32:00

Dorottya úgy legyen! De jó arról meggyőződni hogy valóban minden rendben van-e.én sem éreztem pl.hogy hashimotom van, azt sem hogy adenomyozisom van. Ezeket csak a kivizsgálás derítette ki.Egyszerüen csak azt láttam hogy nem sikerül hónapról hónapra és aztán évről évre. És beláttam hogy kell lennie valaminek a háttérben, mert akiknél minden rendben van, azoknak pikk pakk sikerül, vagy legalábbis fél éven belül.a 3 év sikertelenség valamit azert elárult-: azt hogy nincs minden rendben.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!