Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBetti
2021-04-07 17:17:43

Szia Natus!
Mennyiért adod?
Natus
2021-04-07 16:39:52

Lányok!
Ha valakinek szüksége lenne ovulációs tesztre(25nmol érzékenységű) szívesen postázom, mert nagyon betáraztam belőle.
FBetti
2021-04-07 12:41:00

Neked is sok sikert Bernadett06! Szerintem ez az eset, amikor bármi megtörténhet, előfordulhat. Fórumokon mindenfélét lehet olvasni, van, aki menzesz előtt esett teherbe, nem is egy ilyet lehet olvasni. Sokszor pont akkor történik meg, amikor az ember nem is számít rá.
Bernadett06
2021-04-07 11:41:23

Kedves FBetti!
Az előző ciklusnál az ovulációs teszt pozitívat mutatott a 21. napon, a hőgörbe és a számítások szerint 24. napra érkezett. Azonban ez a produkció meglepett. Bár az előző előtti ciklus 41 napos volt. (Ez a petefészkem kicsit másabb.) 25. naptól én is az emelkedésben bíztam, ehelyett mélyrepülés. Nekem is megfordult a fejemben a felvetésed miszerint még csak most jönne az ov., de talán már ahhoz késő?! Idővel kiderül. Nálam még ráfogható, hogy a gyógyszer utáni felfordulás. Figyelemmel kísérem a hozzászólásaid és sok sikert kívánok! Bízom benne a fennforgás végül várt eredményt hoz! :)
FBetti
2021-04-07 10:15:54

Nézegettem hőgörbéket a neten és találni olyanokat, ahol ilyen cikk-cakkokat látni, kettőt vagy többet is és ha utána felmegy a hő és már nem esik le, akkor az utolsónál megvolt a peteérés, késői peteérés, többnyire 20. nap utáni.
FBetti
2021-04-07 09:51:14

Lehet, hogy csak próbálkozott a szervezet, de nem történt meg a tüszőrepedés, lehet, hogy neked épp most lesz? Elég durva esést mutat most a hőd. Azért én a helyedben rágyúrnék, hátha. Mi sem hagytuk abba az együttléteket, ki tudja alapon.
FBetti
2021-04-07 09:48:25

Kedves Bernadett06!
Én most jelenleg így állok. Nekem nem olyan hosszúak a ciklusaim, 26-28 naposak, szóval nekem pár nap és menzesz időpont. Kíváncsi vagyok, hogy hogy alakul a következő napokban a hőm. Ovu tesztet nem használtam, de következő ciklusban kipróbálom. Az előző ciklus nekem is jól lekövethető volt, kb. olyan, amilyennek lennie kell. De ez most érthetetlen. Én már rég nem szedek fogamzásgátlót, szóval erre sem lehet fogni.
Bernadett06
2021-04-07 09:02:14

Kedves FBetti!
A leírtak és a grafikon alapján hasonló probléma előtt állok én is ebben a ciklusban! Ovulációs tesztek (40 mIU/ml fajta) között volt erősebb, de nem mondható pozitívnak! Több évnyi gyógyszerszedés után, fél éve hagytam abba. Az előző ciklusban "tankönyvi" hőgörbém volt. Bár inkább 35-41 nap közötti hosszúságúak. Ennek ellenére, két különböző orvos is mindent rendben talált. Én is kérdőn állok a történések előtt!
FBetti
2021-04-06 16:37:08

Szia Dettuska!
Már másnap válaszoltak. Szóval gyorsan. Aztán telefonon egyeztettem időpontot. Szerintem hívd fel őket, nem e-mailben adnak időpontot.
Dettuska
2021-04-06 08:00:57

Sziasztok! Egy ideje megint csak csendes megfigyelo vagyok, viszont FBetti szeretnem megkerdezni, hogy mennyi ido utan valaszolt a sote a leveledre? En is irtam nekik, miutan lattam milyen sokara kaptal idopontot és kivancsi vagyok kb. mennyi ido a valasz :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!