Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Így állok most, úgy néz ki, hogy késői peteérésem volt.
Bernadett06 neked hogy alakult a hőd?
Natus
2021-04-08 13:31:10
FBetti:
Természetesen ha kevesebbet szeretnél, annyit küldök amennyit kérsz. :-) de inkább ne legyen rá szükséged!
Én is kettőt használtam a 10. naptól, mert általában a 12-13.napon van ovum. Így én minimum 10-et elhasználtam egy ciklusban.
Andi198729
2021-04-08 13:00:30
FBetti, ovutesztből érdemes egy nap többet is csinálni, reggel, és délután is, mert nem mindenkinél ugyanakkor van az lh-csúcs, amit kimutat a teszt. És érdemes elkezdeni már kb. a 9. ciklusnaptól, amíg pozitív nem lesz. Én is így csináltam anno, elkezdtem a 9. naptól, reggel és este is lőttem egyet. Azzal a résszel nem is volt gond, mindig mutatta a pozitívat, csak sajna sosem lett eredménye a dolognak, a vége negatív teszt lett mindig, vagy volt amikor el se jutottam a tesztelésig, mert megjött a menzesz.
FBetti
2021-04-08 12:05:07
Natus, megvárom ennek a ciklusnak a végét, jó lenne, ha már nem lenne rá szükségem. Egybe kell megvenni, vagy lehet mondjuk a felét is? 45 db elég soknak tűnik. Egy ciklus során kb. 5 db fogy el?
Natus
2021-04-08 08:07:01
Ez igazán jó hír! Akkor maradok most is a Sote2-nel.
Andi198729
2021-04-08 07:27:55
Natus, eleinte azt a törvényt akarták bevezetni, hogy a nem lehet orvost választani, akinél szül a kismama, hanem aki éppen bent van a kórházban, az vezeti le a szülést. Mivel ez közfelháborodást váltott ki, ezért ezt elvetetették, úgyhogy minden maradt a régiben, akihez jár terhesgondozásra a kismama, annál szülhet. Tehát ugyanúgy megmaradt a választott orvos kategória.
Natus
2021-04-08 06:50:03
Andi:
Most hogy van ez a választott dokinál szülök téma? Mert én már nem tudom hol is tart.
Natus
2021-04-08 06:48:38
FBetti:
45 db-om van, 100 ft-os áron szeretném eladni. Postát én állom.
Andi198729
2021-04-07 20:20:05
FBetti, a Sote II-n fogok szülni Gidainál, ott dolgozik, csak magánrendelése is van.
Natus, az ovutesztekből én is temérdek mennyiséget elhasználtam a 3 év alatt, szépen mutatta az ovut, tettünk is mindig az ügy érdekében, sajnos mindig mindhiába, aztán a következő hónapban rendeltem mindig a következő adagot.Tiszta stresszből álltak a próbálkozások, kezdve az ovutesztezéssel, aztán folytatva azzal, hogy elcsípjük-e az alkalmas időt, lesz-e kedve a férjemnek hozzá.úgyhogy ha nem lett volna szükség lombikra, akkor is azt választottam volna, mert a spontán próbálkozásokba belefáradtam.
FBetti
2021-04-07 20:00:02
Szia Andi!
A doki, akit írtál, hogy nála fogsz szülni, államiba is dolgozik vagy magánba fogsz szülni nála?
Így állok most, úgy néz ki, hogy késői peteérésem volt.
Bernadett06 neked hogy alakult a hőd?