Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Natus, van valamilyen korai tüneted? Érzel valamit?
FBetti
2021-04-13 05:32:56
Jó reggelt!
Natus, ja hogy ez a görbéd a mostani, nem esett le :-)))
Gratulálok!!! Örülök neki, h sikerült neked! Tényleg nagyon szép a görbéd!
És ne félj, azt nem szabad, a félelem alacsony rezgésszinten tart!
Natus
2021-04-12 20:58:41
Andi,
Ha minden jól megy és a jó isten is segít rajtunk, akkor igen :-)
Bár még fel sem tudom fogni és bele sem élem magam, addig amíg orvosnál nem jártam. De 27-re kaptam időpontot leghamarabb is.
Bár számomra érthetetlen, hogy majdnem másfél év próbálkozás után egy nyamvadt vitamin hozza el nekünk ezt a kis csodát, amit a férjem 2 hónapja szed... Bár a jól időzített együttlét is kellett hozzá, amit pedig Vesztergom doktornőnek és a jól időzített vizsgálatnak köszönhetek. Pont aznap volt ovulációm amikor nála jártam, mondta azért legyünk együtt bármi történhet... Hát igaza lett :-)
Mostcsak ettől a nyamvadt vírustól félek, így más állapotban nehogy elkapjam újra. Októberben enyhe náthaként éltem meg, most ki tudja...
Andi198729
2021-04-12 19:56:57
FBetti, örülök hogy ilyen hamar sikerült az új időpont:) Dettuska hátha téged is hívnak majd ha megüresedik egy hely. Antritter doktornőnél a legjobb kezekben lesztek! Én is örökre hálás leszek neki hogy segített abban hogy kismama legyek, hosszas küzdelem után.
Natus, gyönyörű a görbéd, ezek szerint sikerült az újabb baba? :) hatalmas gratula!!;)
Roxi22
2021-04-12 17:53:07
Kedves FBetti!
Sokan ugye 37 fok körüli értékeket mondanak ,(bár nálam az alap se túl magas)annyi görbet néztem már ,hogy inkább itt kérdeztem, mert úgy láttam ti jobban értetek hozzá :)
Jelentkezem még akár sikerült akár nem, köszönöm a segítséged!
Kitartást neked! ❤️
FBetti
2021-04-12 16:40:27
Köszönöm mindenkinek a drukkot! :-)))
Én is Antritter doktornőhöz jelentkeztem be, szintén Andi írása miatt. :-)
Dettuska
2021-04-12 16:23:26
De jo! Szoritok nagyon! Te kinel leszek? :)
FBetti
2021-04-12 16:11:47
Nem én hívtam őket, engem hívtak, hogy lett megüresedés.
FBetti
2021-04-12 16:11:17
Roxi,
szerintem is szép a görbéd, esélyesnek látom én is. A lényeg, hogy fent maradjon a hő. Sok terhes görbét néztem, van, ahol emelkedik többször, akár lépcsőzetesen, de olyat is láttam, ahol kb. ugyanaz a hőmérséklet maradt, lehet benne egy-egy nap esés, de utána visszamegy. Keress rá te is a neten, hogy "terhes görbék", a képeket nézegesd. Sokfélét fogsz látni. Jobb oldalt a zöld plusz jelek jelzik a görbéknél, hogy sikerült a baba.
Dettuska
2021-04-12 16:11:16
FBetti es te hivtad oket, hogy van-e hamarabb hely? Vagy hogy sikerult? :)