Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dettuska
2021-04-12 13:34:28

FBetti köszönöm, ma sikerült is időpontot kapnom, szintén októberre :)
Roxi22
2021-04-12 13:32:35

Kedves Bernadett!
Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat!
Annyi kérdésem lenne még ,hogy ha megvolt a beágyazódás még nőnie kell a hőnek ugye?
Bernadett06
2021-04-12 12:21:18

Kedves Roxi 22!

A leírtak alapján nagy esély van a teherbeesésre!
Hőgörbéből úgy tudod leolvasni, hogy ha megmarad magasan a hőmérsékleted (min. 18 napig) és a menstruáció előtti napokban sem esik le, akkor valószínű sikerült a petesejtet megtermékenyíteni. Most a beágyazódási szakasz következik Nálad! Reméljük megtapad a kis zigótád! Április 21-én, már csinálhatsz tesztet is! Sok sikert!
Roxi22
2021-04-12 11:55:35

Sziasztok!
Szerintetek a hőgörbe szerint lehet baba?
Egyébként se túl magas az alaphőmérsékletem,de most kicsit magasabb.
4én volt pozitív ovu tesztem.3,4,5én és 7én voltunk együtt.
5-6dpo.n többször is görcsöltem.
3 hónapja próbálkozunk.
Köszönöm,ha tudtok segíteni! ????
Bernadett06
2021-04-12 10:41:56

Kedve FBetti!

Köszönöm a kérdést! Úgy tűnik nekem is (nagyon) késői peteérzésem volt. 30. napra! Sosem volt még ilyen hosszú. De én is úgy tudom, hogy az ovulációtól számítva 12-16 nap múlva következne a menstruáció. Illetve tesztet is akkor érdemes csinálni. Illetve ha 18 napon keresztül marad a magas hőmérséklet az is pozitív jel.
A sajátomon nem tudok most kiigazodni, naptárt is vezetek a tünetekről. Vagy két peteérésem volt (mikor még nem terveztük, egyik nőgyógyászati vizsgálat kimutatta), vagy próbálkozott és később lökődött ki. Nőgyógyászati vizsgálaton most nem voltam, így ezek csupán csak találgatások. Utóbbi napon volt nekem is erős mellérzékenység, de célzott szúró fájdalom mindkétszer. Viszont a nyák az első feltételezett időpontban volt ráutaló.
Két héten belül biztosan kiderül!
FBetti a görbéd nagyon biztató! Akárcsak Dorottya88 görbéje! A hőzuhanást okozhatja stressz vagy kialvatlanság. Esetleg egyes nők a beágyazódáskor tapasztaltak hőmérséklet esést.
Szívből szorítok Nektek FBetti és Dorottya88!
FBetti
2021-04-11 19:15:38

Sziasztok!
Úgy látom, h ez a hónap többünknek is ilyen cikk-cakkos.
Dorottya, szorítok nektek. Az időzítés szerintem teljesen jó volt.
Dorottya88
2021-04-11 08:54:38

Sziasztok lányok! Hogy vagytok? Ki hol tart?
Én ma vagyok a 10.dpo-n,tegnap kicsit leesett a hőm, ma már visszaugrott. Most kicsit izgulok, de pozitívan. Sajnos csak ovu előtt 2 nappal tudtunk együtt lenni, húsvétkor szomorú családi események miatt.
Ja, megint tökéletesen éreztem az ovulációt, remélem ki is tudott szabadulni a pete. Most a melleim vannak megduzzadva, teltek, már nem nagyon fájnak, viszont viszketnek.
FBetti
2021-04-09 17:00:25

Megmondom őszintén, h nem tudom. Szerintem középidőben szokott lenni. Legalábbis amióta próbálkozunk ( fél év), azóta figyelem magamat jobban. És a tojásfehérjés nyákot figyeltem. Az középidőben volt eddig, de volt olyan hónap is, h nem láttam. Harminc naposnál hosszabb ciklusom pedig nem volt.
Andi198729
2021-04-09 12:49:01

FBetti, igen, akkor annyival hosszabb lesz a ciklus. Pl. nekem is volt olyan, hogy a 15. ciklusnapon volt ovum, akkor 29 napos volt a ciklusom. Akkor most neked 37 napos lesz a ciklusod. Előfordult már máskor is, hogy később volt ovud? Mikor szokott lenni általában?
FBetti
2021-04-09 11:50:59

Lányok, ha most például a 23. napon volt peteérésem a 13. nap helyett, akkor a menzesz tényleg annyival később várható, mármint jelen esetben 10 nappal később? Van valakinek ebbe tapasztalata?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!