Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBetti
2021-04-15 09:34:33

Szia Andi!
Nagyon jó volt olvasni az írásodat, nagyon örülök, hogy mind a ketten jól vagytok! Olyan jó érzés és megható. :-))))
FBetti
2021-04-15 09:29:30

Dorottya, szerintem két napot várj, mielőtt újra tesztelsz, ha addig nem jön meg, illetve ha a hőd tovább esik, akkor szerintem nincs is értelme, mert akkor valószínűleg meg fog jönni. :-(
Az én görbém biztosan nem terhes görbe, várom, hogy megjöjjön. :-(
Andi198729
2021-04-15 08:55:07

Sziasztok, gondoltam, bejelentkezem, túlvagyok az 1.genetikai vizsgálaton, tegnap voltam, és minden rendben van a babával, szépen fejlődik, és makkegészséges :) Nem igazán tetszett neki az uh, folyamatosan izgett mozgott, kortyolt a magzatvízből. A nemét még nem tudjuk, arra nem tértek ki, nem is nézték, de a baba sem akarta megmutatni.Mindig úgy feküdt, hogy még csak véletlenül se lehessen meglátni. Jelenleg 13 hetes és 5 napos vagyok.
Az l-tyroxint már nem szedem, mert voltam múlthéten vérvételen, és enyhe pajzsmirigy túlműködés alakult ki, úgyhogy az endokrinológus leállított a gyógyszerrel. Igazából nekem nem is volt indokolt szednem, mert a tsh-m 1.4 volt a gyógyszer előtt, ft4, t3 is normális volt, csak azért kezdte el szedetni a doki a gyógyszert még a stimutól kezdve, hogy a hashimoto miatt a rengeteg hormontól alul fog működni a pajzsmirigy, és meg kell támogatni. Az alap vércukrom, inzulinom rendben: cukor: 4.3 inzulin: 5.2. Csak a 60 percesre mondta az endodoki hogy magasabb, ezért 10 napig vércukor mérés kell. Fő étkezések előtt, és fő étkezések után. Az ldn naltrexone immungyógyszert is el kellett hagyni a 12. héten, most már csak a clexane vérhigító szuri maradt, pont ami a legkellemetlenebb, egy gyógyszert szívesebben vesz be az ember, minthogy megszúrja magát. De a babáért mindent! Amennyit küzdöttünk érte, és amin keresztül mentünk, olyan csodálatos érzés volt látni az uh-n, és újra átélni ezt az érzést, én már azt hittem, soha nem fogom többet átélni.
Dorottya88
2021-04-15 07:28:22

Ma reggeli tesztem - Facelle-negatív. Holnap újra tesztelni fogok, ha nem jön meg.
FBetti
2021-04-14 21:53:05

A tüneteid nagyon is jelezhetnek babát, úgyhogy ez pozitív. Lehet, h nekem is sikerült már, csak nem maradt meg a vékony méhnyálkahártya miatt.
FBetti
2021-04-14 18:05:12

Dorottya, igazából fogalmam sincs, h mikor kéne megjönnie. A Fertilityn április 06-ra húzta be az ovut, ha akkor volt, onnan kb. 13-14 nap múlva lenne esedékes. Szóval akkor még van pár nap. A 31. ciklusnapon vagyok, ami fura, mert előtte általában 26 nap körüliek voltak a ciklusaim.
Szép a görbéd, drukkolok neked! Amiket írtál, mellfájdalom, hasi érzetek nekem is voltak többször is, de sajnos mégsem lett baba eddig. Úgyhogy én ezekkel már nem is foglalkozok. Most is vannak hasi érzeteim. Főleg bal oldalt szoktam érezni. Jövő héten megyek a SOTE-ra.
Dorottya88
2021-04-14 15:20:37

FBetti, akkor elvileg holnapra nem várod? Drukkolok neked!
Én meg a 13.dpo-n vagyok, elmúlt a mellfájdalom, fura érzés van viszont az alhasamban. Néha, mintha meg akarna jönni, néha húzódás szerű, néha szúrkálós. És nagyon fáradt vagyok, kávé ivás után aludtam egy nagyot, na ez tuti rám nem jellemző! És hát így néz ki a görbém.
FBetti
2021-04-14 14:20:47

Natus, görcsökre Mg-ot szoktak szedni, de gondolom ezt te is tudod.
A folyadékbevitel megnövekedése, az igen, nem semmi, én 2,5-3 l-t iszok naponta, remélem nálam majd nem lesz belőle 6 l :-)))
Ma ugrott be egy gondolat a görbémmel kapcsolatban, az elmúlt napokban volt három alacsonyabb hőjű nap, ami fura volt, mert ha volt ovuláció, akkor fent kéne legyen a hő. És eszembe jutott, hogy Pevaryl Lady kúpot használtam pont azon a három napon, lehet, hogy amiatt esett a hőm? Most már kezd felmenni.
Natus
2021-04-13 08:11:20

FBetti:
Köszönöm :-)
Borzasztó mellfeszülés, mellfájdalmam volt, le akart szakadni a mellkasom kb.
Kezdetben nem törődtem vele, mert pms-re gondoltam, de ahogy erősödött gyanús lett.
Viszont görcsölés is volt sokszor, az már pár napja eltűnt.
Meg az a mérhetetlen szomjúság... 3,5 litert iszok meg egy nap, előtte ha 1,5 l lement talán.
Andi198729
2021-04-13 07:37:07

Natus, de jó, ennek örülök :) Hálistennek! Hidd csak el, ha más probléma nem volt nálatok, márpedig úgy tűnik, hogy nem volt, akkor tényleg csak annyi kellett hozzá, hogy a férjednek segítsenek a vitaminok. Nálunk is ráadásnak a férjemnél astenozoospermia volt ősszel, arra Fer14-et javasolt az andrológus, és amikor a januárban lombikoztunk, szerencsére sima Ivf-el termékenyültek a petesejtek, nem kellett injektálni. Tehát neki is a vitamintól helyreállt.A jó időzítést meg tényleg csak vizsgálattal lehet eltalálni, arra sem a hőmérőzés, sem az ovuteszt nem irányadó. Persze ügy működhet, hogy folyamatos próbálkozással. Lehet nekünk az is hozzá tett, hogy amikor spontán próbálkoztunk, nem is találtuk el a megfelelő időt ovuteszttel, meg hőmérőzéssel.
Natus ne félj a vírustól, ha lehet, akkor dolgozz otthonról, én is home office-ban vagyok, és minél kevesebbszer menj emberek közé. Szeretném beadatni a védőoltást,most már jó, hogy kismamákat is oltanak.De meg kell beszélnem az orvosommal.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!