Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBetti
2021-04-15 19:22:56

Roxi neked is szép és bíztató a görbéd.
Natus
2021-04-15 18:38:47

Andi:
Nagyon örülök, hogy mindent rendben találtak a genetikai vizsgálaton.
Legjobb barátnőm kislánya is október 11-en született 3 évvel ezelőtt.
Én köszönöm jól vagyok. Nagyon fáradt vagyok, enyhe émelygés folyton van, de ez az állapot mindent megér ahogy te is írtad az injekcióra.
Hétfőn megyek vérvételre, aztán küldöm is Tűű dokinak, hogy kell-e valamit változtatni a gyógyszereken.
Roxi22
2021-04-15 17:50:08

Sziasztok!
Dorottya nekem 19 vagy 22 én lenne esedékes mostanában van hogy később jön vagy hogy pont 28 nap :/
De már nagyon izgulok.
Nem tudom h holnap reggel ki bírom e állni hogy ne csináljak tesztet,de lehet hogy meg kellene várni azt a pár napot.
Nagyon szorítok neked !
FBetti ilyen most a törvény :
FBetti
2021-04-15 17:36:19

Szorítok nektek csajok!
Idegölő tud lenni az a pár nap és valóban nagyon lehangoló tud lenni egy negatív teszt, ezért jobb nem tesztelni korán.
Majd rakjatok fel görbét, h hogy alakul a hő napról napra.
Dorottya88
2021-04-15 17:11:51

Roxy, akkor mi gyakorlatilag együtt izgulunk ????
Én csak azért nem adom fel, mert 9 hónapon keresztül minden ciklusban a luteális fázisom 13 napos volt. És mindig reggelre, vagy leges legkésőbb délre beköszöntött a menstruációm. Most meg semmi.
Úgy éreztem ebben a hónapban, hogy most készen állok, nagyon sok babaváró megerősítést hallgattam és működött.
Andi198729
2021-04-15 15:14:32

Igen, nehéz kivárni a napokat, nagy ilyenkor az izgalom, az ember minél előbb tudni szeretné, sikerült-e vagy nem. Október 11-re vagyok kiírva. De jöhet hamarabb is, vagy később is, plusz- mínusz pár nap.
Roxi22
2021-04-15 14:57:41

Igen ezt a pár napot ilyen nehéz kivárni .
Olyan jó olvasni a soraidat!
Biztos hogy nagy a boldogság :)
Mikorra vagy kiírva?
Andi198729
2021-04-15 14:10:09

Roxi, köszönöm szépen :) ha félsz a csalódástól, várj még vele, amíg késik a menzesz. tudom milyen ez, az ember retteg az egy csíktól. Én amikor eljutottam odáig, hogy lövök egy tesztet, amikor nem a menzesz köszöntött be előbb, mindig nagyon dühös voltam, az egy csík láttán, hogy nem sikerült, teljesen kiborultam, hogy megint meg fog jönni az a rohadék menzesz. A januári lombiknál is amikor eljött a teszt napja, szinte már nem is izgultam rajta, úgy keltem fel, hogy fölösleges tesztelnem, úgyis tudom, hogy negatív lesz, lélekben felkészültem az egy csíkos tesztre. Abszolút nem volt kedvem tesztelni, hogy jól elrontja a napomat az egy csík látványa.Csak azért lőttem, mert ugyebár tesztelnem kellett, és utána szólni a Sote-n, bejelentkezni hcg vérvételre. Ezt akkor is kell, ha pozitív, ha negatív. Tehát még a negatív teszt után van egy kis halvány remény, bár emlékszem, a tavalyi sikertelen inszemek után, és a sikertelen lombik után a teszt jól jelezte, hogy nem sikerült, mert a hcg szint is ilyen kb. 0.1 volt. Jó, lehet hogy van olyan is, amikor a teszt nem mutatja, a vérvétel meg igen, bár szerintem az nagyon ritka. El se akartam hinni, amikor a tesztcsíkon megjelent a 2. csík, a digitálison meg megvillant a pozitív jel, alatta 2-3 hét. Erre nem számítottam, na akkor volt nagy izgalom.
Roxi22
2021-04-15 13:20:17

Andi gratulálok a babához!❤️
És a kitartasodhoz, nehéz lehetett számotokra ez a három év.
Holnap leszek 12.dpon 25os X épül tesztem van otthon,gondolkozok megpróbáljam e,de félek hogy csalódok :(
Andi198729
2021-04-15 12:32:16

Köszönöm szépen FBetti! Én is nagyon meghatódtam tegnap, mert 3 évet küzdöttünk ezért a babáért. 3 évnyi sikertelenség, kudarc, csalódottság. Én a januári lombikhoz is úgy álltam, hogy ez is menzesszel fog zárulni, ahogy azt már megszoktam a 3 év alatt. Ha ez nem sikerült volna, nem próbálkoztam volna tovább, amúgy is januárra már nagyon belefáradtam a sikertelenségekbe. A 3 év alatt minden egyes hónapban a reménykedést felváltotta a csalódottság.
Dorottya, ne add még fel! Ha addig nem jön meg, tesztelj újra holnapután. Nagyon szorítok! Roxy veled mi a helyzet? Natus, hogy érzed magad?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!