Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBetti
2021-04-17 11:54:40

Sziasztok!
Dorottya, szorítok neked! A csíknak valóban erősödnie kell.
Izgalmasak a következő napok.
Majd írj!
Dorottya88
2021-04-17 11:36:28

Hát van jó dokim, de sajnos itt Balassagyarmaton nem nagyon lehet menni a kórházba és ott rendel. Viszont mindenképpen felhívom, kérek időpontot magánrendelésre. Nem merek így az elején rögtön rohanni,mert a múltkor tuti bekavart az uh. Nem volt biztos, hogy van-e petezsák, egy hét múlva kellett volna visszamennem, de másnap már nagyon véreztem. Vettem még teszteket és minden reggel ellövök egyet, remélem erősödni fog.
Roxi, szorítok neked, látod az én hőm mennyit esett és mégis pozitív. Van remény!
Roxi22
2021-04-17 10:51:11

Szia Dorottya!
Épp gondoltam hogy rádírok hogy mi újság.
Nagyon örülök hogy pozitívat teszteltél és remélem hogy erősödik majd.
Nekem ma (13.dpo) esett 2tized fokot a hőm de még reménykedem hátha mégis sikerült.
Andi198729
2021-04-17 10:27:03

Dorottya, hívd föl mindenképp az orvosodat, lehet hogy progeszteron pótlásra van szükséged.tesztelj még holnap, holnapután is, hogy erősödik-e a csík.ha minden rendben, a csíknak erősödnie kell.a hő miatt meg ne aggódj, nekem a hőmérőzés sosem adott negbízható támpontot.sokminden befolyásolja, pl.ha kevesebb időt aludtál, vagy nyitott ablak mellett, vagy az is ha korábban kelsz mint szoktál.
Lion86
2021-04-17 10:20:12

Köszönöm Lányok :) Ti hogy vagytok?

Dorottya, van megbízható dokid, akit fel tudsz hívni hétfőn? Láttam már leesős terhesgörbéket is, nem feltétlenül jelent bajt. Nekem is inkább akkor ment fel, mikor már késett. Szorítok, hogy ne jöjjön meg.
Dorottya88
2021-04-17 08:59:46

Lányok, ma reggeli tesztemen a 2.csík nagyon nagyon halványan, de ott van! A férjem is látta. Viszont a hőm csökken.... Nagyon félek, hogy megint elveszítem....
Andi198729
2021-04-17 08:22:57

Natus, ezzel én is így vagyok.én is biztonságban érzem magam Tűű doki felügyelete alatt.szoros kontroll alatt tart.neki ( is) köszönhetem a kisbabámat.Júliusban en is elhatároztam hogy hozzá szeretnék járni, mert elegem volt abból hogy 2 évig kinlódtam az inzulinnal, nem javult dieta es merckformin mellett.szerencsem volt, mert általában nincs nála szabad hely főleg első kontrollnál.írtam a központnak egy pénteki napon, és hétfőn telefonáltak hogy a másik héten felszabadult egy időpont nála. Ő volt az aki mondta hogy merckformin kuka, nekem az nem használ, kezelest kezdett Galvussal, és dietetikushoz küldött.ő fedezte fel a hashimoto betegségemet is. És érdekes 3 hónap alatt rendeződőtt az inzulinom miota ő kezel, előtte 3 orvos se tudta megoldani.és sokszor magamat hibáztattam hogy biztos rosszul csinálom a diétát, holott csak nem megfelelő gyógyszert szedtem. Én is őt ajánlom mindenkinek.
Natus
2021-04-16 21:50:29

Andi:
Azóta járok Tűű dokihoz, amióta létrehozta az Endocare Központot. Vele mindig biztonságban éreztem magam, az előző terhesség alatt is szigorú kontroll alatt tartott. Ami lehet valakinek pénzkidobásnak tűnhet, de bármikor elszállhat egy hormon, ami nagy bajt tud okozni. Inkább így, minthogy senki se nézzen rám. Ráadásul a kisfiamat is neki köszönhetem!
Nem egy nagyon barátkozós típus, de az egyik legjobb szakember, én nagyon szeretem. Mindenkit hozzá küldök. :-)

Andi198729
2021-04-16 20:26:03

Edit, nagyon szépen köszönöm :) én is bízom benne hogy most már minden rendben lesz.és ti hogy vagytok? Nagyon rég hallottam felőletek. Hogy vannak az ikrek? Mikor születtek? Emlékszem nektek sem volt egyszerű, de a lényeg hogy nektek is sikerült anno, ráadásul kettő is :) Szépen lassan mindenkinek sikerül.mi Lionnal már régebb óta fórumozunk, én 2018 óta újból, és ettől kezdve vágytam a babára, miközben már mindenkinek sikerült.de végre nekünk is sikerült Lionnal, ő megmondta hogy egyszerre leszünk pocakosak, és így is lett :)
Edit90
2021-04-16 18:37:10

Sziasztok!
Lion: Szívből gratulálok nektek. Annyira örülök, hogy sikerült. Nagyon boldog babavárást kívánok, ès jó egèszsèget nektek:)
Andi: Már egy ideje nem olvasom a fórumot, de visszaolvasom majd a törtènetedet. Szívből gartulálok nektek. Nagyon örülök, hogy sikerült a lombik. Nagyon boldog babavárást kívánok neked, ès jó egèszsèget. Most már mindennek rendben kell lennie:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!