Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-04-18 14:45:43

Lányok! Egyeztettem a laborral a vizsgálatokat illetően! Mit gondoltok szükséges lehet külön pcos csomagot elvégeztetni? Vagy bőven elég első körben a sima hormonsor, abból úgyis kiderülhet, ha esélyes ugye? Meg hát ultrahangnál is egyértelműen kiderülne, nem? Nekem ugye márciusban volt hormonsor nézve, illetve ultrahang. Az alapján biztosan nincsen pcos-em, szóval nem gondolnám indokoltnak, hogy még egy pcos csomagot is csináltassak. Kinek mi a véleménye? Jól gondolkozom ugye? :-D Nyilván próbálják azt is rám beszélni, hiszen akkor plusz jó párezer forint ...
Lion86
2018-04-18 13:55:03

Gyémánt, sajnálom nagyon. Akkor ezek szerint mégis 2 nappal később lehetett ovud. A mensi előtt megint megemelkedik az LH szint, sajnos attól is lehet halványan pozitív a hcg :(
Anita012, nagyon jól teszed, hogy elmész pszichológushoz, rosszat nem fog tenni az biztos :)
Anitacool, Fbara, nem tudom tényleg, hogy volt vagy nem, ha volt, akkor a 18. napon lehetett, utána biztos nem. De hamarosan kiderül. Nekem nem jön meg, ha nincs ovum, csak barnázok, és ha hétvégéig nem jön meg, akkor kiderül mi a helyzet. Nem tudom mitől lehetett a 10-11.dpo-n pozitív a hcg, a 12-en negatív volt és azóta nem teszteltem.
Encsy883
2018-04-18 13:44:11

Anita012: nagyon jól teszed, hogy elmész! :-) Csakis segíteni fog, az biztos! :-)

Én is most szeretnék minden vizsgálatot letudni, kizárni amit kilehet, és ha esetleg van enyhe IR, vagy pajzsmirigy hasonló értéken lesz, akkor mindenképpen egy endokrinológushoz is elmenni és kezelni, ha kell. :-)
Anita012
2018-04-18 13:35:22

Gyemant nagyon sajnalom :(

Fel a fejjel, a kovi honap jobb lesz ;)

En meg kertem egy idő pontot a pszichológushoz jobohetre, rabeszelt egyik kolleganom hogy menjek el egy beszélgetésre :)

Szerintem jót fog tenni, mert ezzel az egesstel csak magamnak artok :(
Encsy883
2018-04-18 13:14:24

Anitacool: köszi, rajta vagyunk! :-D
Christi
2018-04-18 13:11:14

Gyemant en is sajnalom! :(
Encsy883
2018-04-18 13:08:12

gyémánt: nagyon sajnálom :-( úgy szorítottam, hogy baba legyen!
gyémánt7
2018-04-18 12:57:15

Csak nem jött össze
Anitacool
2018-04-18 12:44:22

A cukorbetegséget kimutatja az éhgyomri, de az IR annak csak az “előszobája”. Ha 2 óra alatt nem tér vissza a szint a normál tartományba, onnan tudják, hogy elkezdődött valami.

Encsy tesztelj kitartóan, ha termékeny a nyákod, akkor napokon belül ott lesz az ovu. :-) Hajrá!
Anita012
2018-04-18 12:36:36

Fbara, lehet nekem is kimutatta az ehgyomri:) de nem hinnem, hogy gond lenne :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!