Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Na most elbizonytalanodtam! :-D rakok fel képet csopiba! :-)
Encsy883
2018-04-18 12:12:32
Na csináltam lh tesztet, nagyon halvány második csík van, halványabb mint a 2 nappal ezelőtti, szóval nem tudom mi lesz ebből ... méhszáj fent és puha, és nyújtható nyák van. Azért tesztelek még szerintem ma is még, meg majd holnap, aztán meglátjuk ... :-)
fbara90
2018-04-18 12:03:52
Christi olyan szép a görbéd továbbra is, én nem kételkedem benne, hogy ott a babátok! :))))
fbara90
2018-04-18 11:59:09
Lion ne haragudj, hogy ezt írom, de én nem vagyok benne biztos, hogy volt ovud :S nem tudom :S
fbara90
2018-04-18 11:58:17
A sima éhgyomri inzulin értékből lehet következtetni bármire is?! :)
Encsy883
2018-04-18 11:45:01
Anitacool: köszi az infót! :-) Akkor mindenképpen terheléses kell ahhoz, hogy IR-t ki lehessen zárni! :-)
Anitacool
2018-04-18 11:44:56
Christi szerintem babás vagy, szép magasan maradt a hőd. Ha péntekig így marad, kb vérvétel se kell, addigra kimutatja a teszt is. Azért persze csak nézzék meg, mert a hcg szint növekedéséből sok minden kiderül. :-)
Anitacool
2018-04-18 11:42:31
Erikasz köszönöm az érdeklődést! :-) Velem egyelőre nem sok van, várakozom. Neked viszont szépen visszafordult a hőd, kívánom, hogy maradjon ott fent még jó sokáig :-) Mikor tesztelsz?
Kerie nem tudok praktikát, de drukkolok, hogy péntekig kitartson neked! Izgulok érted!
Amandeen sajnálom, hogy kuka a hónap. :-( Csak avval tudlak bíztatni, hogy most teremtitek meg a biztonságos fészket a babának, hogy ne kelljen majd végig izgulnod a terhességet a bacik miatt! Kitartás csajszi!
Gyémánt, nézem a görbédet és az a benyomásom, hogy lehetett akár 2 nappal később is az ovud. Akkor viszont még simán visszafordulhat. Mennyire tuti az ovud ideje?
Lion nagyon fura a görbéd. Most le vagyok maradva, így nem tudom LH teszteltél-e ebben a ciklusban. Szerinted volt ovud? Vagy Hcg-t csináltál?
Encsy, Fbara nekem 3 pontos inzulin- és cukorterheléssel vizsgálták az IR lehetőségét. A lényeg, hogy éhgyomri, majd a cukros víz ivása után 60perces és 120perces értékeket vezetnek fel egy grafikonba, aminek haranggörbe alakúnak kell lennie. Ha a 120 perces nem csökken, vagy netán nő, akkor az bajt jelez. Nekem csökkent, és az értékek sem szálltak el, így kizárták végül az IR-t.
Encsy883
2018-04-18 10:34:31
Köszi Lion! :-) Akkor viszont mindenképpen beszélek a laborral még időben!
Lion86
2018-04-18 10:22:19
Hát akkor lehet, hogy ott volt az ovu, csak vacakol a progeszteronom.