Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én ma igy :)
De ha nekem 10 ,11 luteláris teszt reggel is negativ :(
Még feljebb ment a hőm ,vagy nem akkor volt ?
Kivettem azt az értéket és lehet az a jó ,vagy mégsem ......!
Mert ha vissza teszem a ciklus 4 napjára teszi az ovum az sem jó, mert akkor nagyon pozitivnak kellene lenni a tesztnek !
fbara90
2018-04-19 10:44:01
Amandeen ha tényleg ovu volt, akkor az szuper :) talán neked is rendeződik végre a ciklushossz! :)
fbara90
2018-04-19 10:42:33
Köszönöm szépen mindenkinek, aranyosak vagytok! :)
Nagy kő esett le a szívemről, hogy minden rendben, az biztos! :D
Majd ovu után is nézetek egy hormonsort, aztán ha az is rendben, akkor talán le tudom pakolni magamról a stresszt :D :)
Olioli
2018-04-19 09:18:14
Fbara nagyon örülök, hogy jok az eredményeid!! Az "aktív" várakozás mindog kicsit könnyebb, és ha nyugidtabbak vagytok a siker is hamarabb jön! :-)
Erikasz, Cristi, többiek, hogy vagytok ma reggel?
Amandeen
2018-04-19 07:36:45
Olioli, magánban csináltam. Köszi a biztatást, igyekszem.
Fbara, ezek jó hírek, jó, hogy minden fendben.
Gyémánt, hogy állsz? Sajnálom, ha tényleg megjött!
Lányok, úgy tűnik megvolt az ovum....
Encsy883
2018-04-19 07:19:56
Jó reggelt! :-) Én ma így, nem tudom mi lesz ebből :-D
fbara: Csak a hormon eredményeket raktad fel, a többit nem? :-) Nagyon örülök amúgy, hogy ezek alapján minden rendben nálad!!! :-) Akkor már csak tényleg kis türelem és sikerülni fog! ;-) Igen, D vitamin is benne van a csomagban elvileg!
erikasz: hogy állsz ma? :-)
Olioli
2018-04-19 06:14:57
Sziasztok.
Amandeen kórházban ,vagy Ántsz-nél csinálták az Antimüllert, vagy magában?
Megértem, hogy sok türelmet igényel még tőletek a baba, De tölem azt kérdezte
Genetikai tanácsadáson az orvos:"gyereket szeretne vagy EGÉSZSÉGES gyereket szetetne? mert nem mindegy....!:/ " és igen már a könyököm jött ki a kivizsgálás, még meg is tükröztek, nem vagyok e lisztérzékeny. Hematologusnál is jártam...méhtükrözésen, stb. De a célt kellett szem elött tartanom, tarts ki Te is! Meglesz a gyümölcse! :-) :-)
Én így:
Anita012
2018-04-19 05:39:25
Jóregglt !
Fbara nagyon örülök,ez egy jó jel nagyon,én is megnyugodtam mikor kiderült ,hogy minden oké :)
Én ma igy állok.
Amandeen
2018-04-19 00:43:03
Erikasz, ciklus 12. napján vagyok, biztos, hogy lemaradunk az ovuról. Férjem jövő héten fejezi be a kúrát, de lehet még egy másik antibiotikumot is kap majd, aztán ellenőrzés, és egy hét mire jön az eredmény! Tehát az egész ellhúzódhat még 2-3 hétig is. Nekem jövő héten jön meg az eredményem.