Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-04-18 07:58:14

Lion: nálad mi a helyzet??
Encsy883
2018-04-18 07:58:03

gyémánt: mikorra nem vártad?? Szerintem még ne add fel, amíg nincs mensi, addig van remény!!! :-) Látod, erikasznak is megfordult a hője! :-) Neked is meg fog, higyj benne! :-) Terhességi teszten a halvány csík is pozitív!! Ha holnap magasabbat mérsz megint, akkor tesztelj újra, biztosan erősebb lesz már az a csík! :-)
gyémánt7
2018-04-18 07:50:20

A görbém...
Encsy883
2018-04-18 07:48:11

gyémánt: nem látom a görbédet! mekkorát esett a hőd?
gyémánt7
2018-04-18 07:47:01

Sziasztok ! Erikasz nagyon szép a gorbed!!! Velem Nemtudom mi történik ! Hatalmasat zuhant, lehet hogy oda a remény? :-( az ovuban olyan bizti voltam hogy ott volt, ahova. a rendszer behúzta ! Úgy bánom hogy tegnap teszteltem! Beleértem magam estére abba a halvanynal is halványabb csíkba! :-(
Amandeen
2018-04-18 07:30:50

Erikasz, vagyok én is, csak most semmi érdekes nem történik, ha jön is az ovum, ez a hónap biztosan kukába kerül, mert az antibiotikum kúra miatt most nem ajánlott az együttlét, nehogy oda-vissza adogassuk egymásnak a bacikat. Én tegnap voltam újabb kenetvételen, és csak egy hét múlva lesz eredmény, a párom meg még csak jövő héten fejezi be a bogyók szedését és csak azután mehet ellenőrzésre. Szóval nálam ez a hónap kilőve. :(
Encsy883
2018-04-18 07:27:02

Anita012: hát ugye ez nálam jó kérdés, mert eddig csak 2 végig mért ciklusom van, egyiknél 10. nap volt ovum, másiknál 21. nap, szóval figyelnem kell, most már nagyon! :-) Mondjuk az első ciklus amit végig mértem szerintem a teák miatt csúszott el, azért lehetett előbb az ovum és lett rövidebb a ciklus is úgy. Mielőtt itt elkezdtem vezetni a görbémet, előtte hónapokban lh teszteltem és érdekes, hogy kb mindig ciklus közepén volt ovum, most meg látod ... :-D
Ezért is jó, hogy vezetek görbét és lh tesztelek is, így azért tényleg napra pontosan behatározható, hogy mikor is volt adott ciklusban. :-)
Anita012
2018-04-18 07:22:47

Rendben :D most jön majd a termékeny időszak szóval mindenképp figyelek (:

Fbara irj majd hogy birod :)

Encsy: neked mikorra várható ovu ?
Kerie
2018-04-18 07:12:13

Erikasz, nem használok lh tesztet, én úgy érzem még nem volt ovu. Meglátjuk holnap reggel, megyek uh-ra.
Neked szépen visszafordult a hőd, drukkolok nagyon!
Encsy883
2018-04-18 07:08:48

Sziasztok! :-) Én ma így! Ezek szerint mégsem volt még ovu, úgyhogy ma is csinálok azért egy lh tesztet, meglátjuk mit mutat.

erikasz: nagyon örülök, hogy megfordult a hőd!!! :-)

Anita012: ez azt jelenti, hogy még nem volt ovud neked sem! :-) De tényleg legyetek résen! ;-)

fbara: kitartást a terhelésen! :-) jelentkezz majd, hogy bírod! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!