Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-04-19 00:36:44

Olioli, igen, nekem néztek AMH-t, pocsék lett az eredményem... :(

Erikasz, a hormonsorból nem látszik, hogy terhes vagy-e.
Nem mindegy mikor csináltatod!!!! Ciklus 2.-5. napjáig kell, ahhoz hogy értelmezhető legyen, illetve ovuláció után egy héttel. Nem írom, hogy 21. napon, mert ez az egy hét ugye nem mindenkinek esik pont a 21. napra. Ha valakinek pl. 12. nap van ovuja, akkor 19. nap már mehet progeszteront nézetni, ha meg 20. nap van csak ovuja, akkor a 27. napon, és így tovább. A teljes hormonsort mindig ciklus elején nézik!!! Ciklus második felében az ösztrogén és progeszteron értékek mondanak csak valamit.
Ha terhes vagy, akkor vérből a beta hcg szintet kell megnézetni, az jelzi, hogy van-e baba, még a vizelet teszt előtt is!
Hogy van-e még petesejtállományod, azt az Anti müller hormon ( AMH) mondja meg, szóval azt nézesd meg!!!! Persze számszerűleg nem mondja meg, hogy hány darab van még, de megmutatja, hogy kimerülőben van-e esetleg. Ehhez jó hozzánézni a ciklus elején mért FSH értéket is, mert ha az FSH magas, az AMH meg alacsony, az arra utal, hogy kimerülőben van a petefészek.
Olioli
2018-04-18 22:46:20

Lányok, antimüller vizsgálatot végeztek nektek?
gyémánt7
2018-04-18 21:57:04

Jaa és mindenkinek köszönöm az együttérző szavakat ! Erősnek és kitartónak kell lennünk ! Nagyon nehéz főleg úgY hogy minden hónap egy kudarc! De eljön mindannyiónk ideje!!!! Jó hogy itt vagyunk egymásnak !
gyémánt7
2018-04-18 21:53:38

Erikasz igen rendes vérzés :-( olyannyira gorcsolok hogy hihetetlen! Borzalmasan elkenodtem ma, de estére megnyugodtam miután a férjem hazajött ! Annyira szurkolok hogy neked összejöjjön 5 év után még ebben a hónapban!
Encsy hátha holnapra pozi lesz az lh teszt!
Fbara akkor minden oké???????
Lion86
2018-04-18 21:52:12

Fbara, ezek azt hiszem tökéletes eredmények :)
fbara90
2018-04-18 21:38:15

ezek alapján akkor minden rendben szerintetek ? jól értelmezem?
fbara90
2018-04-18 21:37:40

Sziasztok! :)
Máris megjött az eredmény:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=464N_vtelen.jpg

Íme! :)
ezek a baba szempontjából lényeges adatok :)
2-3 májfunkciós eredményem lépte át kicsit a határértéket. de az általános dolgokkal nem untatlak titeket :)
vas, folsav is rendben van :) a D-vitamint viszont nem találtam meg a leleten, pedig elvileg tartalmazta a csomag.. Viszont jófejek, adtak egy címet, amin lehet tőlük kérdezni :)
Olioli
2018-04-18 20:17:48

Erikasz: értem, és nagyon drukkolok! Sikerülnie kell, és fog is!!!! :-)
erikasz
2018-04-18 20:11:59

Olioli :48 éves vagyok !
Van egy 28 ,24 éves fiam és egy 18 éves lányom .
Elváltam és 5 éve próbálkozunk párommal egy közös gyermekkel ,de csak 2016 januárjában sikerült sportán teherbe esnem ,de sajnos elvesztettük !:(
Kerie
2018-04-18 19:46:08

Hát ha sokat kell várni a vérvételre és az eredményre is, akkor valahol érthető. Én át szoktam menni a szomszéd településre (ok, üzemanyag) és ott fizetek is 800 Ft-ot, mert nem helyi vagyok. Viszont 2 nap alatt van eredmény, igaz nem küldik el emailben, de oda küldik, ahová kérem és könnyen elérem.
Sztk-ba évek óta nem megyek vérvételre, kriminális ami ott zajlik, legalábbis Szegeden :S

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!