Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
fbara: nahát ez marha jó :-D akkor biztos volt valami gond az előtted fizetővel ... de nem is értem, akkor miért nem fizethettél te, aztán utána folytatták volna az előzővel, ha ennyire sokáig húzódott! Azért tényleg vicc, hogy egy ilyen helyen ennyit kell várni a fizetésre ...
Lányok! Szerintetek szükséges elsőre terheléses vizsgálat, hogy kiderüljön van-e IR? Vagy elég az éhgyomri, és abból megállapítható?? De hogyan? Mivel azt mondta nődokim, hogy lehetséges van enyhe IR-em, de ezt csak amiatt gondolja, mert hogy volt terhességi cukrom és hogy most ugye nem jön össze a tesó egyelőre. Így ezt szeretném mindenképpen megtudni, hogy van-e.
fbara90
2018-04-18 08:45:47
végeztem :D már melóba is beértem.. :D érdekes, én 2 perc alatt fizettem és távoztam :D
gyémánt7
2018-04-18 08:37:55
Encsy 12-13 napos szokott lenni a leuteálisom
Anita012
2018-04-18 08:33:22
Jezus, kitartast!!! :D
Nem ertem egy magannal miért kell ennyit varni...
Vannak neha nagyon furcsa emberek
Encsy résen vagyunk!! :D
fbara90
2018-04-18 08:21:53
Még mindig a pénztárra várok.... Kabaré :@... El nem tudom képzelni mi tart eddig...
Encsy883
2018-04-18 08:13:29
fbara: most megnéztem honlapon és pl az IR csomagban csomó mindent néznek, amit a sima családtervező csomagban is, úgyhogy lehet írok nekik, hogy mi van akkor, ha a családtervező csomagot szeretném kiegészíteni egy terheléses vizsgálattal is, meg ugye amiket beszéltünk! Hátha adnak rá valami kedvezményes árat :-D
Végeztél már amúgy, tudtál fizetni?
Encsy883
2018-04-18 08:09:13
Ja értem, akkor így is mindenképpen reggel kell igen ... Na de telefonon nem azt mondták, hogy terheléses lesz?? :-D akkor miért beszélnek félre?? El is hiszem, hogy pipa vagy!!! Dehát akkor csak következtethető csupán csak az éhgyomri értékekből is, ha IR van, nem? Mert különben nem szerepelne az a csomagban, hogy megállapítható a vizsgálatból az is!
fbara90
2018-04-18 08:06:57
Nekem azt mondták éhgyomorral kell jönni mivel nézik a cukrot meg az inzulint. Nézik valóban csak nem terheléses. Így nem tudom mi derül ki belőle. :D hát van nekik IR csomagjuk is. Jó pénzért azt is megcsináltathatod.. :-P abban van 120 perces azthiszem. én most kicsit pipa vagyok :D
Encsy883
2018-04-18 08:02:11
fbara: dehát telefonon azt mondták neked is, hogy terheléses lesz, nem? :-D marha érdekes ... na mindegy lényeg a lényeg, hogy akkor nem az! De akkor miből állapítják meg, ha mondjuk IR van? Viszont akkor így ez a csomag is elvégeztethető bármikor napközben is, akár délután is ugye? Mivel, hogy nem terheléses!?
Oh, az szuper, hogy e-mailben kiküldik az eredményt!! :-) Reméljük még a héten meg lesz az eredmény, írd ám majd meg! :-)
fbara90
2018-04-18 07:59:49
Itt vagyok közben :D már levették a vérem :D de mégsem terheléses a vércukor meg az inzulin sem. Állítólag a csomag csak a simát tartalmazza... Encsy ezt mondom neked is,mivel ugyanerre szeretnél jönni :) Na mindegy. Rég kész vagyok, a pénztárra várok már vagy 40 perce.... Azóta "fizet" egy nő.... Bekopogtam h nem e lehetne fizetni másnak is esetleg, még engem torkolltak le :D mi tart ezen ennyi ideig őszintén?! :D hát mindegy.. Várok :D 1-3 munkanap az eredmény és e-mailben küldik majd. :)
Lányok! Szerintetek szükséges elsőre terheléses vizsgálat, hogy kiderüljön van-e IR? Vagy elég az éhgyomri, és abból megállapítható?? De hogyan? Mivel azt mondta nődokim, hogy lehetséges van enyhe IR-em, de ezt csak amiatt gondolja, mert hogy volt terhességi cukrom és hogy most ugye nem jön össze a tesó egyelőre. Így ezt szeretném mindenképpen megtudni, hogy van-e.