Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Dorottya:
Én nem ajánlom az X-epilt... A mostani terhesség alatt csináltam egyet(az volt a második teszt) halványabb mint az első így nagyon meg is ijedtem, hogy elmegy a baba.
Férjem gyorsan elment vett egy 25-os Clearbluet, nah annál már az első 5 másodpercben egyből kijött a pozitív.
Dorottya88
2021-04-18 07:36:26
Sziasztok lányok. Ezt nézzétek, szerintetek? Jól felugrott a hőm.... De az x-epil 25-ös teszt ma reggel totál negatív. Nem értem, ez a várakozás meg idegölő.
Roxi22
2021-04-18 06:57:58
Most olvasgatok hogy ebbe a hormonsorban benne van igazából minden amit szeretnék ugye?
De ezt csak a nőgyógyász tudja kérni háziorvos nem?
Márcsak azért mert hozzá előbb eljutnék.
Hétfőn felkeresem a nőgyógyászt is mikor mehetnék hozzá.
Roxi22
2021-04-18 06:18:58
Kedves Andi!
Ezt a hormonsort a házi orvostól is lehet kérni?
Mert gondoltam nála meg egy pajzsmirigyet és prolaktin szintet nézetni,de ha ezt is lehet akkor kérnék tőle.
Andi198729
2021-04-17 22:15:33
Edit, nagyon örülök hogy jól vagytok????milyen nagyok már az ikrek, hogy telik az idő.én is parázok hogy minden rendben legyen és épségben megszülessen a picur, mert én egyszer már átéltem egy tragédiát.
Roxi, nyugodtan mondd meg az orvosnak hogy nézessen hormonsort, mert menzesz előtt barnázol, és hamar megjön a menzesz, nem normál időre.
Nekem is kellett progeszteron a lombikon kívül is, mert az ir miatt alacsony volt a progiszint.Tűű doki ezt is kezelte, progesteron exeltis szedését irta elő.
Lombiknál leszívás után prolutex szuriban kaptam a progeszteront, aztán beültetéstől becsatlakozott mellé a napi 8 utrogestan hüvelygyöngy.
KittyCat
2021-04-17 21:48:08
Lion szívből gratulàlok nektek!! Emlékszem mennyire vágytatok a közös babàra! Vigyázzatok egymásra, boldog babavàrást! :)
KittyCat
2021-04-17 21:42:52
Edit jó hallani felőletek!????
Edit90
2021-04-17 21:06:26
Andi: 2018 júniusi az első vezetett görbèm itt. Akkor nyáron csatlakoztam aktívan a fórumra is. Mióta megszülettek az ikrek nem nagyon olvastam itt. Amikor sikerült 2019 decemberben írtam a terhesgörbès topikba, a mi törtènetünkről, ha valakit èrdekel:)
Lion: Elgondolkodtam a törtènetedet olvasva. Neked is volt egy csomó halvány teszted, mint nekem is. Nekem is abban a ciklusban sikerült,amikor megcsinálták az átjárhatóságit. Lehet összefüggès? A pajzsmirigy èrtèkeid hogy alakultak azóta? Nekem a terhessèg alatt kellett növelni a Letrox adagot. A próbálkozós időszakban 25-öt szedtem. Ez felment 75re a 20.hètig, onnan vègig annyi volt. Amióta megszültem egyszer voltam kontrollon, teljesen normális a TSH, pedig azóta nem szedek gyógyszert.
Köszi, mi jól vagyunk. Az ikrek tegnap voltak 8 hónaposak. Elkèpesztően pörög velük az idő. A terhessèg minden percèt èlveztem, bár nagyon paráztam vègig, hogy minden okè legyen. Az utolsó heteket kórházban töltöttem, felmerült a toxèmia lehetősège, mert nagyon vizesedtem, ès felment a vèrnyomásom is. De szerencsère nem lett belőle baj, így vègül 38+1 re születtek:) Kisfiú-kislány páros, ès teljesen különbözőek, más szemèlyisègek, már pár hetes koruktól látszódott. Nem mondom, hogy nem volt nehèz az eleje kèt babával, de szerencsèmre nagyon jól esznek, ès jól alszanak. Most a mozgásfejlődès nagyon beindult náluk, ez megfejelve a fogzással, mozgalmasak a napjaink, ès nem alszunk túl sokat. Imádom őket, ès imádok anya lenni. Mindenkinek kívánom, hogy összejöjjön, ès èlje át az anyaság csodáját:)
FBetti
2021-04-17 20:39:50
A görbém alapján szerintem nem volt ovum, csak azt nem tudom, h ilyenkor mikor jön meg. Ha beérik egy pete ( a következő) és bekövetkezik az ovuláció, akkor a következő ciklus végén várható? Lion neked hogy volt?
Andi, jövő héten megyek a SOTE-ra kedden, majd kérem, h nézzék meg UH-on.
Roxi22
2021-04-17 20:35:10
Kedves Andi!
Én is gondoltam rá.
Evvel hogy keressem meg az orvost?
Mit mondjak neki?
Én nem ajánlom az X-epilt... A mostani terhesség alatt csináltam egyet(az volt a második teszt) halványabb mint az első így nagyon meg is ijedtem, hogy elmegy a baba.
Férjem gyorsan elment vett egy 25-os Clearbluet, nah annál már az első 5 másodpercben egyből kijött a pozitív.