Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm Lion, jól vagyunk nagyon. Martin màr 15 hónapos nagyfiú, most a tesóval kacérkodunk, csak nagy felújításba kezdtünk, most anyáéknál lakunk, kb júniusba költözünk vissza. :)
Lion86
2021-04-18 14:00:32
Roxi, remélem beválik ez a doki, a női orvosok talán jobban állnak a babatervezés témához. Az én dokim úgy nézett rám annak idején amikor vittem neki a hormonsort, mintha a holdról jöttem volna. A terhességhez ért, csak a teherbeesés része nem igazán volt az ő asztala...
Viszont így elég valószínű, hogy neked is magánban kell majd csináltatni a hormonpanelt.
Roxi22
2021-04-18 13:10:40
Lion: Még,,csak" 3 hónapja próbálkozunk,de viszont a mensim mindig így jön meg hogy előtte 2 nap csak kínlódik.
Most megyek először (remélem vállal) Dr. Presenszky Szilviához szeretnék, magánrendelésre,azt mondják megbízható,segítőkész.Most a kórházba meg nem foglalkoznak ilyesmivel :(
Lion86
2021-04-18 11:54:21
Köszönöm Nashua :) Ez a terhesség visel meg legjobban eddig, de a körülményekhez képest jól vagyok :)
Nashua34
2021-04-18 11:40:24
Lion, én úgy örülök nektek is! Szuper hírek ezek, először nem is láttam a posztot, csak utalást rá, vissza kellett keresnem :)) remélem jól vagy!
Dorottya, drukkolok, az x-epil nekem sem hozott anno szerencsét. A facelle inkább, és a clearblue :)
Lion86
2021-04-18 10:59:36
FBetti, ezekben a ciklusokban egyáltalán nem volt peteérés, ilyenkor a nyálkahártya addig vastagodik, míg végül elöregszik és "ledobja" magát, megindul a vérzés. Nálam legalábbis így volt. Ha esetleg ciszta alakult ki a tüszőből, szükség lehet rá, hogy gyógyszerrel hozzák meg a vérzést.
Edit, én arra gondoltam, hogy a bal petefészkemben valami hiba lehet, mert bár átjárható volt az a petevezeték, amikor ott érett tüszőm, akkor voltak a halvány pozi tesztek. Utoljára 2019 decemberben volt 3 halványodó pozitív, utána már egyáltalán nem lett még halvány pozitív sem többet. A fiaim biztos, hogy jobb oldali peteérésből lettek, látható volt jobb oldalon a sárgatest. Szóval a lényeg, hogy bár a jobb oldal a policiszták ellenére rendesen működött, nem volt teljesen átjárható az a petevezeték. Csoda, hogy egyáltalán a fiaim megfogantak, igaz ők is jó sokára.
A pajzsmirigyem januárban nézték, teljesen rendben volt minden érték, kiderül, hogy nem Hashimotom van, csak sima alulműködés. Pedig az endodoki letiltott a jódról, miközben pont az kellett volna :/
Örülök, hogy minden rendben veletek :) El nem tudom képzelni, hogy boldogulnék ikrekkel :D Féltem is, hogy az inszemináció miatt ketten lesznek, de erre már nem került sor.
Köszönöm Kitty :) Ti hogy vagytok?
Roxi, hormonsort csak nőgyógyász kérhet. Remélem jó dokid van, mert van akinek úgy kell könyörögni, hogy megcsinálja (sok ilyennel találkoztam/hallottam róla). Nekem pont ezért magánban kellett hogy nézessem, utána endodoki. Ha esetleg tudsz endokrinológus-nőgyógyászt, akkor azt javaslom inkább. Mióta probálkoztok (nem tudom mindig követni)? :)
Dorottya, ez nagyon biztató. Az x-epil a legérzéketlenebb teszt. Nekem 2 napja késett mire jól látható pozitív lett (ez nálam a 18.dpo). Szerintem holnap csináld meg a Clearbluet inkább :)
FBetti
2021-04-18 10:35:09
Szerintem összehasonlítani akkor tudsz igazán, ha ugyanolyan tesztet csinálsz. Mert simán lehet, h az egyik típusú halvány pozitív, a másik meg nem mutat semmit. Úgyhogy szerintem aggodalomra semmi ok. :-))
Dorottya88
2021-04-18 09:54:56
FBetti: gyógyszertári, 25-ös.Pregnasens.
Amugy utána elővettem a dpo 14.i Facelle-t is és azon is látható nagyon halvány második csík. Csak persze akkor annyira nem volt fontos, mert hát a nemvárt napján még ok, hogy negatív. Na mindegy, ez így már nagyon vicces. De legalább lesz egy jó sztorim. Mosoly jel, mert nem lehet írni.
FBetti
2021-04-18 09:49:08
Szia Dorottya!
Nagyon jól alakul a görbéd, nem semmi ez a hőugrás. :-))
Az első teszt milyen volt, amit csináltál és halvány pozitív volt?
Lehet, h ebben a korai fázisban jobb lenne 10-es érzékenységű tesztet csinálni.
Nagyon szorítok, h minden jól menjen, szerintem ne izgulj, bízz a jóban.
Dorottya88
2021-04-18 09:16:13
Natus, köszönöm. Van itthon digitális Clearblue, de nem mertem még megcsinálni. Olyan hülye vagyok, itt megint görcsölök rajta, pedig el tudnám foglalni magam.