Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok, jó reggelt! Ma teszteltem a Clearblueval :-) pozitív :-) :-)
Nagyon boldog vagyok, de kicsit félek is. Szerintetek elég ha olyan 2-3 hét múlva kapok időpontot? Nincs semmi tünet vagy vérzés vagy hasonló. Néha itt ott húzódik a méhem, vagy olyan szerű. Nagyon remélem, hogy itt marad velünk, már most annyira szeretjük :-)
Roxi22
2021-04-18 19:40:30
Rendben Andi!
Köszönöm a tanácsokat!
Jelentkezem ha van előrelépés az ügyben :-)
Dorottya kitartást nagyon szorítok Neked!
Andi198729
2021-04-18 19:28:33
Dorottya, nagyon szorítok, digitális tesztet csinálj inkább. Én is amikor teszteltem, a tesztcsík 10-es erősségű volt, de a kontroll csík halványabb volt a tesztcsíknál, nagyon jól látható volt,de nem volt az a nagyon erős, a digitális teszt viszont kiírta a pozi jelet + azt, hogy 2-3 hét. Rá 2 napra kellett mennem hcg vérvételre, és 2700 volt a hcg-m! És mégsem volt nagyon erős a tesztcsík.
A tesztcsík nem megbízható, mert ha esetleg halványabb a tesztcsík, akkor aggódhat az ember, hogy valami gond van, hogy nem elég erős a csík. A digitális az megmondja egyértelműen a valóságot, vagy egyenes vonal, vagy plusz jel, és azt nem lehet félreérteni.
Roxi, kérj teljes hormonsort a nőgyógyásztól, + pajzsmirigy sem árt, és én csináltatnék cukorterhelést is inzulinnal. Az is okoz sajna alacsony progiszintet, az enyém is amiatt volt alacsony sokáig.
Dorottya88
2021-04-18 17:56:38
Köszönöm a szurkolás, lányok :-) holnap jövök a reggeli eredménnyel. Olyan lassan telik a nap!
Natus
2021-04-18 16:38:06
FBetti:
Rendben, megvan még. Kérlek jelölj be Facebook-on: Oláh Natália néven vagyok fent, a kisfiammal vagyok a képen. ott megbeszéljük a részleteket.
FBetti
2021-04-18 15:04:51
Natus, megvenném a megmaradt ovutesztjeidet. Az összeset, ha megvan még.
Lion, köszönöm a választ, várom a menzeszt, h utána legyen egy normális ciklusom.
Roxi22
2021-04-18 14:32:30
Lion
Igen azért is választottam női orvost mert sokszor olyan lekezelő stílust tapasztaltam,hogy megpróbálnám vele inkább.
Nem tudom mi lehet a gond ,van már gyermekem de eddig semmi probléma nem volt.
Lion86
2021-04-18 14:07:06
Kitty, akkor nyáron hajrá ;)
Mi is még dolgozunk a ház befejezésén, remélem nyár végére legkésőbb kész lesz.
KittyCat
2021-04-18 14:05:30
Dorottya én mèg a presicator earlyt ajánlom. Szurkolok! :)
Lion86
2021-04-18 14:05:13
Ja a menstruáció előtti pecsételés meg vagy attól van, hogy lassabban esik le a ciklus végén az ösztrogén és progeszteronszinted, vagy eleve alacsony a luteálisban a pogeszteronod. Erre utalhatnak PMS tünetek is. Kicsit rövidnek tűnik a luteális szakaszod, de igazából min. 10 napost mondanak elégségesnek.
Nagyon boldog vagyok, de kicsit félek is. Szerintetek elég ha olyan 2-3 hét múlva kapok időpontot? Nincs semmi tünet vagy vérzés vagy hasonló. Néha itt ott húzódik a méhem, vagy olyan szerű. Nagyon remélem, hogy itt marad velünk, már most annyira szeretjük :-)