Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-04-20 09:35:21

Örömhír, hogy tegnap elment végre a mikulás! :D így már azért jobban érzem magam.. :)
fbara90
2018-04-20 09:34:41

Anita34 köszönöm! :) Örülök, hogy jól vagytok ti is! :)) tuti minden oké lesz a következő vizsgálaton is! :D

Encsy azóta sem válaszoltak a levelemre, úgyhogy lehet h telefon lesz a vége :D az esés már előrejelezhet valamit! :D napi 2x tesztelj! :D

Erikasz tessék elmenni az orvoshoz, nincs apelláta! :) mi okod lenne félni? ugyan már :)) a szűrővizsgálat is nagyon fontos! na hajrá!! :)

Anita012 dehogy adjuk fel :D eszünkben sincs :) csak most júniusig, amíg nem kell dokihoz menni, meg a sok más egyéb elfoglaltság miatt, most nem fogom figyelgetni magam. :) Jót fog tenni egy kis nyugi :D csak ennyi :) mosat kipróbáljuk ezt, hátha bejön :D

Anita34
2018-04-20 08:39:35

Sziasztok!

Erikasz, ne félj, és tessék ma elmenni az orvoshoz! Kérlek szépen menj el, ne húzd tovább. Jobb túlesni rajta! Veled vagyunk! Minden rendben lesz!

Fbara, nagyon örülök, hogy jók lettek az eredményeid! Kitartás, és jönni fog a baba, meglásd.

Amandeen, micsoda szép ovus görbéd van. Nagyon drukkolok!

Anitacool, de szuper, hogy már próbálkoztok. Szorítok Nektek is! Nemsokára itt az esküvő is....

Üdv.az újaknak, mielőbbi babásodást kívánok!

Tesztelés előtt állóknak egy kalappal, új ciklust kezdőknek pedig kitartást, bár elhiszem, hogy nehéz újra és újra, de muszáj, mert a cél a legfontosabb!

Velünk minden rendben, jól vagyunk, csak most már inkább kint vagyunk, mint a házban és akad elfoglaltság bőven. Jövő héten megyünk kontrollra, remélem minden rendben lesz. Nagyon sokat mozog a kicsi fiú, főleg este. A hasam néha bekeményedik de akkor megállok és pihenek, szedem persze a magnéziumot.
Szoktalak olvasni Titeket, csak nem mindig érek ide...

Szép napot mindenkinek!
Encsy883
2018-04-20 07:30:46

fbara: kiderült a D vitamin szinted? :-)
Anita012
2018-04-20 07:08:00

Erikasz miért félsz ?:)

nem kell félni (: És mikorra kérsz időpontot ?

Nálunk sajna hónapokkal későbbre adnak :(

Igen ? a tegnapiból ezt vetted ki ? Hát meglátjuk,de mától vagyok termékeny elvileg :D
Encsy883
2018-04-20 07:07:48

Jó reggelt! :-) Én ma így állok! Lh teszt tegnap is hasonló volt, mint az előző napokban, meglátjuk ma mit mutat. :-)

Anita012: alakul az a görbe! :-)

erikasz: mitől félsz? :-) szép a görbéd, kívánom, hogy maradjon is így! ;-)

erikasz
2018-04-20 07:06:20

Anita012: Szerintem jól teszed ha tesztelsz mert hamarosan várható szerintem !
erikasz
2018-04-20 06:50:13

Jó reggelt mindenkinek !:)
Ugy döntöttem nem megyek a nődokihoz ,félek... inkább várok még kérek másik időpontot !
Itt a görbém :)

Anitacool : Köszönöm szépen neked !!:D
Te ugyan olyan ember vagy mint én ,seggitőkész ,mindenkit tanáccsal látsz el !!:D

Christi :Persze hogy jön a baba !!!
Alig várom az eredményt !
Christi
2018-04-20 05:53:18

Jo reggelt!
Nem tuntem el csak nagyon sok dolgom van, de olvaslak benneteket, mikor tudlak :)
Mindenkinek drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Olioli aranyos vagy, koszi az erdeklodest, most megyek a 2. vervetelre HCG szintet nezetni. Elvileg holnap megtudjuk, hogy jon-e a baba :)
Anita012
2018-04-20 05:53:09

Fbara de azért fel ne adjátok !!! :) nagyon cuki pár vagytok (:
És nagyon szurkolok nektek :)

Én ma igy állok,ma érkeztek meg az vu tesztjeim,mától használok egyet kiváncsiságból(:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!