Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool sajnos tavaly volt egy vetélésem februárban, júniusi terhesség pedig augusztusban műtétileg fejeződött be. De minden vizsgálat negatív! És van két egészséges gyermekünk :-)
És egy apától lenne minden gyerek :-D
Anitacool
2018-04-19 18:12:25
Kerie a 21mm szuper, akkor a péntek-szombati inszem tökéletes lesz! :-) Megy a babavarázspor, hajrá csajszi!
Anitacool
2018-04-19 18:11:01
Fbara örülök a jó eredményeknek! Most már lazíthatsz annak a tudatában, hogy bármikor kopogtathat a gólya! :-)
Erikasz, elképzelhető nálad a 19 ciklusnapi ovu, úgy nem csoda, ha negatívat teszteltél még. Pár nap és kiderül!
Olioli miért írod, hogy nem lélegezhettek fel? Progeszteronhiányod van? Történt már baj?
Amandeen ez igen, szép ovu, reméljük a következő tökéletes időzítéssel érkezik. Nagyon drukkolok nektek!
Anita012 minden esetre maradjatok aktív szerelmesek, ki tudja ;-)
Végre mi is élesben próbálkozunk, már nagyon vártam :-D Május elejére tippelem az ovumat, de addig is mantrázom ezerrel, hogy a menyasszonyi ruhában már többen leszünk :-) Mindig elképzelem, hogy már itt is van velünk, mintha tény lenne. Hátha bevonzom :-)
Hogy vagytok kismamik? Anita34 mi újság? Niki111 olvasod még a fórumot? Natus hogy vagy? Van újabb kismamink? Lemaradtam :-(
Kerie
2018-04-19 18:06:52
Sziasztok, nah, eljutottam idáig... Így néz ki a hőm most.
Uh-n találtunk egy 21mm-es tüszőt úgyhogy megkaptam a tüszőrepesztő szurit és holnap+szombaton inszem. A nyálkahártya csak 7,5mm, de beágyazódásig még vastagodhat.
Megvan a cukorterhelés eredménye is, vércukor rendben, de a homa index magasabb mint korábban, ezügyben egyeztetnem kell az endokrinológussal.
Fbara, örülök a szép hormonsorodnak, ez megnyugtató!
Gyémánt, szurkolok hogy ez a hónap már a Tiétek legyen!
Erikasz, szép a görbéd, Neked is drukkolok nagyon!
Anita012
2018-04-19 17:32:18
Fbara igy hogy minden oké,igy sem hőmérőzől?
Anita012
2018-04-19 17:29:53
Erikasz komolyan ?
Én még nem éreztem ovura való tünetet o.o holnaptól irja alapból a termékeny időszakot :D
Tegnap együtt tudtunk lenni,szóval ha ilyen jól átlátod,akkor remélem igazad van :)
Olioli
2018-04-19 17:01:56
Encsy érzed az ovu közeledtét?
Olioli
2018-04-19 17:01:18
Erikasz köszi, remélem ha sikerült, velünk is marad!!!!! Mi még pozitiv teszt esetén is csak kicsit lélegezhetünk fel! :-\
Sztem még korai volt a teszted, ne izgulj, főleg ha érzel odabent vmi történést! Ovu teszteltél esetleg, az támpont lehetne. Vagy a hüv.váladékot, ha jegyezted!
erikasz
2018-04-19 16:28:32
Amandeen : De gyönyörű ovu.... ohhh ezt kihagyni !
Köszönöm a felvilágosítást ,nagyon aranyos vagy ! :D
Olioli: Gyönyörű a görbéd csak igy tovább vagy 9 hónapig !!
Anita012: Most te csináltál egy villát ,tükörképet ,de ez ovu tény és való !!!:)
Fbara : Nagyon örülök hogy az eredmény nagyon jó lett !!!
Gyémánt fel a fejjel ,jövő hónap a tied !!!
Szívből sajnálom gyönyörű görbéd volt !
erikasz
2018-04-19 16:08:46
Vagy szerintetek 19 napján repedt meg ?
Huuu..de nehéz !
De majd ki derül ,nem is rágodok rajta !!!!
És egy apától lenne minden gyerek :-D