Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-04-19 21:39:08

Era84 gratulálok a nagy fiadhoz :-) Remélem nem várat meg benneteket nagyon a testvérke :-) Azt nem mondom, hogy nem jól mérsz, mert végülis szép rajzolatú a görbéd, de biztos, ami biztos nézd meg az oldal ajánlását a hőméréssel kapcsolatban:
https://tervezettbaba.hu/tudastar/hogyan-merjem
fbara90
2018-04-19 20:48:59

Anita012 most 2 hónapig nem mérek. :) meg nem is tesztelek :)
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat :)))
fbara90
2018-04-19 20:44:42

Szia Era! :)
Szájban nyelv alatt vagy hüvelyben kell mérni. :) mindig ugyanabban az időpontban,közvetlen ébredés után,még mielőtt megmozdulnál :)
Hónaljban mérve nem kapsz értékelhető hőgörbét :)
Olioli
2018-04-19 20:40:57

Christi: hogy vagy? Mi a helyzet veled?
erikasz
2018-04-19 20:32:28

Era 86 :Üdvözöllek köztünk ! :)
Hát alacsony hőjű a hőgörbéd ,de ez egyén függő !
Pajzsmirigy vizsgálatot végeztek nálad ?
Gyönyörű emelkedés nem kétséges 0,9 tized emelkedett , ilyet még nem láttam ez nagy ovu az biztos !
Era86
2018-04-19 20:23:45

Anitacool: Minden reggel ébredés után hónaljban, a hőm mindig alacsony volt.
Van már egy lassan 4 éves kisfiam, ő elsőre "sikerült".
Én is azon gondolkodom, hogy valami nem okés, bő fél éve hagytam abba a fogamzásgátlót, gyanítom az okozott rombolást.
Anitacool
2018-04-19 20:17:08

Erikasz neked mindig van mindenkihez néhány jó szavad! Annyira tündéri nő vagy :-) Köszönöm a kedvességed! Azt nem gondolnám, hogy ciklus elején volt ovud a leesés miatt. De remélem a későbbi ovukor is volt szerelem ;-)

Olioli sajnálom. Tudom, miken mentél keresztül, nekem is volt már hasonló. :-( Többet nem fordul elő! Hinni kell!

Era elég alacsony az alaphőd, a pajzsmirigyed nézetted már? Hol mérsz, hogyan?
Olioli
2018-04-19 20:06:02

Erikasz köszönöm, hiszem, hogy most minden rendben lesz! :-)
Hát szerintem Neked 4-5. Nap biztos nem volt ovud! A 16. Nap esélyes, és a 24. Napi vérfolt beágyazódás lehetett. Néhány nap és a teszt is mutatja ! :-)
erikasz
2018-04-19 19:53:30

Olioli:Nagyon sajnálom ami történt veled !!:(
De nem szabad arra gondolni, hogy megfog ez ismétlődni az Ö....t ne fesd a falra !
Nem fog------!.azt kell mondani !!
Tojcsi volt ciklus 4,5 ,16, napján, utána krém ,utána 22,23 nap is tojcsi 24 nap vérfolt be is jegyeztem ,utána esett le a hőm nagyon, és bőséges krémfolyás volt gondoltam is tapasztalatból a hőm fel fog menni e miatt !
Fel is ment !:)
A vérfolt ovu jele azt tudom tojcsi után !
De az is meglehet hogy még most volt ciklus 25. napján ?
Egy a lényeg ,olyan a ciklusom hogy érthetetlen, ilyet még én nem is láttam !!:(
Majd kiderül nem is rágom magam rajta !! :):)
Csak baba legyen az a lényeg !!!:)

Kerie :Nagyon szuper 21 mm tüsző !!:)
Most fog sikerülni ebben a ciklusban az biztos !!!:D

Anitacool : Az ilyen embereket mint te szeretem , jó a közelükben lenni mindent elérnek amit akarnak az életben !! :)
Sőt be is fogod vonzani !:)

Era86
2018-04-19 19:39:08

Sziasztok!

Elkezdtem hőmérőzni, mert fél éven belül másodjára késett, első alkalommal 8 napot, legutóbb 4-et, holott világ életemben napra pontosan kopogtatott a mikulás.
Meglepődve tapasztaltam, hogy hőből kikövetkeztetve elég korán következett be az ovu (ciklusaim 34 naposak), holott nem éreztem..
Járt már valaki hasonló cipőben?

Csatoltam a jelenlegi grafikont, hátha tud valaki valami okosat mondani.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!