Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Encsy sztem hamarabb is! Ne vesztegessétek az időt! :-P
Encsy883
2018-04-20 15:48:37
Olioli: köszi! ;-) most már talán 1 héten belül csak lesz ovum! :-)
Olioli
2018-04-20 15:48:06
Fbara: reméljük hamar sikerrel jártok! A férjem is ezt kérte jövőhónaptól! :-) felejtsem el a hőmérőt és csak az érzéseinkre támaszkodjunk! :-)
Olioli
2018-04-20 15:44:19
Sziasztok!
Anitacool nekem elövigyázatosságbol nem csináltak rákszűrést terhesen, mert már volt vetélésem!
Encsy alakulsz! ;-)
Erikasz érzel még szúrkálás a petefészeknél? Jó pihenést!!!!
erikasz
2018-04-20 15:43:54
Anitacool : Kidolgoztam a vállam majd le szakad ,még a görcs is húzgálja !
E miatt sem mentem !
Hogy gondolja!!!
Ilyen helyre munkából menni !!
Felháborító !!!
Te és a család jól vagytok ?
Anita34 : De örülök hogy itt vagy ismét !!
Jól vagytok drága ,minden rendben ?
Anitacool
2018-04-20 15:21:23
Erikasz a rákszűrést terhesen is megcsinálják, ha aktuális elvégezni. Kicsit kellemetlenebb a zárt méhszáj miatt, de nem lesz miatta baj :-)
Viszont a körülmények nem voltak valóban szerencsések. Reméljük, május 15-én el fogsz tudni otthonról menni. Pihenj egy nagyot a hétvégén, kidolgoztad magad, ahogy olvasom.
erikasz
2018-04-20 14:58:48
Ja és kértem másik időpontot Május 15 .ére kaptam 13,45 re !
erikasz
2018-04-20 14:57:20
Lányok azért nem mentem, mert ha terhes lennék és rákszűrést megcsinálná ,baj lenne !
Vagy nem ?
Elmentem dolgozni !
Tudjátok minden napra meg van a menés ,tegnap általános vérkép a gyógyszerek miatt és nézték a TSH supersenzitiv megh. 1,008 lett , kicsit magas a koleszterinem 5,60 és 5,20 ig jó a tigricerin 2,89 magas 1,60 ig jó !
De olyan gyógyszert szedek emeli a koleszterint és a cukrot az is reggel nekem mindig 3,8 volt ,most 6 ,0 .
Meg a főnök asszony azt akarta hogy a munkából menjek el ,ugy bőrporosan festékesen hiába mosol kezet a cipő festve van,ahogy varrom fekete a kezem !
Ti elmentetek volna ?
Elegem van a munkahelyből is ,kivagyok.....huuuu az egész dísztűzés rám várt ,már nem látszok ki a munkából ,halomba van rakva a gép mellett a ládák , mire bemegyek ,de ma mindet megcsináltam !
Encsy883
2018-04-20 12:58:59
Na lányok, mai ovu teszt is hasonlóan halovány, mint a tegnapi, úgyhogy várakozó állásponton vagyok! :-D Mondjuk megnéztem, előző ciklusban 19. napon volt csak pozi a teszt és 21. nap volt az ovum, úgyhogy ahhoz képest még van pár nap, úgyhogy meglátjuk mi következik! :-)
Encsy883
2018-04-20 09:40:51
erikasz: szerintem is menj el szépen ma a dokihoz!!! nem kell félned, minden rendben lesz! :-) De ne halogassad már tovább, legalább túl esel rajta végre! :-)
fbara: nahát, ez nagyon érdekes :-D igaz, hogy azt hiszem az van írva a honlapon, hogy 1-3 napon belül max válaszolnak :-D abban még bőven benne vagy, de lehet megérne egy hívást, csak gyorsabb úgy! :-)
Igen, én is úgy sejtem, hogy ez az esés jelent már valamit, úgyhogy mindenképpen figyelek már a napokban! :-D