Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Olioli köszönöm hogy mindig érdeklődsz. :)
Én jól vagyok, bár a hőm stagnál. Egyenlőre nem akar emelkedni. A 20. ciklusnapon volt pozitív az lh teszt. Azota nem tudtam tesztelni, mert elutaztunk. Bő vizes folyásom van napok óta. Mint aki kicsit bepisilt :D
Itt a görbém :)
fbara90
2018-05-06 15:53:46
Encsy nagyon örülök :D megy a halk gratuláció !! :D
Anitacool nagyon megható volt amit írtál! Köszönöm ! :)))) Neked is boldog anyák napját! :)
fbara90
2018-05-06 15:51:58
Christi én arra is gondoltam, hogy mindenképpen visszamész hnap? :)
Mert ha tényleg korán voltál uh-n előzőleg, nehogy ok nélkül megszakítsák..
erikasz
2018-05-06 15:39:31
Christi :Bocsi én mindig Khistit írtam !!
Bizony a citrom ilyen, még a menszeszed is elmarad végleg tőle !
Igaz én is buta voltam ,utána kellett volna néznem !!
Igy tanultam én is... tanultatok ti is a hibámból !!
erikasz
2018-05-06 15:33:06
Khristi : Isten veled van drága és picurkáddal, minden rendben lesz meglátod !
Csak nagyon korán mentél !!
Alig várom ,holnap legyen és írd...... ver a kis szíve !
Kira : Mindegy meddig fog tartani a ciklus, csak volt ovud és sikerrel járjatok !!
A csodátok megfoganjon adja az ÚR !!:D
Christi
2018-05-06 15:16:49
Encsi gratulalok en is! Nagyon jo! :)
Olioli szurkolok, bizzunk benne, hogy jo volt az idozites!
Erikasz nem is tudtam, hogy a citrommal ilyeneket is lehet csinalni.
Koszonom az erdeklodest, testileg teljesen rendben vagyok, ahol a pici beagyazodott ott szurkal egesz nap. Jo lenne, ha ez annak a jele lenne, hogy minden rendben. Holnap kiderul. Az eszem tudja, hogy ha nem el, akkor nem kell tovabb huzni, haladni kell elore. A szivem azert valahol megszakad. Probalom tartami magam, hogy holnap eros legyek, ha kell.
Btiti
2018-05-06 15:11:43
Nagyon örülök neked Encsy, és szorítok, hogy szépen megerősödjön az a második csík ;)
Christi, lesz ott majd szép erős szívhang holnapra :) majd írd meg, mi volt.
Van valakinek esetleg valami tapasztalata ligetszépe olaj kapszulával kapcsolatban?
Kerie
2018-05-06 14:02:49
Encsy, ez szuper hír, de megértem hogy nem akarod beleélni magad. Szorítok, hogy erősödjön az a csík :)
Kira84
2018-05-06 13:31:48
Sziasztok na végre itthon vagyok,kimerítő ez a vásárlás ilyen melegben :)
Hát a hőm nem ment fel,éjfél után azért még rádolgoztunk hátha ez a befutó,ki tudja. Egyedül csak az bosszant hogy megint hosszú lesz a ciklusom ha most volt pém..
Én jól vagyok, bár a hőm stagnál. Egyenlőre nem akar emelkedni. A 20. ciklusnapon volt pozitív az lh teszt. Azota nem tudtam tesztelni, mert elutaztunk. Bő vizes folyásom van napok óta. Mint aki kicsit bepisilt :D
Itt a görbém :)