Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Christi
2018-05-06 19:24:19

Olioli nagyon sajnalom ami veled tortent! Kivanom, hogy minel elobb osszejojjon a baba!
Holnap jelentkezem!
Olioli
2018-05-06 18:56:12

Christi! Megértem minden érzésed, igen a bizonytalanság a legrosszabb. Nekübk csak 1 napot adtak, de akkorar már nekem 9 hét vérzéskimaradás volt. Borzalom volt...nem tudni, hogy van e még miért imádkozni.. nekünk a méretek csökkentek szerdárol péntekre! sÉ megopráltak.
de kérlek tarts ki, neked növekedés, fejlődés láthato volt. Kell lennie szívhangnak is! Még ne add fel!
Kira84
2018-05-06 17:53:07

erikasz.
Hát hogy tényleg volt e ovum,kitudja, az igaz hogy a ciklus 25 napján vércsepp volt utána 2 nap barnázás. ebben az időszakban fájt a hasam is napokig .de volt már ilyen tudod 2 hónapja kémiai terheségem volt ugyan így a ciklusom vége felé volt pém + volt a teszt aztán rá 2 napra megjött.Szóval én már úgy vagyok vele már csak azt várom hogy megjön, így legalább nem fogok megint csalódni...
Christi
2018-05-06 17:42:16

Akarhogy szamolgatom viszafele a napokat vagy nezem a gorbemet ket het csuszas nem lehet maximum egy. Tehat akkor penteken nem 7 hetes hanem 6 volt. Akkor holnap 6 hetes es 3 napos. Muszaj pulzalnia a szivcsonek!
Christi
2018-05-06 17:38:46

Erikasz semmi gond, irhatod barhogy, mindig tudtam, hogy nekem szol :) nagyon koszonom, hogy mindig van egy kedves szavad mindenkihez, hogy a tapasztalatoddal segitesz.

Valoban koran mentem el, de az eros derekfajas es a rozsaszin folyas miatt nem mertem otthon maradni. Amit tapasztaltam a korhazi bentletem alatt az az, hogy soha tobbet nem megyek hamarabb, mert nem tudnak segiteni. Ha elindul egy veteles azt nem tudjak megallitani csak muszeresen befejezni.

Koszonom a drukkokat mindannyiotoknak, nem is tudjatok mennyire jol esik, lassan mar ugy erzem, hogy allandoan pityogok itt. Az eletben en egy allandoan mosolygo pozitiv gondolkodasu ember vagyok, de az elmult ket hettol terdrerogytam. Talan a bizonytalansag ami a legrosszabb benne, vagy latni a parom szemeben a konnyeket es az aggodast. De fel fogok, fogunk allni es semmi nem allithat meg, hogy kisbabank legyen!
Anitacool
2018-05-06 16:56:22

Encsy bízzunk benne, hogy erősödik a teszt, szuper hír, hogy ott a második csíkocska! Kívánom, hogy innentől minden rendben legyen!
Christi megy a drukk holnapra ezerrel! Pulzálni fog a szívcső, nagyon izgulok értetek!
Erikasz micsoda gigahosszú ciklus! Tőled ez szokatlan! De mindegy is csak legyen ovu, ahogy Kirának is írtad!
Kira kíváncsi vagyok hogy alakulsz, nagyon szurkolok neked is!
Fbara most már itt van a te időd is, csak teljenek gyorsan a napok, és jöjjön a +teszt ;-)
Lion sajnálom, hogy megjött. :-( Gyere vissza, ha már úgy érzed újult erőt merítettél!
Lányok, nekem is volt egy kívánságom a szülinapi gyertyáimat elfújva :-))) Nagyon szeretném, ha valóra válna :-)
Encsy883
2018-05-06 16:42:59

Fbara: hát ez tényleg nagyon érdekes! :-O sajnos nem tudok okosat mondani, talán a tapasztaltabbak igen!
fbara90
2018-05-06 16:21:51

A pozitív ovu teszt előtti nap volt utoljára tojcsi nyák. :)
Most tanácstalan vagyok...
Encsy883
2018-05-06 16:21:31

Nagyon szépen köszönöm Lányok, nagyon jól esik! :-) de amíg nem lesz erős pozitív tesztem, addig nem is merem elhinni, beleélni magamat! Holnap reggel csinálok egy érzékenyebb tesztet, szerda reggel pedig gabrielt ismét. Remélem erősödni fog! :-)
fbara90
2018-05-06 16:10:52

Szóval nem tudom h volt -e ovum :-S
Vagy h akkor most melyik nap. Csütörtök este óta nem voltunk együtt. .hát remélem nem késtük le. :-O

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!