Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool : Köszönöm szépen !
Neked is ,Boldog Anyák Napját kívánok !:D
Minél hamarabb pozitiv tesztet kívánok neked is !:D
De édes vagy Anita !:D
Akkor minden egybe letudtatok !
Örülök hogy jól érzed magad ,és minden rendben van !:D
Lion :Látod az a törzs okos !:D
Még meg sem fogantatik és már énekelnek neki ,hogy megtörténjen a csoda !:D
Lion86
2018-05-06 11:16:46
Köszönjük Anitacool :) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat tegnap. Már nagyon közeledik Nálatok is az esküvő :) Neked is boldog Anyák napját és mielőbbi pozitív tesztet kívánok!
És a többieknek is ,akiknek már van gyermekük és azoknak is akik még várnak rá. Remélem a következő az anyák napján már mindannyian a kezünkben tarthatjuk a babáinkat (vagy legalább a pocakban érezhetjük) :)
Nagyon szép amit írtál, erről eszembe jutott egy történet :
"Kelet-Afrikában van egy törzs, ahol a gyermek megszületésének idejét nem a világrajövetelének napjától, sőt nem is a fogantatás napjától számítják. E törzs számára a születés kelte azt a napot jelöli, amikor a leendő anya először gondol majdani gyermekére. Az anya, amikor úgy érzi, eljött az ideje, hogy gyermeke legyen, elvonul az erdőbe, és magányosan ül egy fa alatt mindaddig, amíg bensőjében meghallja gyermeke énekét.
Amint ez megtörtént, az anya visszatér a falujába, és megtanítja az éneket a leendő apának. Ezután ezzel az énekkel hívogatják a gyereket. Miután a gyerek megfogant, az asszony a méhében hordott kisbabának énekel, és megtanítja a dalt a falu bábáinak és öregasszonyainak, akik a vajúdás alatt és a születés csodálatos pillanatában ezzel az énekkel köszöntik a gyermeket."
Anitacool
2018-05-06 10:29:47
Sziasztok!
Egy időre eltűntem rendesen beszippantott a szervezkedés :-)
Tegnap hatalmas bulit tartottunk, rengetegen voltunk, kaja-pia, dínom-dánom. Szülinapom, esküvő, anyák napja, megünnepeltünk mindent, ami kell. :-)
Boldog Anyák Napját kívánok csajok! Nektek, akiknek már van gyermekük és édes puszival indult a reggeletek, Nektek, akiknek már a pocakotokban van szerelmetek gyümölcse, és Nektek, akik még csak szívetekben hordozzátok gyermeteket! Kívánom, hogy minden fórumozónak (a csak olvasgatóknak is) teljesüljön mielőbb az álma, és a pozitív tesztet egy problémamentes, boldog várandósság kövesse! Boldog Anyák Napját!
erikasz
2018-05-06 09:57:36
Olioli: Szerintem kamilla teát ittam és az ösztrogén szintem emelte, az felelős a hüvelyi nyákért a hőm is igazolta és abban csináltam az ülőfürdőt is !:)
Igy helyre jött ,hála krémes lett ha minden igaz holnap emelkedni e kellene a hőnek ,de már azt sem bánnám ,ha megjönne !
Jó nagy kárt csináltam a citrommal a ciklusomban, azzal nem voltam tisztában hogy ha folyamatosan iszom mit is csinál !:(
De már tudom még véglegesen is elmarad a menszesz tőle !:(
Pedig csak a lutelárisban kezdtem el ez csucs .....amit ez a citrus féle csinál !!!
Encsy : Halkan gratulálok a pozitiv teszt miatt ,én tudtam biztos voltam benne mert a hőd fent volt és még emelkedett is ,látod 10,11,12 lutelárissal is teherbe lehet esni !!!:D:D
Holnap várom nagyon a teszt eredményét juuujj ...de izgalmas !:)
Lion :Nagyon sajnálom el sem hiszed ,de a következő hónap a tied lesz meglátod ,lassan de mindenki babás lesz közöttünk !!!!:D
Fbara : Emelkedett a hőd ?
Csak meg mérted az ovu után !
Kira :Mennyit mértél izgulok érted nagyon drága !!
Khristi :Jól vagy minden rendben van nálad ?
Anita012 : Minden rendben ,hő megy felfelé ?
Lion86
2018-05-06 09:46:05
Encsy, nagyon örülök, hogy egyikünknek sikerült :)
Nekem nem tudom miért jött meg egy nappal hamarabb, pedig inkább 14-15 napos a luteálisom, most meg 13 volt. Nem vagyok egyébként most szomorú, inkább türelmetlen.
Amandeen
2018-05-06 09:28:14
Encsy, a halvány csík is csík!!!!! De jó, ez azt jelenti van HCG a szervezetben, ott van az a kistesó! :-) Meglátod, erősödni fog!
Encsy883
2018-05-06 09:15:56
Olioli: köszi, kedves vagy! De még nem veszem biztosra! Ha ma nem jön meg és holnap is magas a hőm, akkor újból tesztelek! :-) meglátjuk
Olioli
2018-05-06 09:05:34
Christi hogy vagytok?
Fbara ? Többiek?
Olioli
2018-05-06 08:58:42
Sziasztok.
Encsy gratulálok, nagyon örülök. És nem volt véletlen az émelygés...
Erikasz szted a langyos fürdőtől állt vissza a krémes váladék?
Mi tegnap együtt voltunk, és valószínüleg meg is volt az ovum, mert ma 2 tizedet ugrott a hőm. Pedig nem is akartam mérni :-)
De ha tegnap volt az ovum, akkor megint megtréfált a szervezetem. Eddig minden második honapban 11. Napon volt ovum. És most valószínüleg 14. Napon. Megborult a rendszeresség.
Lion fel a fejjel, én is kijöttem abból a mélyből. Adj időt magadnak!
Encsy883
2018-05-06 08:42:28
Erikasz: köszi, aranyos vagy! :-) én 17. napon gondolom az ovut a pozi teszt miatt, így 13. Dpon vagyok elvileg! Reggel csináltam egy tesztet, halványan ott a második csík, ezért még nem élem bel magamat, következő napokban is csinálok és meglátjuk erősödik-e! :-) 3 évvel ezelőtt ezen a napon volt egyértelműen pozitív a terhességi teszt, igaz az Early Predictor volt és előbb volt akkor ovum, szóval 16. napon teszteltem akkor először! Ahhoz most még 3 nappal korábban vagyok. Remélem erősödni fog szépen és tényleg úton a tesó! :-) Addig is nem élem bele magamat, mert nagyon halványka a csík!
Neked is ,Boldog Anyák Napját kívánok !:D
Minél hamarabb pozitiv tesztet kívánok neked is !:D
De édes vagy Anita !:D
Akkor minden egybe letudtatok !
Örülök hogy jól érzed magad ,és minden rendben van !:D
Lion :Látod az a törzs okos !:D
Még meg sem fogantatik és már énekelnek neki ,hogy megtörténjen a csoda !:D