Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edina1985
2018-05-08 17:08:19

Nem mértem, mert kijöttem Ausztriába. De reggel mérem majd.
Kira84
2018-05-08 16:31:47

erikasz
Szia most néztem, bő vizes folyás van,minimális barnás nyák is van benne, ez nagyon fura....
erikasz
2018-05-08 16:24:00

Lányok nem tudom mire vélni, hogy ilyen száraz sohasem voltam megint !
Ha a menszi jönne vizes lenne a nyák ,de még nyák sincs !
Zuhanyozás közben meg vizsgáltam magam ,méhszáj zárt és nagyon fent van magasan alig értem el ,nyák semmi !
Olyan mint amikor terhes voltam !
Egy boldog hirt közölnék veletek !!
Szombaton szűk családi körben a nagyobbik fiam megnősül május 12 én !
Tudjátok ők már együtt élnek pár éve ,de még unokám nincs sajnos !!
Olioli
2018-05-08 16:08:00

Kira lehet nég pozi a teszted!
Olioli
2018-05-08 16:07:21

Köszi Erikasz.
Edina tovább nem mértél?
erikasz
2018-05-08 15:51:59

Valamit rosszul irtam hogy mindenki azt hiszi a dokinál vagyok ,május 15 én 11.45 re kell mennem ,remélem nem akkor fog megjönni !
Arra írtam mikor menni kell biztos megjön ez az én formám pehes vagyok !
Most dolgozni voltam éppen most jöttem haza !

Olioli :Na látod megtörtént , mert utána nekem is vagy 3 nap vált krémesre !:)

Fbara: Megtörtént az biztos megnyugszik a hő olyankor és ugy látom emelkedik 0,1 tizedet minden másnap még ez biztatóbb mintha rögtön felemelkedik !
Encsynek is szép lassan fokozatosan emelkedett és ha sok stagnálás van a lutelárisban az is biztató a teherbe esélyt növeli !
Magas hőnek nem kell lennie ahoz hogy megfoganjon , mikor megtapad beágyazódik akkor emelkedik meg a hő !

Kira : Szépen emelkedik az látod !:)
Hüvely folyás milyen ?
Bocsi hogy megkérdezem !!

Lion : Jól vagy drága ?

Kira84
2018-05-08 14:16:42

Olioli
Ma kíváncsiságból csináltam, de negatív lett,igazából ha babás volnék már halványan látszódia kéne valamin a teszten. 10ml érzékeny tesztet csináltam.Bár nem reggeliből volt..
Anitacool
2018-05-08 13:05:57

Ma 6-7 körül majd’ leszakadt a derekam még fekvés közben is. Ez lehetett ovus fájdalom? Itt a görbém, egyelőre semmi extra :-)

Niki szia, örülök, hogy minden rendben veletek, pikpak elmegy a várandósság második fele :-)
Encsy883
2018-05-08 11:48:58

Ja igen, azt elfelejtettem, hogy igen, mértem! :-) 37 fok volt ma is! :-)
Encsy883
2018-05-08 11:48:33

Köszönöm lányok a kérdést, jól vagyok, minden rendben! :-) Hányinger az hol enyhébb, hol erősebb! :-) Fáradékonyabb vagyok, fáj a derekam, hátam, feszül a hasam és fel vagyok puffadva még mindig, ja meg hát a melleim olyanok, mintha el lennének nehezedve! :-D De amúgy jól vagyok! :-)

Lion: hát mondogattam neki, hogy lehet anya pocijában lakik a tesó, már most simogatja, puszilgatja és mondja neki, hogy Szia tesó! :-D De igazából azért még óvatosak vagyunk tényleg, mert hát amíg doki nem vizsgál meg és nem mondja, hogy minden rendben van, addig azért nem éljük annyira bele magunkat. Holnap reggel még csinálok egy gabriel tesztet, és ha erősebb már az is, akkor felhívom dokimat, jövő hétvégén akarnánk eljutni hozzá, ha ügyeletben lesz a kórházban, akkor már talán többet is látna, mint annó. :-)

Kira: hát így ez a görbe már rögtön magyarázat is lehetne a barnázásra! ;-)

Niki: köszönöm, aranyos vagy! :-) Örülök, hogy jól vagytok! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!