Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-05-09 06:47:34

Sziasztok lányok! Hogy vagytok? :-)

Én ma is mértem, 37,5 öt! Viszont teszteltem is és még mindig halvány, de erősödött vasárnap óta. Mellem is kezd egyre érzékenyebbé válni, fáj már ha meg kell törölköznöm fürdés után! :-D

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mivel a holnapi napra elő vagyok jegyezve vérvételre, de nyilván arra már nem mennék el, ma mondanám vissza az előjegyzést, szerintetek érdemes lenne nézetnem holnap egy hcg-t vérből? Tudom, hogy még mindig elég korai vagyok, mert ma vagyok 16. dpon, de kicsit aggaszt, hogy még mindig halvány a csík a teszten ... Segítsetek nekem légyszi! :-) ilyen korán mi derül ki a hcg szintből?
Christi
2018-05-09 06:38:12

Olioli 1-2 napon belul biztos behuzza
Olioli
2018-05-09 06:15:34

Sziasztok.

Szerintetek miért nem húzza be az ovut? Sok a méretlen időpont? Ma is 40 perccel korábban mértem...és arra keltem, hogy fázok, ki voltam takarózva.
Mindenkinek szép, és sikeres napot!
Christi
2018-05-09 05:43:11

Azt tudja valaki, hogy a cisztaval ilyenkor mi van? 32 mm volt ami lecsokkent 22 mm-re. Ez eleg volt neki es vslahogy eltunik, vagy most majd ujra visszano?
Christi
2018-05-09 05:38:50

Jo reggelt!
Gyemant, Kira szoritok, bizzunk benne, hogy ez a honap a tietek!
Erikasz gratulalok az eskuvohoz! A szarazsagrol most semmi nem jut eszembe, sajnos ezt nem figyeltem meg, de szerintem nem volt vegig nedves, remenykedni azert kell!
Tegnap megvolt az allasinterju, ma visszaszolnak.
A haziorvosnal beadtam a papirokat, azt mondta ne adjuk fel. Mondtam, hogy nem fogjuk :) irattam fel mehosszehuzot. Tegnap delutan megvoltak a vajudasos gorcsok, remelem ezzel be is zarodott.
Az ebredesi hom meg nem akar 36,8 ala menni. Ilyenkor gondolom kell par nap mire eszreveszi a testem, hogy mar nem kell a progreszteron.
A csaladot kicsit helyreraktuk. Van egy 4 honapos baba es felve hivtak meg minket a csakadi ebedre, azt gondoltak, hogy kiborulunk a latvanyan. Elmagyaraztuk, hogy nem haragszunk a vilagra meg senkire, a babat ugyanugy imadjuk ahogy eddig es nem fogunk zokogva elrohanni ha meglatjuk :)
erikasz
2018-05-08 23:10:06

Mindenkinek köszönöm a Gratulációt !
Még nem érkeztem végig olvasni benneteket ,nagyon sok a dolgom ,de holnap megteszem !
Akinek nem válaszoltam még bocsásson meg !
Fáradt vagyok nagyon !
Reggel jövök ...
erikasz
2018-05-08 23:05:08

Kira :Köszönöm szépen !
Alig várom reggel a mérésed ird meg reggel 7 óráig jó !
Nekem sokat nőtt a mellem alig tudom a melltartóba tuszkolni !
Meg mondom őszintén én is reménykedek az útólsókig !
Holnapután tesztelek én is ha nem jön meg ,bármennyi a hőm !

Gyémánt :De jó neked ,irigyellek.... Balatonnál voltam siófokon nászúton és már hárman jöttünk haza ,veletek is igy legyen !:D

Christi :Drága jól vagy ?

Olioli
2018-05-08 22:16:57

Christi írj majd magadról! Sokat vagy eszemben!
Kira84
2018-05-08 22:02:28

Olioli.
Csak délután volt egy kicsi,az önvizsgálat során,.
erikasz.
persze tudom hogy van olyan akinek alacsony hővel is sikerült a baba,volt már úgy nekem is vagy 6 éve,nem is maradt meg.Napközben néztem a hőmet 36,8-, 37 között mozog. Mellem elnehezűlt érzékeny egy kicsit.
Bár igazad lenne és a beágyazódástól lenne ez a kevés barnázás..Most olvasok a nagy hírt nálatok.,Gratulálok nektek az esküvőhöz
gyémánt7
2018-05-08 21:54:07

Erikasz köszönöm a kérdésed , jól vagyok! Sokat kirándultunk utazhatunk és remélem ez a kikapcsolódás segít !balatonon van a családnak egy nyaralója és sokat ott vagyunk ! Most vasarnap indulunk Zalába és Balatonon fejezzük be a kiruccanást. Elég lazára veszem ezt a hónapot , de kicsit szándékosan ! A múlthónapban nagyot csalódtam, mert nagyon terhesgörbének tűnt a görbém, csomó aprócska jelek.... A második babó is elég lassan jött és folyton ez járt a fejembe ! Most vettem egy nagy levegőt és nem engedem magam szétesni!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!