Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én ma is mértem, 37,5 öt! Viszont teszteltem is és még mindig halvány, de erősödött vasárnap óta. Mellem is kezd egyre érzékenyebbé válni, fáj már ha meg kell törölköznöm fürdés után! :-D
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mivel a holnapi napra elő vagyok jegyezve vérvételre, de nyilván arra már nem mennék el, ma mondanám vissza az előjegyzést, szerintetek érdemes lenne nézetnem holnap egy hcg-t vérből? Tudom, hogy még mindig elég korai vagyok, mert ma vagyok 16. dpon, de kicsit aggaszt, hogy még mindig halvány a csík a teszten ... Segítsetek nekem légyszi! :-) ilyen korán mi derül ki a hcg szintből?
Christi
2018-05-09 06:38:12
Olioli 1-2 napon belul biztos behuzza
Olioli
2018-05-09 06:15:34
Sziasztok.
Szerintetek miért nem húzza be az ovut? Sok a méretlen időpont? Ma is 40 perccel korábban mértem...és arra keltem, hogy fázok, ki voltam takarózva.
Mindenkinek szép, és sikeres napot!
Christi
2018-05-09 05:43:11
Azt tudja valaki, hogy a cisztaval ilyenkor mi van? 32 mm volt ami lecsokkent 22 mm-re. Ez eleg volt neki es vslahogy eltunik, vagy most majd ujra visszano?
Christi
2018-05-09 05:38:50
Jo reggelt!
Gyemant, Kira szoritok, bizzunk benne, hogy ez a honap a tietek!
Erikasz gratulalok az eskuvohoz! A szarazsagrol most semmi nem jut eszembe, sajnos ezt nem figyeltem meg, de szerintem nem volt vegig nedves, remenykedni azert kell!
Tegnap megvolt az allasinterju, ma visszaszolnak.
A haziorvosnal beadtam a papirokat, azt mondta ne adjuk fel. Mondtam, hogy nem fogjuk :) irattam fel mehosszehuzot. Tegnap delutan megvoltak a vajudasos gorcsok, remelem ezzel be is zarodott.
Az ebredesi hom meg nem akar 36,8 ala menni. Ilyenkor gondolom kell par nap mire eszreveszi a testem, hogy mar nem kell a progreszteron.
A csaladot kicsit helyreraktuk. Van egy 4 honapos baba es felve hivtak meg minket a csakadi ebedre, azt gondoltak, hogy kiborulunk a latvanyan. Elmagyaraztuk, hogy nem haragszunk a vilagra meg senkire, a babat ugyanugy imadjuk ahogy eddig es nem fogunk zokogva elrohanni ha meglatjuk :)
erikasz
2018-05-08 23:10:06
Mindenkinek köszönöm a Gratulációt !
Még nem érkeztem végig olvasni benneteket ,nagyon sok a dolgom ,de holnap megteszem !
Akinek nem válaszoltam még bocsásson meg !
Fáradt vagyok nagyon !
Reggel jövök ...
erikasz
2018-05-08 23:05:08
Kira :Köszönöm szépen !
Alig várom reggel a mérésed ird meg reggel 7 óráig jó !
Nekem sokat nőtt a mellem alig tudom a melltartóba tuszkolni !
Meg mondom őszintén én is reménykedek az útólsókig !
Holnapután tesztelek én is ha nem jön meg ,bármennyi a hőm !
Gyémánt :De jó neked ,irigyellek.... Balatonnál voltam siófokon nászúton és már hárman jöttünk haza ,veletek is igy legyen !:D
Christi :Drága jól vagy ?
Olioli
2018-05-08 22:16:57
Christi írj majd magadról! Sokat vagy eszemben!
Kira84
2018-05-08 22:02:28
Olioli.
Csak délután volt egy kicsi,az önvizsgálat során,.
erikasz.
persze tudom hogy van olyan akinek alacsony hővel is sikerült a baba,volt már úgy nekem is vagy 6 éve,nem is maradt meg.Napközben néztem a hőmet 36,8-, 37 között mozog. Mellem elnehezűlt érzékeny egy kicsit.
Bár igazad lenne és a beágyazódástól lenne ez a kevés barnázás..Most olvasok a nagy hírt nálatok.,Gratulálok nektek az esküvőhöz
gyémánt7
2018-05-08 21:54:07
Erikasz köszönöm a kérdésed , jól vagyok! Sokat kirándultunk utazhatunk és remélem ez a kikapcsolódás segít !balatonon van a családnak egy nyaralója és sokat ott vagyunk ! Most vasarnap indulunk Zalába és Balatonon fejezzük be a kiruccanást. Elég lazára veszem ezt a hónapot , de kicsit szándékosan ! A múlthónapban nagyot csalódtam, mert nagyon terhesgörbének tűnt a görbém, csomó aprócska jelek.... A második babó is elég lassan jött és folyton ez járt a fejembe ! Most vettem egy nagy levegőt és nem engedem magam szétesni!!
Én ma is mértem, 37,5 öt! Viszont teszteltem is és még mindig halvány, de erősödött vasárnap óta. Mellem is kezd egyre érzékenyebbé válni, fáj már ha meg kell törölköznöm fürdés után! :-D
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mivel a holnapi napra elő vagyok jegyezve vérvételre, de nyilván arra már nem mennék el, ma mondanám vissza az előjegyzést, szerintetek érdemes lenne nézetnem holnap egy hcg-t vérből? Tudom, hogy még mindig elég korai vagyok, mert ma vagyok 16. dpon, de kicsit aggaszt, hogy még mindig halvány a csík a teszten ... Segítsetek nekem légyszi! :-) ilyen korán mi derül ki a hcg szintből?