Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-05-14 16:00:56

Sziasztok lányok !:D
Köszönöm Encsy a gratulációt a fiatalok nevében !
Örülök hogy izgultok értem ,a szabit megkaptam és holnap megyek a nőgyógyászhoz 11 .45 re ,már egyáltalán nincs menszi semmi , barna váladék sem ,csak vizes nyák !:D
Örülök hogy végre eltudok menni és tisztázni a helyzetem hányadán álok !
Vérvételt kérek a munkatársam mondta, mikor változó korba lett, akkor őt el is küldték !
Irok rögtön ha hazajöttem lányok !

Olioli:Nagyon szép a görbéd !:)

Fbara : Megint nem mértél ?:)
Nem baj, legalább nem idegesited magad !:)

Lion :Ez ovu lesz sőt jól le zuhantál és stagnál!!! :D
LH tesztelsz ?

Encsy : Sokat pihenj legalább 12 hétig, amikor tudsz feküdj le !

Encsy883
2018-05-14 13:56:54

Sziasztok! :-) Gyémánt, Anitacool: szép a görbétek, megy a drukk! ;-)
Fbara: nagyon szorítok neked, hogy ez a folyás tényleg annak a jele legyen, hogy készülődik valami! ;-)

Erikasz: örülök, hogy jól sikerült az esküvő! :-) Sok boldogságot nekik még egyszer is! :-) természetes, hogy meghatódtál! Nagyon kíváncsi leszek mi lesz holnap dokinál, írj majd mindenképpen!

Anita012: hogy vagy? :-) hogy alakul a görbéd?

Olioli: köszi, jól vagyok! :-) méregetek igen, 37 fok minden reggel! Tünet az van bőven! :-D fáradékony vagyok, sokszor kell pisilnem, szinte minden éjjel is, fel vagyok puffadva, feszül a hasam, néha ilyen mensi szerű érzésem van alhasban és deréktájon, érzékenyek a melleim, enyhe hányinger és émelygés szédülés is előfordul! 1-2 napja pedig jó kis hangulatingadozásaim is vannak! :-D ja és szinte minden nap pityergek valamin, általában a kislányomon! :-) de összességében jól vagyok! Nagyon izgulok és várom az ultrahangot! Reméljük minden rendben lesz. :-) még mindig nem éljük bele magunkat ...

Olioli
2018-05-14 13:08:22

Köszi Lányok! Bizakodom! :-)
Encsy hogy érzed magad? Mérsz még? Tünetek?
fbara90
2018-05-14 12:08:31

Lion nemsokára nálad is jönnek majd az izgalmak :D
Olioli szép magason vagy most is !:)
Erikasz mindenképp menj ám el az orvoshoz, aztán majd mesélj, mit mondott!
Anitacool remélem jövő szerdán is magason lesz még! ;-)
Gyémánt szépen haladsz előre Te is! :)
Christi szépen lement a hőd, örülök, hogy jól fogtad fel a történteket, és ilyen hamar újra készen álltok! Remélem ezúttal is sikerül, és végig minden rendben lesz ezúttal! :)
fbara90
2018-05-14 11:52:33

Sziasztok!
Lusta voltam, és ma sem mértem :D
Nem érzek semmit egyenlőre,viszont bő folyásom van. Kicsit halvány sárga. Először megijedtem, mert mindenféle fertőzest kötnek hozzá. . de nekem nem darabos..nem éget, nem fáj, nem viszket, nem büdi.... Lehet csak annak a jele,hogy valaki készülődik odabent?! :) olvastam h terhesség alatt lehet ez normális is
Mondjuk félek elkiabálni megint
Vkinek hasonló tapasztalat?
Lion86
2018-05-14 11:40:26

Sziasztok!
Fbara, Anita012 hogy álltok?
Christi, ha úgy érzed hogy a következő ciklusban már próbálkoznál akkor hajrá. :) Megoszlanak erről a vélemények, nekem a régi dokim igaz nem vetélés, hanem gyógykaparás után azt mondta, hogy várjak egy mensit a műtét után és utána lehet próbálkozni. A műtétes vetélés után nem próbálkoztunk, úgyhogy azt nem tudom, mit mondott volna a doki, de szerintem hasonló műtét. Azt tudom javasolni mindenesetre, hogy szedj sok E vitamint.
Gyémánt, Anitacool szép a görbétek :)
Olioli, a Tiéd is biztató :)
Kerie, hogy állsz?
Erikasz, szerintem se foglalkozz vele, ha van még egy kevés vérzés, nem nagyon szoktak vele foglalkozni az orvosok. Most már ne halogasd tovább. Izgulok nagyon, hogy mi lehet Veled.
Velem semmi érdekes még
Olioli
2018-05-14 10:07:08

Erikasz kíváncsian várom a holnapi vizsg. Eredményét! Sztem a citrom lesz a ludas! :-( jelezd majd az orvosnak, hogy ittad! Ha még fogsz pecsételni, ne aggódj miatta, az orvosokat egyáltalán nem szokta zavarni! :-)
Anitacool , Gyémánt bíztatóak a görbék!
Lion mizujs veletek?
Fbara hogy állsz?
Többiek?
Nekem mozgalmas, fárasztó, de nagyon jó hétvégém volt!
Itt a görbém:
Olioli
2018-05-14 09:46:31

Sziasztok.
Christi leírom a saját példám Neked!!
nekem a műtét utáni első mesi utáni hüvelyi uh.-on Láttak egy 1cm es vmit a méhfalon. Nem tudta az orvos, hogy mi. Azt gondolta mioma, vagy hogy rosszul épült fel a méhnyálkahártya, megkettőződött.
Aztán elmentem méhfeltöltéses uh. Vizsgálatra a 2. Mesi után, ahol már nem volt látható. Tehát az orvos megerősítette, hogy mevolt duplázódva ott a méhbyálkahártya. A mioma nem tűnt volna el!! A megduplázódott méhnyálkahártya pedig az erős menstruácioval távozott! Így teendő nem volt!
Sztem egyébként akkor vagy kész az új projektre, amikor lelkileg kész vagy!! Én a vetélés után 3 hónapot vártam, de a köv. Terhességnél rettegtem szó szerint ...és akkor halt el a baba.
Sok sikert Nektek a legjobb döntés meghozatalához!! És neked az uj munkához!
erikasz
2018-05-14 07:11:10

Anitacool : Ilyenkor a hő nem lényeg csak a beágyazódás után ,nő az érték rohamosan !
Nagyon szép a görbéd !:D
erikasz
2018-05-14 07:09:12

Anitacool :Köszönöm szépen !:)
Hát én jól vagyok a menszesz is megindult, de nagyon gyenge vérzés, holnap remélem elmullik mert a nőgyogyászhoz megyek !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!