Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-05-14 06:56:55

Erikasz nagyon sok boldog házasévet kívánok a fiataloknak :-)
Hogy vagy?

Christi én szerintem amikor spontán lezajlik nem kell várni. A természet szépen intézi a dolgát, kipucol, ahogy kell. Ha kürettel fejezik be, akkor 3 hónapot szoktak mondani, de ott megbolygatják a természetes rendszert.

Nekem ma visszamászott. Igazából nincs is jelentősége magasságának jövőhét szerdáig. De szeretem méregetni. :-) Ilyenkor mindig ábrándozok, hogy ma éppen mi zajlik a testemben. :-)

Többiek? Hogy álltok?
gyémánt7
2018-05-14 05:41:15

Sajni semmi időm és tererőm
Christi
2018-05-14 05:09:13

Anitacool, gyemant azert meg magasan van igy is!
Olioli Neked is!
Erikasz ne szegyelld, ezek meghato pillanatok. Mi 4 hete voltunk eskuvon es en is megkonnyeztem meg ugy is, hogy se a menyasszonyt, se a volegenyt, senkit mem ismertem a paromon kivul :)
orulok, hogy megjott, megsem maradt el teljesen a citromtol.

Az en hom szepen lement. Olvastam a neten egy lany blogjat, eleg jol utananezett kulfoldi oldalakon is, hogy mutet utan mennyit kell varni es neki mit mondott az orvos. A kovetkeztetes az, hogy akar semennyit. Egy menstruacio azert kellene, hogy legyen datum, de a mehfal azonnal regeneralodik. Arra jutottam, hogy egy menzeszt varok, utana tobbet nem. Max nem tud megtapadni, ha mem eleg vastag.
erikasz
2018-05-13 21:05:03

Anita ,Fbara :Köszönöm nektek a gratulációt ! :D
Fbara mozgalmas éjszakád volt ,nagyon sajnállak voltam már én is ilyen helyzetben ,tudom mit érzel !:(
Utána egész nap ingerült voltam és fáradt !
Nagyon örültem hogy megjött rendesen ,életemben nem voltam ilyen boldog ,de én a citromra gondolok vagyis gyanakszom ,többet soha ....nem csinálok ilyet!!
Anita012
2018-05-13 19:26:55

Erikasz gratulálok :)

Én sem mértem ma,mert elaludtam :( Majd holnap reggel :)

Fbara a tropicarium tetszett ? Ott lakunk tőle 10 percre :) Már szinte törzsvendégként járok oda :D
fbara90
2018-05-13 18:48:44

Erikasz hadd gratuláljak mégegyszer! :) Persze,hogy meghatódtál! Ez egy csodás dolog, ne szégyelld :) Örülök, hogy végre megjött és letudhatod ezt a ciklust :) jöhet az új hónap! :)

Én ma nem mértem :) éjjel 2x is fent voltam.. egyszer hajnali negyed2kor felhívott véletlenül a kolléganőm (gondolhatjátok hogy örültem.. :D ) utána meg a párom telefonján szólalt meg megint csak az éjszaka közepén a GPS, mert ment még rajta az útvonaltervező... :D :D :D ugyanis előző nap nagyon elfáradtunk, az Ikeába mentünk Budaörsre bútorokat nézegetni, meg voltunk a Tropicariumban is :) szerintem fel sem bírtam volna kelni olyan korán reggel.. :D

Remélem aki alacsonyabbat mért, mindenkinek visszakúszik felfelé! :)
erikasz
2018-05-13 12:57:56

Lányok minden rendben volt az esküvőn !
Csak ugy szégyeltem ,hogy sírva fakadtam a meghatódságtól és alig tudtam abba hagyni !:D
A menszeszem is beindult remélem 15 .én eltudok menni a nődokihoz ,már rendes vér jött !
A barnázást és ezt a napot vérzésnek írtam igy állok most .
Amandeen
2018-05-13 10:50:31

Lion, nekem 21 nap volt a legrövidebb. Általában (amíg rendszeres ciklusaim voltak) 29-31 nap között voltak a ciklusaim. Aztán jött az a ciszta és mindent felborított, aztán 3 év gyógyszer (ezáltal 28 napos ciklusok), az abbahagyása után most meg össze-vissza, 21, 23, 25, 34, 70 nap, stb..... tök rendszertelen lett... :\
Olioli
2018-05-13 10:29:48

Sziasztok.
Lion nekem 23 napos volt a legrövidebb cklusom. De azt mondta az endokrinologus, hogy a 21. Napos is jó, ha rendszeres.
Ki hogy van?
Nekem érzékenyek a melleim, el vannak nehezedve, a petefészekszúrkálás elmúlt. Itt a görbém:
Lion86
2018-05-13 10:01:37

Persze, hogy visszamegy Lányok :)
Kivettem a tegnapit, azért furcsa is lett volna ilyen korán ovu, életemben a legrövidebb ciklusom 27 napos volt. Nektek egyébként mennyi volt a legrövidebb?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!