Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gyémánt még simán visszamehet! :-) Holnap magasabbat mérsz majd :-) Remélem én is :-)
gyémánt7
2018-05-13 07:12:07
Erikasz hogy sikerült az esküvő ?
gyémánt7
2018-05-13 06:57:58
Bíztam benne hátha felfelé megy majd ma! :-(
Christi
2018-05-12 14:47:19
Erikasz a munkahelyi fertozes sztem kb elkerulhetetlen ha van a kollegak kozott akar egy valaki akinek van fertozese. Az egy dolog, hogy nem ulunk ra a wc deszkara, de szerintem ami a kagylobol fel tud “csapodni” az mar eppen eleg. Kiveve ha minden hasznalat elott at lenne fertotlenitve, na de ezzel ki tud foglalkozni minden alkalommal :(
Christi
2018-05-12 14:43:38
Lion86 a lombik csak azert jutott eszembe, mert ha leszivnak par petesejtet akkor latjak az alakjan, hogy egeszseges-e. Gondoltam ezzel megkerulom a termeszetes szelekciot. Most mar tudom, hogy teherbe tudok esni spontan, azzal nincs gond, de azt nem tudhatom, hogy melyik honapban serult es melyikben egeszseges a petesejtem.
Tegnap sok mindenrol beszeltunk itthon, mondtam a paromnak, hogy nekunk ez lehet tovabb fog tartani mint masoknal. A mostani baba nem fejlodott, mert serult volt, lehet a kovetkezo rendben lesz, de az is lehet, hogy nem. Hogy fejlodik es az aminocentezisnel derul ki, hogy baj van es onnan kell visszaallnunk a start vonalhoz. Elobb-utobb osszejon. Tudataban van a dolgoknak, eros lesz o is es en is, nem adjuk fel az biztos! :)
Encsy883
2018-05-12 13:14:17
Anitacool, Olioli: nagyon köszi! :-) Nem számoltam pontosan hány tasak van még, de nem túl sok, talán 2 heti adag! Akkor a napi 1 tasakkal folytatom, amíg el nem fogy! :-)
Olioli
2018-05-12 12:01:18
Encsy én megkérdeztem, hogy meddig folytassam az inofolicot ha pozi tesztem lesz. Azt mondta 12. Hétig nyugodtan!
Anitacool
2018-05-12 11:57:36
Encsy a folsav így is-úgy is kell a babának, szerintem bajt nem okoz :-)
Lion86
2018-05-12 11:32:57
Anitacool, tegnap nem mértem, mert korán keltem. Most a szokásos időben mértem és jól aludtam, azért csodálkoztam a mai mérésen. Holnap végre lesz egy kis pihenés.
Encsy, nem ittam, de úgy tudom ilyenkor már nem kell inni.
Encsy883
2018-05-12 11:27:21
Lányok! Van olyan aki terhesség elején is folytatta az Inofolicot? Nekem van még pár tasak és dokimat elfelejtettem erről kérdezni! Ihatom, vagy inkább hagyjam? :-)