Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-05-12 11:24:34

Erikasz a szerintem a fertőzés nem jár ilyen vérzéssel. Nem értek hozzá, de ha tippelnem kéne, valami hormonális zűrzavar, abból kiindulva hogy milyen régen volt az utolsó menstruációd. Szerencsére hamarosan 15-e és mész dokihoz, mondj el neki mindent!

Lion, tegnap nem mértél, vagy kivette? Minden esetre napok óta írod, hogy rohanás az életed, belezavarhat valamelyest. Ha holnap is magasat mérsz, akkor nem biztos, hogy azért. Hétvégén picit tudsz pihenni?
erikasz
2018-05-12 09:16:53

Lion :Van ugy hogy nagyon fáradt vagy és a testhőd nehezebben megy le ,ha álmodsz akkor is felmegy a hő !:)
Ha holnap is magas akkor hagyod, de ha alacsony kiveszed !
erikasz
2018-05-12 08:55:48

Lion :Köszönöm szépen a gratulációhoz !:)
Meg azt is hogy megnyugtattál,hogy nem fertőzés !:)
Lion86
2018-05-12 08:34:53

Jó reggelt!
Fbara, nagyon szépen megy felfelé, tényleg nagyon biztató a görbéd :)

Olioli, a Tiéd is szuper, ha marad 37-nél még jó sokáig, az tökéletes :)

Anitacool, a Tiéd is szépen lépeget felfelé, mint Fbaráé, reméljük egyikőtöknek sem jön meg :)

Christi, gratulálok az új munkához :) Szerintem nem lesz szükség lombikra, de ha megnyugtatana, akkor mindenképp próbáljátok meg. A nagyobb fiamnál éreztem csak rögtön, hogy sikerült és a vetélések után nekem is ez az ürességérzet volt, mindig simogatni akartam a hasam. Nagyon jó ötlet az orvosváltás, tégy meg mindent, amről úgy érzed segíti az előrelépést. Sajnos nálunk a legjobb orvos az én dokim, de még vele sem vagyok teljesen elegedett. Másik városba meg nem tudok átjárni.

Gyémánt, a Tiéd is szép, remélem csoportos pozitív teszt mutogatás lesz hamarosan és Te is benne leszel :)

Encsy, hogy vagy ma? :)

Erikasz, szerintem fertőzés nem csinál ilyet, nem hallottam még róla. Amikor ilyenem volt, a doki 1 hónapig tartó progeszteronszedést írt elő, de nem akartam még jobban bezavarni, mert akkor nem lett volna ovum, nem szedtem be és utána mégis volt két 34 napos ciklusom (csak a legutóbbi nyúlt most hosszúra megint). Nagyon sok boldogságot a Fiadéknak! :)

Én lehet, hogy később kiveszem ezt az értéket, létezhet olyan, hogy hiába aludtam rendesen, a tegnapi fárasztó nap miatt lett ma magas? Jártatok már így?

erikasz
2018-05-12 08:15:42

Gyémánt :Szép a te görbéd is nagyon !:D
Lehetséges hogy e miatt is van, vagy a citrom ,vagy fertőzés !
De ha fertőzés lenne gomba azt észre venném ,vagy gyulladás baktérium !
A nagy szárazság volt nálam ezért vettem hűvelyflóra kupot vagy attol de csak 5 db használtam el este terhesen is lehet használni !
Tapasztalat a kup felől mert még sohasem használtam ?
erikasz
2018-05-12 08:06:51

Encsy :Örülök hogy nálad is minden rendben és erősödött a teszt !:D
Már jobban vagyok a gyomrom is helyre jött ,végre ! :)
De ez a trutymó zavar ,nem e fertőzés jele lehet....azért mert ahol dolgozom 300 nő van és a vécén gondolatom szerint véletlenül ,de nem is tudom ....!:)
Óvatlanul is hiába vigyázol !:(
erikasz
2018-05-12 07:55:36

Anitacool :Köszönöm szépen !:)
Már készülünk a nagy napra 14. 45 -kor lesz az esküvő !
Még belefér hogy írjak !
Nagyon szép a görbéd !

Fbara :Neked is csak vágtat felfelé gyönyörű !:D

Olioli:Jól vagyok ,csak feszült kicsit ,vagy a csoki folyás miatt ,de még mindig van kevés a hőm 0,1 tizedet fel is ment !

Christi : Szépen vissza állt a hőd ?
Jól vagy már lelkileg drága ?

Lion :Köszönöm neked hogy megnyugtattál és Kirának !!
De te voltál az orvosnál azért a 17 nap barnázás miatt ?
Ha voltál mit mondott ?
Olioli
2018-05-12 07:32:53

Christi gratulálok a munkához, sok sikert!
Köszi, jol vagyunk, reménykedünk, hogy most már nekünk is sikerül. Ma céges családi napra megyünk.
Én is ürességet éreztem a műtét után, normális minden érzésed! Sajnálom, hogy orvost kell váltanod, mi néhány éve költöztünk uj városba, és itt a 3. Doki lett az igazi. Vannak bőven, lehet válogatni. Tudom, hogy pénzt és energiát igényel, de létezik olyan orvos, akit Neked találtak ki! Én bátorítalak a váltásban, ha nem vagy elégedett!!
gyémánt7
2018-05-12 07:32:35

Christi gratulálok a sikeres állásinterjúhoz.
Encsy hogy vagy? Képzeljék tegnap voltam a kisfiammal a 2 éves státusz vizsgálaton , és azt mondta a védőnő hogy amint pozitívat tesztelek rögtön szóljak mert nincs hely uhra! Annyi kismama van!Remélem az időpontokon aggódó kismamák közé fogunk mindannyian tartozni! :-)
Encsy883
2018-05-12 07:23:50

Anitacool: neked is nagyon szép a görbéd! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!