Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Christi: gratulálok, hogy sikerült az állásinterjú és kezdhetsz is, nagyon örülök! :-) és annak is, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz, biztos vagyok benne, hogy meg is lesz az eredménye! :-)
Fbara: nagyon szépen alakul a görbéd! :-) hasadat még mindig érzed?
erikasz: te jobban vagy?? Ma van a nagy nap, ugye? :-)
Christi
2018-05-12 07:18:14
Anitacool mert eszre sem vettem, hogy nincs ott :))))
Anitacool
2018-05-12 07:14:54
Köszi Gyémánt, a tiéd is szépen fent van! Maradj magasan még sokáig :-)
Anitacool
2018-05-12 07:12:32
Christi gratulálok az új munkahelyedhez! :-) Kitartást a pihenő idejére, valószínűleg elég korai volt ahhoz, hogy ne kelljen sok pihenőt tartani. Drukkolok a terveitekhez, ha a lombik mellett döntötök, akkor ahhoz! Érdekes dolgot mondtál ezzel a megérzéssel kapcsolatban. Valahogy nekem is más most. De attól tartok csak nagyon akarom. Most, hogy végre élesben vagyunk. Talán kicsit többet is gondolok az apró változások mögé. Nekem a görbe eddig nem mutat eltérést, de a 9-11. dpo-ig nem is szokott látszódni rajtuk semmi, ott szokott még egy szintet ugrani a hőm, ha baba van. Gondolom a beágyazódás után. Megkérdezhetem, hogy a piros napokat hogyhogy nem viszed fel, csak az elsőt?
gyémánt7
2018-05-12 07:07:32
Anitacool szép görbe !
Fbara, persze hogy nem vilt még ilyen görbét mert még nem voltál várandós ! Most viszont.... :-)
Erikasz a fiatalok esküvője miatt is lehetsz izgatott nem? Nem lehet hogy attól van ez az egész ?
Christi
2018-05-12 06:53:35
Olioli Te hogy vagy?
Anitacool szep gorbe!
Christi
2018-05-12 06:52:54
Olioli felrakom a gorbem, nekunk most “piheno” van. Egy menstruaciot varni kell utana vissza a dokihoz. Nem tudom mennyi ido a regeneralodas.
Eddig meg minden nap fajdogalt par orat, mint mikor a vajudas elejen vagy, meg nem a kinok kinja de azert mar eleg kenyelmetlen, betetet meg kell hasznalni.
Fura amugy. En az elso pillanattol ereztem, hogy allapotos vagyok. Tehat mikor a ket sejt talalkozott, ovu utan 1-2 nappal mar mondtam a paromnak, hogy erzem a hasam, valami megvaltozott. Most meg erzem, hogy ures.
Tegnap vegiggondoltuk a dolgokat es arra jutottunk, hogy 25 ev utan orvost fogok valtani. Azt hogy semmit nem magyaraz el, semmit nem vizsgal meg, ennel picit nagyobb figyelmet szeretnek.
A lombiknak is utanaolvastam, 45 eves korig tamogatja a tb, lehet meg kellene probalni. A leszivott petesejtbol ok latjak melyik egeszseges... nem tudom mar minden az eszembe jut. Meglatjuk az uj orvos mit tanacsol.
Az allasinterju sikerult, hetfon kezdek. Szeretnek mar megszokott, nyugis hetkoznapokat elni :)
A hitelelbiralast varjuk, akkor megnyugszunk, es kezdjuk szervezni az eskuvot is :)
Anitacool
2018-05-12 06:47:03
Barbi ez igen! :-) Hjrá!
Erikasz sok boldogságot az ifjú párnak!
Mai görbém :-)
Olioli
2018-05-12 06:36:55
Fbara örülök a jó eredménynek! Szép a görbéd is!
Erikasz hogy vagy, gyomrod?
Nekem, ahogy írtam is kizárólag terhesen volt barnázásom, az kávézaccszerű volt. Csúnya volt, de végül is nem volt gond vele!
Olioli
2018-05-12 06:25:25
Sziasztok!
Christi köszi. Te hogy vagy? Mit mondtak neked vizsgálják az okát a történteknek? Szövettan mikorra lesz? Mennyit kell várni?
Munka sikerült? Görbéd milyen? Felrakod?
Itt a görbém:
Christi: gratulálok, hogy sikerült az állásinterjú és kezdhetsz is, nagyon örülök! :-) és annak is, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz, biztos vagyok benne, hogy meg is lesz az eredménye! :-)
Fbara: nagyon szépen alakul a görbéd! :-) hasadat még mindig érzed?
erikasz: te jobban vagy?? Ma van a nagy nap, ugye? :-)