Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-05-14 20:38:56

Encsy, igen, az egyik az volt. Miért kérded?
Encsy883
2018-05-14 20:03:30

Lányok! Volt már valakinek méhen kívüli terhessége?
Agyonparázom már magam ultrahangig mindennel és tudom, hogy ez nagyon nem jó!
Anitacool
2018-05-14 19:41:13

Anita012 nekem már van gyerkőcöm ;-) És tudom, hogy lesz is még! :-)))
Lion86
2018-05-14 18:38:10

Nem teszteltem még, mert nincs már otthon, rendeltem, de még nem volt időm elmenni érte. Szerintem a 19.napnál most sem lesz előbb.
Kerie, biztos, hogy sikerülni fog, mindannyian a gödör alján vagyunk időnként, hidd el Nálad is el fog múlni hamarosan és újult erővel vágtathatsz a cél felé. Mindannyiunknak sikerülni fog, én biztos vagyok benne.
Olioli
2018-05-14 18:30:15

Kerie kérlek ne add fel! És ne legyél lemondó, Isten mindannyiunknak szán babát! Én is olyan mélyen voltam múlt hónapban, mint még soha, de adj időt magadnak.
az endokkrinologusom azt mondta, hogy a stressz okozza a legtöbb bajt, és ebben a helyzetben különösen nem használ!! Támogatunk, kis szusszanás, és lesz erőd újra felállni!! Gyere gyakrabban, öntsd ki a szíved nekünk!!
Anitacool a fertility szerint 14. Napon volt ovum, így 9.dpon vagyok! 12,max.13 a luteálisom. Péntek a köv. Ciklus napja, addig még sok minden lehet. De bizakodom nagyon! :-)
Sok sikert az ovura vároknak! Az uj ciklust kezdöknek, teszt elött álloknak!! :-)
Anita012
2018-05-14 18:09:13

*Kerienek szantam :)
Anita012
2018-05-14 18:08:08

Sziasztok! :)

Nekem meg csak most kezdődott az uj ciklus :) remenykedve nezek előre, hogy mikor lesz ovu:D parom a heten megy vizsgalatra, remelem epp és egészségesek a kis katonak :D
Mar egyre jobban viselem a csalodasokat.. Nem sírok miatta, jön a nyar, elterelem a gondolataimat a bulikkal aztwn pont akkor fog majd bejelentkezni a baba :)

Anitacool: ilyenre ne is gondolj, hogy,nem leszel Anya!!!!
Anitacool
2018-05-14 17:49:16

Köszi csajok a biztatást, nagyon jól esik :-)
Úgy érzem, ez lesz a mi hónapunk! :-)))

Lion hamarosan neked is itt az idő! Legyetek résen. Mit gondosz, kb mikorra aktuális az ovu?

Olioli te hanyadik dpo-n jársz? Nem látszik egyértelműen a görbéből. Jól fent vagy :-)

Anita012 hol tartasz?

Fbara néha azért mérjél, megesz a kíváncsiság :-D

Encsy úgy látom a tüneteid mellett nyugodtan bizakodhatsz ;-) Ott van az a baba, épen egészségesen! ;-) Mikor mész UH-ra? Nem emlékszem.

Chill, jól eltűntél. Ha olvasol jelentkezz! Remélem, már kismama vagy :-)))
Anitacool
2018-05-14 17:42:57

Erikasz, szuper hír! Én sem szeretek “úgy” menni, még ha a dokinak nem is gond :-D Biztosan elküld majd laborvizsgálatokra. Kicsit nem baj, ha besegít, hidd el ;-)

Kerie hány inszem van még a lombikig? Higgy benne, hogy anya leszel, van peteérésed, tesztek érte, nem lesz gond! Pontosan tudom, miről beszélsz, mikor úgy érzed el vagy fáradva, de lendítsd túl magad! Lelkizzetek a pároddal, ha kell 100x is megbeszélve a dolgokat. Szerintem el sem juttok a lombikos kivizsgálásokig ;-)
Kerie
2018-05-14 16:27:53

Sziasztok lányok, olvaslak ám titeket, csak kicsit félretettem a témát. Nem akarok többet csalódni és úgy érzem az inszem nem fog beválni. Már csak azt várom, hogy leteljen a 6 alkalom, hogy mehessünk lombikra. Most tartok az elkeseredésnél, hogy talán már nem lehetek anya.
Nem adtam fel, csak elfáradtam. Dehát ti tudjátok miről beszélek. A hónap első napjaiban nem is mértem, most is csak ha van kedvem.
Csütörtökön megyek tüszőmérésre, péntek-szombat inszem, ha minden igaz.
Örülök hogy mindenki jól van, drukkolok mindenkinek, főleg a luteálisban járóknak ;)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!