Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat!
Azt hiszem most csapódott le rajtam a múlt hónap,de igazatok van.Tovabbra is próbálkozunk ❤️
Bernadett06
2021-04-26 14:04:23
Egyetértek az előttem lévő hozzászólásokkal! Én nagyon örülnék már, ha meg is jönne! Új ciklus, új remény, új lehetőség..! Így fogd fel Roxi!
Dettuska
2021-04-26 13:33:49
FBetti, na ennek örülök, hogy szimpatikus és normális! Igen pont ez volt az agyamban valamelyik nap, hogy oké, hogy az leső konzultáció az október, de mire a vizsgálatok is megkezdődnek.. :D hát kalandos lesz..
Roxi, ahogy FBetti is írja, örülj hogy abba maradt és jöhet az új hónap! Persze rossz, hogy megint megjött, de legalább itt az új ciklus, új esély
FBetti
2021-04-26 08:40:12
Roxi,
miért vagy lehangolódva? Új ciklus, új remény. Nem tudhatod, hogy mikor jön össze. Májusban mész a dokinőhöz is, az már nincs messze.
FBetti
2021-04-26 08:33:53
Dettuska, Bernadett,
nektek legalább látszik hőből, hogy megvolt a peteérés. Nekem még az sem.
Most kicsit jobban érzem a hasamat, talán megjön végre.
A következő ciklusok biztosan rendben lesznek. Nem tudom, hogy mi van a "levegőben", hogy mindhárman így jártunk.
A dokinő normális volt, így elsőre szimpatikus volt. Most a vizsgálatok jönnek, csak hát ahhoz meg kell jöjjön először, hogy el lehessen kezdeni.
A párom június elejére kapott időpontot, ott is jó előre járnak az időpontokkal.
Dettuska
2021-04-26 07:59:28
Bernadett, én is így vagyok ezzel. Egyrészt szomorú, hogy ti is így vagytok, másrészt jó azt érezni, hogy nem vagyunk egyedul.. reméljük a kövi ciklusaink jobbak lesznek!
FBetti, voltál már a SOTE-n ugye? Mi a benyomás a doktornőről? Nagyon várom már az októbert :D
Roxi22
2021-04-26 07:50:35
Sziasztok!
Nekem elmúlt a mensim pénteken,most eléggé le vagyok hangolodva :(
Várom a találkozót a Dr.nővel .
Kitartást mindenkinek!
Bernadett06
2021-04-26 07:30:10
Dettuska, FBetti,
Hasonlóan elegem van ebből a ciklusból, hogy nem történik semmi. Rossz, hogy ebben kell osztoznunk. De jó érzés, hogy nem vagyok egyedül! Reggel már teljes letargia, vigasztalhatatlanság és kétségbeesés volt. Jövő héten megyek én is orvoshoz, addig próbálom elterelni a gondolataim!
Közben pedig figyelem a fejleményeiteket! Kitartást Mindenkinek!
FBetti
2021-04-26 07:08:31
A görbe lemaradt.
FBetti
2021-04-26 07:07:17
Sziasztok!
Nekem sincs még menzesz, már nagyon unom ezt a ciklust, főleg, h 26 napos szokott lenni. Sajnos baba sincs. :-((
Azt hiszem most csapódott le rajtam a múlt hónap,de igazatok van.Tovabbra is próbálkozunk ❤️