Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2018-05-19 20:09:21

Eikasz: köszönöm. Ezzel nahyjából tisztában vagyok. Sokat olvasgatok.
Viszont most este picit véreztem.

Nem tudom most vagy megjön vagy megint az lesz mint márciusban.
Christi
2018-05-19 20:05:02

Az ebredesi homet 5 percig fogom akkor merni a kovetkezo ciklustol,koszi a tanacsot! Bar igy akkor valoszinuleg magasabban lesz par tizeddel mint most.
erikasz
2018-05-19 20:04:29

Margaréta :Te az 5 dpon vagy, azért mert a pozitiv teszt pénteken volt vagyis a ciklus 13 napján, de hiába mert a tüsző megrepedt a ciklus 16 napján !
Ez reális mert 2,3 nap kell a pozitiv LH után a tüsző repedésig ez nálad a 3 napon történt meg a hő mutatja szépen !
De megcsinálhatom a görbéd , a rendszer is oda teszi ,ha be is írom az LH pozitivat, akkor is mert a hőd akkor ugrott nagyot !
Christi
2018-05-19 20:02:51

Progreszteron hianyra nem jo a women’s cream? Vagy ultrogestan?
Anita34
2018-05-19 19:58:34

Sziasztok Lányok!

Micsoda baba hullám van itt.........annyira örülök!!!

Olioli, szívből örülök Nektek! Gratulálok a pozi teszthez, vigyázz magatokra és persze jó egészséget kívánok!

Encsy, gyere majd az uh. hírekkel, várunk!

Fbara, ne haragudj, írtad is pedig, hogy már építkeztek.....kicsit szelektív a memóriám mostanában. Szuper, hogy megvannak az álomcsempék! Ami pedig a hődet illeti, nagyon drukkolok, ne add fel, még semmi sem biztos!

Lion, az nem lehet, hogy még ovuig kibírják a kiskatonák? Sosem tudni, én azért reménykedem, hogy hátha... Adj ki magadból minden fájdalmat, de továbbra is légy erős és ne add fel!!!! Sikerülni fog Nektek is!

Erikasz, a méhpempő nagyon jó és jól teszitek, hogy mindketten eszitek Pároddal. És a természetes tiszta a legjobb, mármint amit boltban veszel és eredeti, nem a kapszula. Pláne meg ha méhésztől tudod beszerezni.

Kerie, örülök, hogy megvolt az inszem és remélem, hogy tudtál utána pihenni is. A nyugalom pedig jót is jelezhet. Drukkolok!

Anita012, a méhpempőt nyugodtan szedheted terhes vitamin és egyéb vitamin mellett is, nem okoz gondot. Jól mondja Anitacool is. A méhpempő lényegében nagyon sok mindenre jó, ha van kedved esetleg olvass utána. Örülök, hogy kicsit jobb lett a kedvetek és pozitívabban szemlélitek a dolgokat. Lesz babátok, ezt elhiheted!

Amandeen, drukkolok, hogy Párod minél előbb helyrejöjjön!

Várom a további babás híreket! Nagyon-nagyon drukkolok Mindenkinek Csajok!!!!!

fbara90
2018-05-19 19:39:16

Jajj remélem nekem is visszamászik.... Egyenlőre belső melegségérzetem van.
erikasz
2018-05-19 19:38:43

GőVica:Olvasd el figyelmesen a beágyazódást ,neked is a ciklus 19 ,20 napján volt a véres pecsét 6,7 dpon .!

A spermiumok miután bejutottak a nő szervezetébe várják, hogy találkozzanak a petesejttel. Előfordulhat, hogy ez akár 2-3 napig is eltart. Amikor összetalálkoznak, akkor megtörténik a fogantatás. Ezután 7 napig vándorol a megtermékenyített petesejt, és a fogantatástól számított 7-9 nap múlva megkezdődik a beágyazódás, vagyis amikor a megtermékenyített petesejt megtapad a méh falán. Innentől kezdve már lehet HCG hormon a vérben. A beágyazódás 5 napig tart, tehát nagyjából a 12. napon fejeződik be, innentől kezdve rohamosan nő a HCG hormon mennyisége és a 14. napon már kimutatható a vizeletből is, a terhességi teszt által.
A beágyazódás jele lehet a pecsételő vérzés. Általában a következő menstruáció előtt egy héttel jelentkezik. Ez néhány csepp vért jelent, rózsaszínű vagy barnás és semmiképpen sem valódi vérzést.
A beágyazódás tünetei közé sorolhatjuk még a szokatlan alhasi görcsöt, szurkáló érzést.
Szintén utalhat beágyazódásra a testhőmérséklet változása: a megtermékenyítést követően a megemelkedett progeszteronszint következtében néhány tized fokkal megemelkedik a testhőmérséklet. A hőmérőzést érdemes mindig ugyanabban a napszakban, leginkább reggelente elvégezni.
Encsy883
2018-05-19 19:36:13

Fbara: 2 napon keresztül esett 36.9ről 36.8ra, majd 36.7re! És következő napon ismét emelkedett! :-) nem gondoltam, de megfordult! :-) erikasz megmondta! :-)
fbara90
2018-05-19 19:33:52

És persze szorítok nagyon!!! :) mesélj ám majd! :))))
fbara90
2018-05-19 19:32:57

Köszönöm,hogy bíztattok! :)
Encsy neked mennyit esett le akkor?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!