Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-05-20 20:19:41

Olioli: ugyanúgy fáradékony vagyok, sokszor kell pisilnem, émelygés, hányinger hol enyhe, hol már erősebb, vannak hangulatingadozások, könnyen meghatódok! Ja és iszonyat fel vagyok puffadva :-D derekam még szokott fájdogálni, illetve könnyen megfájdul hátammal együtt, ha huzamosabb ideig talpon vagyok.
Én most pénteken használtam el az utolsó gabriel tesztemet, amin a tesztcsík már erősebb is, mint a kontrolcsík! :-) Szépen erősödött előző péntekhez képest is.
Te hogy vagy?
Olioli
2018-05-20 20:06:23

Encsy erősödnek a terhességi tüneteid? Most miket érzel? Nekem még a méhemben néha érdekes érzés van. Most fejezőzik be a beágyazódás? Én a 14-15. dpon lehetek. Reggel újra tesztelek...te hányszor ellenörizted teszttel?
Ma sokat pihentem. Probálok nagyon vigyázni.
Encsy883
2018-05-20 20:01:35

Fbara: nagyon jól tettétek! :-) jó kis progi!

Lion: végülis elmentél férjed után? :-)
fbara90
2018-05-20 19:14:33

Valaki javasolta a fagyizást jelentem kettesben sétálgatva a napsütésben sok puszi között megtörtént. :)))
De fáj a hasam/derekam...azért elég szarul vagyok :/
fbara90
2018-05-20 19:07:51

Lion örülök, hogy úgy döntöttél a férjed után mész! Érezzétek jól magatokat! ;-) remélem meghozza a sikert! :))))

Encsy nagyon jó hír, hogy jó helyen tapadt a kisbabátok :) biztos szivhang is lesz legközelebb! :)

GőVica34
2018-05-20 18:04:06

Erikasz köszönöm.
Azt hiszem akkor a sima E vitamint abba hagyom.
Viszont most a vérzés ami délelött volt szinte semmi nincs. És szúrkál a jobb oldalon a petefészkemnél.....
erikasz
2018-05-20 17:16:33

Az E-vitamin nemcsak bőrünk szépségében játszik szerepet, de fontos antioxidáns is, és fokozza az agyi aktivitást. Túladagolva viszont fejfájás, emésztőszervi vagy szívbetegség, akár tüdőrák lehet az eredmény. Ajánlott napi mennyisége 10 mg, ezt természetes módon húsok, olajos magvak, máj, növényi olajok és tojás fogyasztásával tudjuk elérni.
erikasz
2018-05-20 16:58:43

Lion :Te akkor biztos lecsúszol, ha nem mész apa után !:(
Igaz hallottam.... és láttam görbét ,mikor a hő már magas ,akkor van ovuja akkor ez a baj..... ezét csúsztok le róla! :(
erikasz
2018-05-20 16:46:06

GőVica34 :Meg van hogy mitől vérzel az E vitamintól !
Már azonnal hagyd abba !
Vért ugy meghigitja vérzést csinál !!!!!
Olyan mintha vérhigitót szednél mert a A-z mama is tartalmaz !!!!!
erikasz
2018-05-20 16:41:56

GőVica34 :Ha Barátcserje kapszulát menszi 1 napjától kell !
De akkor mindenféle gyógynövényt el kell hagyni se palást se cickafark semmi !
Csak azt kell szedni + vitaminokat szedheted A-Z mama én is szedtem, de az E vitaminnal is vigyázni kell, nehogy a napi adag több legyen mert bajt csinál az A-Z mama mindent tartalmaz !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!