Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion, mai méréssel minden rendben volt? Én is jártam már úgy, hogy meglepett a mérés, aztán a következőkből kiderült, hogy valószínűleg nem volt jó az az érték.
Kerie
2018-05-22 06:55:42
Jó reggelt mindnekinek! Ma így állok, egyenlőre. Semmi érdekes.
Lion, nagyon ügyes vagy, igazán jó kis kaland lehetett :D biztos meglesz az eredménye!
Lányok, a véleményetekre vagyok kíváncsi. 25-ére van időpontom sminktetoválásra, a szemöldökömen csinálják, ez lesz az ismétlő réteg. Nem életveszélyes a fájdalom amivel jár, de azért a vége felé már kínlódtam és persze némi stresszel jár. Mindenképpen meg kell csinálni hogy tartós legyen, csak ha esetleg összejön a baba, akkor később sem biztos, hogy jót tesz. Kozmetikust még nem kérdeztem, nem akartam beavatni.
Lion86
2018-05-22 06:52:51
Jó reggelt!
Hát úgy látszik, valami nem stimmel. A 15.cn-on este pozitív volt a teszt, de ezek szerint mégsem volt tüszőrepedés. Azóta halványabbak voltak a tesztek, szóval nem tudom mi van most.
erikasz
2018-05-22 06:39:46
Lion :Köszönöm én is neked !
Kira ,Lion :Most nagyon kiváncsi vagyok a hőtökre, ilyen még sohasem voltam !:)
Azért mert Kira nagyot zuhantál ebből ovu lesz én látom !:D
Lion :Te mennyit mértél a nagy romantikus találkozás óta és ovu teszted mit is mutat !
erikasz
2018-05-22 06:33:12
Vissza tettem azt az értéket amit kivettem ,mert az ovut oda teszi engem zavar,szerintem még nem volt !
Magasan van a méhszáj alig érem el ,vizes folyás ,nem történhetett meg, mert akkor krémesnek kéne lennie már régen !:D
Stagnálok szépen nyugodt a hőm !:)
fbara90
2018-05-21 19:11:50
Lion.. :D :D Ez mókás lehetett :D
fbara90
2018-05-21 19:11:21
Köszönöm Erikasz utólag is, nagyon szuper nap volt! :) :)
Csodálatos volt a kilátás! :) Csak ajánlani tudom mindenkinek! :)
Már múlóban van sztem a vérzésem, inkább barnásan maszatol.. :-O
erikasz
2018-05-21 18:24:05
Fbara :Jó utat nektek a kiránduláshoz !:D
Kapcsolódjatok ki ,mindketten töltődjetek fel ,ez kell és sokat járkálj mezitláb !!:D
A föld feltölti az embert energiával !!
Isten vigyázzon rátok utatokon !
Puszi ..
Lion86
2018-05-21 18:23:33
* vagy, az kimaradt :)
Lion86
2018-05-21 18:23:00
Köszönöm Erikasz, nagyon kedves. Te is nagyon megérdemled, hogy sikerüljön végre, hátha mindkettőnknek sikerül most :)