Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok !
Ma reggel 4kor keltünk, ugyanis horgászni jöttünk a férjemmel. Azert kíváncsiságból mértem 4kor 6.15 helyett, 36,85öt irhattam volna be. Talan több lett volna ha időben mérek. Majd holnap kiderül. :)
Többiek? :)
Anitacool
2018-05-20 23:21:27
Bocsi Gyémánt! Igaz is, sajnálom a figyelmetlenséget! :-O
Olioli
2018-05-20 22:30:28
Gyémánt, hogy érzed magad? Hányás? Neked mikor volt az utolso mensi?
gyémánt7
2018-05-20 22:21:26
Fbara rettenetesen sajnálom ! Fagyizas jo ötlet volt!
Amadeen jobbulást a ferjednek!
Anitacool én már teszteltem pozitívat! Remélem te is azt fogsz ezzel a szép gorbevel!
Encsy örülök hogy minden rendben volt!!!
gyémánt7
2018-05-20 22:21:25
Fbara rettenetesen sajnálom ! Fagyizas jo ötlet volt!
Amadeen jobbulást a ferjednek!
Anitacool én már teszteltem pozitívat! Remélem te is azt fogsz ezzel a szép gorbevel!
Encsy örülök hogy minden rendben volt!!!
Olioli
2018-05-20 21:28:29
Szia Amandeen, köszönöm, hogy tudsz osztozni az örömünkben.
Sajnálom, hogy még lázas is a férjed, szegény. Lehet hogy a baktérium okozza a lázat? Figyeljetek a probiotikumra, hasmenés már ne tetézze a problémát
:-\ tényleg sajnálom. Innen már csak felfelé van!! Kitartás! :-)
Amandeen
2018-05-20 21:22:29
Vagyok ám én is, csak nagyon sűrű napjaim voltak, úgyhogy alig-alig tudtam ide benézni. Most olvastalak vissza benneteket. Látom, ismét lett egy kismamánk!!
Olioli, szuper hír!!!!! Örülök a pozi tesztednek!
Férjem szegény mára belázasodott, elkapott valami nyavalyát, vagy csak simán megfázott, nem tudom. Hát tényleg ránk jár a rúd most. Szegényemnek nem elég az antibiotikum kúra, most még ez is! Ápolgatom.
Encsy883
2018-05-20 20:47:54
Olioli: ja igen, a mellfeszülést, érzékenységet lehagytam! :-) persze, hogy fog erősödni, minden rendben lesz! :-)
Igyekszem minél többet pihenni, de egy lassan 2.5 éves örökmozgó, eleven kislány mellett nem könnyű! :-D emelni csak őt, igaz több mint 14 kg ... szóval óvatosan! Próbálok odafigyelni mindenképpen!
Olioli
2018-05-20 20:36:19
Encsy, köszi a választ.
Nekem olyan érzés van a méhemben, mintha vmi történne ott. Nem fáj, hanem érzem, hogy vmi zajlik. A jobb petefészkem még tegnap is fájt 1x rövid ideig.
Tegnap rengeteget pisiltem, és egész délután ásítoztam, ma kevesebbet, de ma 9 ig aludtam reggel, ez rám nem jellemző. Most hogy pihengettem ma, nem aludtam délután. Majd biztos, mikor munkában leszek... akkor leszek nagyon fáradt. A melleim fájnak. Nekem is puffadt a hasam, kissé zavar a nadrág. Jobb kigombolni.ez a fiúkkal is így volt. Émelygést még nem érzek, inkább a szagokat érzem intenzívebben.
Remélem szépen erősödik majd a teszt nekem is, mint Neked!
Nagyon vigyázz magadra Te is, nehogy emelj! Szép estét!
Kerie
2018-05-20 20:36:13
A netamin.hu-n találtam most 2490-ért 2x60 szwmes barátcserje kapszulát (400mg),ha esetleg valakit érdekel :)
Ma reggel 4kor keltünk, ugyanis horgászni jöttünk a férjemmel. Azert kíváncsiságból mértem 4kor 6.15 helyett, 36,85öt irhattam volna be. Talan több lett volna ha időben mérek. Majd holnap kiderül. :)
Többiek? :)