Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok lányok.
Kedves erikasz látom izgulsz és hogy kerestél már.
Ma 36,2 mértem,igaz nyitva volt az ablak bukóra de így is meleg volt bent.Az lh teszt talán egy picivel erősebb mint tegnap de ez még akkor is negatív..
Olioli
2018-05-20 14:14:00
Lion, összehasonlítottam a két görbéd, de sajnos nem vagyok még elég tapasztalt a tanácsadáshoz. Sztem ha most van, akkor a csüt., épnteki együttlét remek! Erikasz tudsz vmi okosat mondani?
Viszont egyet tudok, a női megérzésben lehet bízni, ha a szíved azt diktálja, akkor menni kell! Szurkolok!!
Lion86
2018-05-20 13:51:31
Encsy, nagyon örülök, hogy minden rendben volt, legközelebb már szívhang is lesz :)
GőVica, sajnálom. És miért kell dokihoz menned?
Köszi Erikasz,Olioli, de ez még nem ovu volt, ha ma nem megyek el a férjemhez lecsúszunk róla. Az ovuteszt még most erősödik és most kezdődtek az ovus tünetek is.
Mutatok egy másik görbét, itt rossz helyre tette az ovut, mert két nappal később voltak, pedig a hőm már emelkedett, ez alapján biztos vagyok benne, hogy nem volt még
Encsy883
2018-05-20 13:48:22
Inofolicot is megkérdeztem igen! Azt mondta, hogy nyugodtan szedhetem tovább, úgyis kell a folsav! :-)
GőVica34
2018-05-20 13:46:45
Olioli: szerintem igen. Azt mondta a vérvétel után hogy nem tul jó de nem is annyira rossz ag eredmény. Meg márciusban mikor sikerült végig barnáztam amit nem vett figyelembe az akkori orvos..be is fejeződött akkor sajnos.
Ugyhogy én progi hiányra gondolok.
Encsy883
2018-05-20 13:22:20
Olioli: április 7-én volt! De mivel hosszabb ciklusaim szoktak lenni, mint 28 nap, így mondta a doktornő, hogy ezért lehet csak 5 hét körüli.
Köszönöm mindenkinek! :-) persze boldogok vagyunk, de azért a biztos az, ha már lesz szívhang is, addig természetes, hogy izgulunk még kicsit! :-)
Olioli
2018-05-20 13:16:57
Encsy mikor volt az utolso menstruáciod?
erikasz
2018-05-20 13:13:39
Encsy : Nem szabad izgulni ,boldognak kell lenni minden rendben lesz a picitekkel ,olyan szívhang lesz, hogy sírva fogsz fakadni ...én is sírtam mind hárommal először a boldogságtól!!:D
erikasz
2018-05-20 13:10:32
Kira :Mennyit mértél izgulok érted ....tudod !!!?
Christi
2018-05-20 13:06:11
Fbara en is sajnalom! A kovetkezo ciklusban osszejon, hinni kell benne.
Encsy gratulalok az eredmenyhez!
Kedves erikasz látom izgulsz és hogy kerestél már.
Ma 36,2 mértem,igaz nyitva volt az ablak bukóra de így is meleg volt bent.Az lh teszt talán egy picivel erősebb mint tegnap de ez még akkor is negatív..