Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok ! :)
Vendégeim voltak már reggel a Bórciék ,a húgomék ,azért jelentkezem később !:D
Fbara :Tiszta szívből sajnálom !!!!!:((( Legyél erős ,kitartó ....mert te az is vagy ,igy ismertelek meg !
A férjednek kell egy kivizsgálás ,a te eredményeid tökéletesek !
Anita012 nála is ez a probléma !
Az még jobb helyzet,mert a férfit könnyebb regenerálni mint a nőt, kevesebb időbe is telik ,gyógyszerrel hamar rendben lesz !
Most tombold ki magad........vegyél nagy levegőt..... és tovább kell lépni...Isten seggiteni fog meglátod !
Én ma igy :) A tegnapi hőt kivettem, mert szerintem nem aktuális, a kevés mérési idő miatt !
Már az ovut is berakta mikor volt barna folyás egy alkalommal és szúrt a petefészkem !
Csak abban nem vagyok biztos hogy megtörtént e ,mivel a hüvely folyás csak bőséges vizes volt ,nem olyan mint szokott lenni !
De bizakodok .......hátha ebben a hónapban más minden, még a folyás is!
Anitacool : Nagyon szép a görbéd, remélem már ketten vagytok !!!:D
Lion : Láttam a hőből hogy ovud lesz ,még az apa katonái is jók lesznek ne izgulj ,most fog sikerülni !!!
Margaréta : A mozgás befolyásolja ez tény ,még ha álmodsz is.. rosszat vagy jót.. már tapasztaltam !
Ha kitakaródzol ,tátott szájjal alszol ,horkolsz alvásközben mozogsz az is !
Én kivettem az értékem ,mert nem volt jó ,csak 4 perc mérés 7 perc helyett !
De majd holnap meglátod ,mit is mérsz és akkor bent hagyod vagy kiveszed az értéket!
Kerie : Nagyon drukkolok neked is ,már te is megérdemelnéd a csodát drága nagyon sokat tettél már érte Isten ezt látja !!!
Olioli
2018-05-20 12:56:43
Gövica sajnálom. Milyen rásegítésre gondolsz? Hormonális?
Olioli
2018-05-20 12:55:41
Encsy nagyon örülök, hogy jó helyen van a babuci, és hogy minden rendben. Nagyon vigyázz magatokra, és pihenj, ha teheted!
Hüvelyi uh. Volt? Inofolicot megkérdezted esetleg?
GőVica34
2018-05-20 12:54:50
Nekem most ugy néz ki megjön. Eléggé vörös és folyik is nem csak pisilésnél. Ugyhogy felhivtam a dokim. Mivel mondta hogy ha megjön első napon mennem kell hozzá. Holnap fél 10re megyek.
Kis rásegités kell a dologra....
Encsy883
2018-05-20 11:49:44
Na vagyok ám! :-)
Fbara: őszintén sajnálom, annyira de annyira szorítottam Neked!!! De biztos vagyok benne, hogy te leszel a következő! Párod különben volt már vizsgálaton?
Voltunk ultrahangon, minden rendben van, csak még korai volt ugye. 5 hetes körüli, szép szabályos petezsák volt egyelőre látható méhen belül! :-) 31-én csütörtökön kell megint mennem, hogy lesz-e már akkor szívhang! Szóval addig még megint jön az izgulás! :-D
Anitacool
2018-05-20 11:40:33
Ezazzz Lion!!! Ez már döfi! :-))))
Lion86
2018-05-20 11:40:20
A görbém
Lion86
2018-05-20 11:39:18
Anita012, most nem is mersz?
Erikasz, hogy vagy?
Encsy, nagyon várom az eredményt.
Lion86
2018-05-20 11:38:27
Anitacool, Margaréta szép a görbétek, nagyon drukkolok, és most már Neked is Kerie :)
Fbara, nagyon sajnálom, de biztos vagyok benne, hogy már közel a cél Nálatok. Pár nap és jobb lesz, hidd el, addig meg adj ki magadból mindent, sírj, tombolj akár, nekem is jót tett, ma sokkal jobban vagyok.
Nálam nem tudom még mi a helyzet, háromnegyed ötkor felébredtem és forgolódtam, aztán aludtam tovább a negyed hetes mérésig, nem tudom azért lett-e magasabb. Az ovuteszt most is erős, de szerintem este lesz ebből pozitív. Úgy döntöttem, ha ma sikerül időben végezni a munkával, a férjem után megyek :) Ma nincs itthon a kisebbik fiam, úgyhogy meg tudom oldani.