Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Olioli
2018-05-21 10:49:02

Anitacool el ne keseredj, légyszi, még nincs okod rá!!! Szépen fent vagy így is!
Anitacool
2018-05-21 10:38:08

Az én hónapom azt hiszem nem lesz sikeres. Reggel ellőttem egy ovutesztet, ami hómező. Nem bírtam magammal, mert szurkált a méhem, mint terhesen, meg napok óta érzékenyek a mellbimbóim. De úgy fest, ezeknek most más oka volt. Na meg a hőm is visszamászott. Ahh na mindegy, talán legközelebb...

Lion annyira örülök, hogy elmentél! Szerintem ez egy jó sztori lesz, mikor megszületik :-)))
Kira84
2018-05-21 10:24:04

erikasz
én nem gondolnám hogy ovu volt mert az lh teszt negatív volt tegnap is,csak halvány csík volt rajta...
GőVica34
2018-05-21 10:22:23

Sziasztok.
Most jöttem meg a dokimtól.
Irt fel gyogyszert..ha jol kiolvasom talán utrogestant de nem biztos.
Jovohet hetfön kell vissza mennem UHra.. addigra leszek pont ujra a peteérés időszakában.
Amandeen
2018-05-21 09:53:27

Lion, milyen kalandos és izgi! Jól tetted, hogy elmentél! :-)

Margaréta, reggel 4-kor lehetséges, hogy azért mértél magasabbat, mert még nem tudott lecsökkenni a napközbeni hőd az alaphődre. Ez az érték szerintem nem mérvadó.
erikasz
2018-05-21 09:48:47

Lion : De szuperrr ...akkor rendben lesz minden már !!:D
Nagyon bátor vagy, ilyen hosszú utat még nem vezettél és megtetted !
erikasz
2018-05-21 09:42:48

Kira :De gyönyörű avu...... én láttam hogy az lesz !:D

Én ma igy... stagnálok !

Olioli
2018-05-21 08:40:37

Sziasztok. Lion nagyon bátor, és ügyes vagy!!! :-) :-) szurkolok nagyon!!

Margaréta milyen jó ötlet a horgászat, az olyan nyugodt tevékenység. Kellemes időtöltést!!
Én se mértem ma, mert túl mozgalmas volt az éjszaka a sok pisilés miatt.
Ma újra teszteltem. Sokat erősödött a csík, de még nem egészen olyan, mint a kontrollcsík.
Holnap már akarok az orvossal beszélni a sajnálatos előzmények miatt minél elöbb!
Mindenkinek szép napot, és sok sikert kívánok !
Kira84
2018-05-21 08:38:22

Jó reggelt lányok :)
Lion86
2018-05-21 08:06:52

Jó reggelt!
Igen, eljöttem a férjemhez :D Életemben nem vezettem még ilyen hosszú úton, kicsit úgy érzem nem vagyok normális :D Remélem a Balaton meghozza a szerencsénket. Mérni nem tudtam ma.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!