Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion :Voltak ovus fájdalmaim ,de még nem hiszem hogy volt ,mivel a folyás csak vizes ,nem olyan minőségű mint kell ......de ki tudja... ma is fájt szúrt a petefészkem ,mellem is fáj ,derekam !
Te egy szuper nő vagy ,erős akaratú sokan megirigyelhetnek ,hasonlítasz hozzám tisztellek ezért nagyon ,nem puhulsz el erős vagy lelkileg fizikailag !!!:D
Most példát vehetnek rólad ,amit te megteszel a csodáért... amit meg is fogsz kapni a Jó Istentől hamarosan !!
GőVica34
2018-05-21 17:05:11
Sajnos én sok mindenkiről lemaradtam hogy kivel mi történt,ki hogy áll.
De igyekszem behozni..
Olioli
2018-05-21 16:34:26
Lion :-D
Lion86
2018-05-21 15:17:40
Nagyon örült neki, de viccesen megjegyezte, hogy csak azért jöttem mert ki akarom használni testileg :D Persze azért nem tiltakozott :D
Olioli
2018-05-21 14:29:00
Lion örülök, hogy épségben hazaérté!!! Ekkora áldozat után eredményes hónapotok lesz, ez tuti! Mostmár megnyugodhatsz és pihenj is! Férjed mit szólt?? :-) :-) :-)
fbara90
2018-05-21 13:31:07
Lion nagyon ügyes voltál! :) büszkék vagyunk Rád!! :D Jó kis sztory lesz ez, abban biztos vagyok :D
Köszönöm, hogy érdeklődsz felőlem. Hát ez már 3. napja a vérzésnek.. nehéz vele szembesülni minden nap.. majd ha elmúlik jobb lesz.. Mindjárt indulunk kirándulni Pannonhalmára az új lombkorona tanösvényhez, amit mi adtunk át :) itt van tőlünk nem messze :) majd ez eltereli a gondolataimat..
Anitacool te kérdezted hogy leteszem-e akkor most a hőmérőt... Hát le akartam.. de júni végén utazunk nyaralni, valószínűleg pechem lesz és pont arra fog esni a menzesz ha megint megjön... ha kb úgy számolok, h megint 20. nap küröl lesz pé-m, úgyhogy már csak hogy tudjak a nyaralásra tervezni, tudjam kell-e piros napkra számítanom, lehet hogy peteérés környékén mérni fogok megint. vagy legalább LH-tesztelni.. meglátom még. de addig biztos nem.. most megint a marhára elegem van mindenből időszakot élem :D
Ez már a 9. hőmérős ciklus.... :/ ahhh......
Anitacool
2018-05-21 13:30:53
Olioli szerdára várható, jó helyre tette a rendszer. Csütörtökön tesztelek, ha nem jön meg,
Lion bízom benne, hogy lesz kinek mesélnetek! :-) Sosem volt még pozitív lh tesztem jóstesztként, hcg-t is csak a nemvárt napon, vagy másnap csináltam. A fiamnál már biztos voltam benne, a nemvárt napján halvány pozitív volt a hcg.
Lion86
2018-05-21 13:22:56
Na hazaértem. Köszönöm Lányok, nagyon aranyosak vagytok :) Odafelé egy zabszemet se lehetett volna a fenekembe dugni, úgy be voltam ijedve az úttól :D
Amandeen, nagyon sajnálom a férjed, most már tényleg a jó dolgoknak kell következni ezután.
Margaréta, az szuper, régen én is horgásztam, de mostanában nem került rá sor, azt hiszem júniusban nekem is ezt kéne csinálni :)
Olioli, nagyon örülök, hogy erősödött a teszt, alig várom mit mond az orvos. Most biztos minden rendben lesz :)
Vica, majd írj, mi volt az ultrahangon.
Anitacool, remélem csak azért lett halvány a jósteszt, mert még korai volt. Korábban mikor lett először pozitív teszted? Remélem tényleg így végződik majd a történet és lesz kinek mesélni :)
Encsy, Gyémánt, hogy vagytok ma? :)
Fbara, jobban érzed már magad?
Erikasz, érzel valami ovus tünetet? Vagy már megvolt szerinted? Kicsit lemaradtam :)
Kira, remélem azért mégis lesz ovu ebből, lehet, hogy holnapra megint esik, aztán jó magasra fel, szorítok :)
Olioli
2018-05-21 12:20:44
Anitacool mikorra várhato mesid? Ott volt ovu, ahol mutatja?
Anitacool
2018-05-21 11:01:49
Olioli nem adom fel, de nem is reménykedem. Nem találtam olyan sztorit, hogy a jósteszten semmi volnal nem jelent meg mégis baba volt. Olyat igen, hogy nem vált még poztívvá, csak a terhességi teszt után, de valami második vonal volt azért előtte is :-/
Te egy szuper nő vagy ,erős akaratú sokan megirigyelhetnek ,hasonlítasz hozzám tisztellek ezért nagyon ,nem puhulsz el erős vagy lelkileg fizikailag !!!:D
Most példát vehetnek rólad ,amit te megteszel a csodáért... amit meg is fogsz kapni a Jó Istentől hamarosan !!