Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2018-05-20 11:27:19

Fbara: nagyon sajnálom, én aztán tudom mit érzel. Ha jól emlekszem, mi ugyanannyi idő óta probalkozunk és hasonlóan éreztem minden hónapban mint Te. Ma lehet magad alatt vagy, sirj ha sirni kell, de szedd össze magad és újult erővel muszaj tovább menni, küzdeni.
Anitacool
2018-05-20 10:58:52

Kerie határozottan megvolt az ovud :-) drukkolok!
Margaréta, én a 3óra összefüggő alvásról olvastam, ami mérés előtt szükséges. De hagyd bent, a holnapi mérésnél kiderül, kiugró érték volt-e!
Gyémánt! Ez babás görbe! Mikor tesztelsz? :-))))
Barbi sajnálom :-( Akkor mától nem is mérsz?
Olioli
2018-05-20 10:48:27

Fbara az én példám alapján azt tudom mondani, Isten ha az utolso pillanatban is, de BEAVATKOZIK!!! A következő hónap a Tiétek!!! :-)
Olioli
2018-05-20 10:46:17

Fbara, szívböl sajnálom!!!
Tudom mit érzel! én a múlt hónapban sokat sírtam, teljesen összeomlottam, és azt mondtam a férjemnek, hogy Isten szégyene vagyok, 1 hétig kitartottam amellett, hogy feladom, a vitamint direkt be se vettem...olyan szarul néztem ki, hogy a kollégabnöim sorra jöttek oda, hogy mi történt?? Azt hitték meghalt vki.gondolhatod...de össze szedtem magam, a férjem támogatott. Te is ügyes és erös leszel. Nyugodtan sírd ki magad!
úgy sajnálom!! De nem szabad feladni!! Sikerülnie kell. Fiatalok vagytok!!!!!
Anita012
2018-05-20 10:01:08

Ez nem igaz :( Hidd el,hogy idővel össze fog jönni !! Ilyen nincsen,hogy két embernek nem ad az isten egy ekkora ajándékot ! Tudom,nagyon nehéz nem rá gondolni,mi is igy vagyunk,mi csak pár hónapja próbálkozunk,de én nem birtam tovább és most kivizsgáltatja magát a párom is..
Nyugodj meg,nagyon fiatalok vagytok még!! :)
És ennyi idő idő még egyáltalán nem sok,más nő mégtöbbet vár a kis csodára :(
Kerie
2018-05-20 09:57:58

Fbara :( sajnálom! De nem vagy szerencsétlenség, ebben a ciklusban Te következel!
fbara90
2018-05-20 09:48:47

Köszönöm hogy ennyien gondoltatok rám. Jól esik!
fbara90
2018-05-20 09:47:57

Sziasztok. Késő este megjött. Azért hajnalban mértem meg teszteltem.. De totál negatív lett... :'(
Megint én vagyok 3unk közül az egyetlen szerencsétlenség, akinek nem jött össze.... :'(
Christi
2018-05-20 07:43:38

Encsy irj majd uh utan. Izabella a kuslanyotok neve? Nalunk is felmerult ez a keresztnev, csak a becezeseben nem egyezunk. Nekem az Iza tetszik, a parom pedig kijelentette, hogy hogy ha en majd ezt szeretnem akkor rendben van de o Bellanak fogja hivni, mert az o kis szepseges hercegnoje lesz :)))
gyémánt7
2018-05-20 07:36:05

Encsy persze hogy szorítunk ! Minden rendben lesz!
Anitacool gyönyörű görbe !
Fbaraaaaa olyan kiváncsi vagyok! Remelem azert nem írtál eddig mert örültök egy kicsit kettesben a pozi tesztnek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!