Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2018-06-10 07:02:18

Sziasztok.Fbara mi is ventilator mellett alszunk napok óta..Szerintem ez csak ovud elotti csökkenés.Én ma is magasat mértem.Eddig még nem vettem ki a tegnap reggeli mérésemet.Sokkal nyugodtabban aludtam most és több mint 7 órát.Szerintetek?És köszönöm mindenkinek.
Margaréta88
2018-06-10 06:27:21

Sziasztok!
Én így állok:
Lion86
2018-06-10 06:16:03

Jó reggelt!
Fbara, nem tudom Nálad ez hogy van, de nálam mikor fűtésszezon volt még, pár fokos hőmérséklet különbség is volt néha, mert időnként kikapcsolt az a hülye kazán, de a hőm akkor is napokig ugyanannyi volt. Máskor észrevettél valami változást a hődben a külső hőmérséklet miatt? Be voltál éjjel takarózva?
Nem tudom velem mi van, ez eddig a valaha mért legalacsonyabb hőm, most már nem tudom, hogy tényleg pozitív volt-e pénteken az a teszt, ha holnap sem megy fel, akkor valami nem stimmel.
Anita34
2018-06-10 05:42:06

Jó reggelt!

GöVica, nagyon sajnálom, őszinte részvétem!

Natus, gratulálok a fiúcskához! Kis tündér a képen! Elképzeltem párodat ahogy írtad, aranyos lehetett.

Fbara, nem lehet, hogy ez az ovu előtti csökkenés? Csináltál tesztet tegnap délután? Lehet ma lesz full pozi. Drukkolok nagyon! Tojcsis nyák nekem ovu előtt volt.
fbara90
2018-06-10 05:29:15

Sziasztok!
Ventillator mellett aludtunk. Lehet,h ezért mértem ilyen alacsonyat?!
GőVica34
2018-06-09 21:03:38

Megnéztem most is a hőmet. Most is 37.volt. fekszem egy ideje a Tv elött.Kiváncsi vagyok reggel mit mutat.
Amandeen
2018-06-09 20:31:15

Natus, Anita34, annyira örülök, hogy minden rendben veletek!
Amandeen
2018-06-09 20:30:23

GőVica, nagyon sajnálom, őszinte részvétem! Ilyenkor szerintem sem releváns, amit mértél.

Erikasz, nem kell beutaló, csak odamész a laborba, megmondod mit kérsz, leveszik a vért, és kész.
Lion86
2018-06-09 18:40:37

Natus, nagyon örülök, hogy minden rendben! :) Már egész kis emberke formája van :)
Szuper, hogy a férjed így örül neki :D Te is fiút szerettél volna, vagy Neked mindegy?
Én most már szeretnék egy kislányt is a fiúk mellé, de akkor sem keseredek el, ha megint fiú lesz, csak legyen már :)

Btiti
2018-06-09 16:00:20

Natus!
Ez csodálatos! Kis pici fiúcska :) Kívánom hogy még nagyon sok ilyen örömötök legyen benne! Jó egészséget, és vigyázzatok magatokra!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!